10
feb
Seneste opdatering: 10/2-15 kl. 1943
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

258A3E0C00000578-2947822-image-m-6_1423586128788

Graffiti artist attacked by gang in Paris ghetto for painting the word ‘coexist’ with Christian, Muslim and Jewish symbols in bid to inspire religious harmony. Artist left with dislocated shoulder and bruises across his face. Kunstneren vil helst ikke ind på, hvilken religion der blev fornærmet og pandede ham ned, selvom det fremgår klart af forløbet. Han er ligesom de bøsser og jøder, der holder hånden over fredens religions voldshandlinger.

Eller Nanna, der blev banket ned på Vesterbro juleaften: “De må bære på en voldsom vrede, de drenge. Hvorfor har systemet ikke hjulpet dem? Det har fuldstændigt svigtet,” siger hun til Ekstra Bladet mandag. “Det er ikke drengenes skyld.” Selv må hun gå til to læger og en tandlæge og en psykolog efter at have mødt ofrene for “systemet.”

Vi opdrages af pædagoger til at tænke som pædagoger. Ren ondskab er en social begivenhed, voldspersonen er offeret. Charlie Hebdo-morderne havde også haft en frygtelig barndom. De “bar på en enorm vrede, systemet skulle have gjort noget ved.” Ligesom Mona Sahlin vil gøre. Hun personificerer tidsånden: Psykologhjælp mod verdens bestialiteter!

Stadig færre jøder i Europa

jøder redigeret

It’s been seven decades since the end of the Holocaust, an event that decimated the Jewish population in Europe. In the years since then, the number of European Jews has continued to decline for a variety of reasons. And now, concerns over renewed anti-Semitism on the continent have prompted Jewish leaders to talk of a new “exodus” from the region.

In 1939, there were 16.6 million Jews worldwide, and a majority of them – 9.5 million, or 57% – lived in Europe, according to DellaPergola’s estimates. By the end of World War II, in 1945, the Jewish population of Europe had shrunk to 3.8 million, or 35% of the world’s 11 million Jews. About 6 million European Jews were killed during the Holocaust, according to common estimates.

Since then, the global Jewish population – estimated by Pew Research at 14 million as of 2010 – has risen, but it is still smaller than it was before the Holocaust. And in the decades since 1945, the Jewish population in Europe has continued to decline. In 1960, it was about 3.2 million; by 1991, it fell to 2 million, according to DellaPergola’s estimates. Now, there are about 1.4 million Jews in Europe – just 10% of the world’s Jewish population, and 0.2% of Europe’s total population. PEW Research The continuing decline of Europe’s Jewish population

 

Hvor lenge greier britisk politi å holde tritt?

Af HANS RUSTAD

Britisk politi arresterter daglig jihadister som utgjør en trussel. De stenger ned 1.000 ekstreme nettsteder i uken. Halvparten av de 600 som har reist til Syria, visste ikke britisk politi om. Dette var noen av de alarmerende opplysningene visepolitisjef Mark Rowley opplyste da han deltok på Andrew Marrs program på BBC søndag.

Metropolitan assistant commissioner Mark Rowley revealed fanatics were being detained on a daily basis following a sharp rise in arrests because of the growing threat from Islamist jihadists. Mr Rowley, the country’s most senior counter-terrorism officer, said he had been lobbying Government for additional funding to tackle the threat and there were “indications” that would happen.He said the greatest danger to the UK were “misfits, criminals and vulnerable” who were being targeted by Isil to carry out atrocities on home soil.

Police are also taking down 1,000 web pages of extremist material every week.More than 600 British jihadists are believed to have gone to Syria or Iraq and half of them have already returned. Police were not previously aware of 300 of them, Mr Rowley warned.

Rowley sa noe interessant. Han sa IS er som en sekt. Den forsøker å rekruttere og omvende mennesker til sin sak, og det er mennesker som har falt utenfor på en eller annen måte. De får en stor sak å tro på og kjempe for.

“We are not just dealing with a classic terrorist organisation, organising plots across the world,” he told the BBC Andrew Marr show.

“We are dealing with a group trying to create a corrupt cult of people, of followers who will act in their name.

“They are trying to attract misfits, criminals and the vulnerable. It is these people, not part of the larger organisation who might act of their own volition.

“That is the challenge on us to have good sight of them and intervene with them.”

Bare et spørsmål om tid

Sjefen for MI5, Andrew Parker, sa sist måned at det vil komme et terrorangrep i Storbritannia. Politiet har ikke oversikt og kapasitet til å forhindre alle forsøk. Det blir dermed et spørsmål om tid. En slik visshet, eller gnagende uro, undergraver kampmoralen.

Last month, Andrew Parker, the Director General of MI5, said a terror attack on the UK was almost inevitable because the intelligence agencies and police could not expect to stop every single plot.

And following the terrorist attacks in Sydney and Paris in the last two months, David Cameron, the Prime Minister, warned they could just as easily happen in the UK.

Figures show a total of 327 people were arrested for terrorism offences last year, an increase of a third on the previous year.

They included a sixfold increased in Syria-related arrests from 25 to 165.

Mr Rowley said: “We are disrupting people day in, day out.”

Det høres ut som om britisk politi kappløper med utviklingen og at de begynner å bli andpustne.

Terror suspects arrested every day in UK as police call for extra funding to cope with Isil threat

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snaphanen kan man læse de dystre […]

Nilsv
Nilsv
7 years ago

Hitler nikker anerkendende fra sin hædersplads i Helvede kun to pladser fra Muhammed: Vestens progressive fuldbyrder det, han selv indledte.

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  Nilsv

Så vidt jeg husker var Hitlers mål et etnisk homogent hjemland for hans folk, ikke det modsatte?…

ɱØяñιηg$ʇðя
7 years ago

Brittanistan kommer vara fullbordat före 2020. Erdogan kommer sitta som kalif nere i Istanbul och Choudary kommer bli hans storvisir. Det landet är kört för all framtid och kommer aldrig mer tillbaka.

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Det findes ikke på denne planet en Zoologisk have der er stor nok til at holde samtlige ghettodyr i bur!
Man bør forstå at Vest, Europa, i dag sidder med armene i kryds på en bombe.
Efterhånden hælder jeg til de der gerne ser et opgør med Islam her og nu og nok er jeg for egen del klar til at tage eventuelle konsekvenser.
Det snakkes ind i mellem om korstogene, faktisk tror jeg ikke vi har set de sidste korstog endnu.

tnb
tnb
7 years ago

Går ikke akkurat rette veien i Norge heller. Karikaturutsillingen “Hurra for ytringsfriheten” uten Mohammed-karikaturer flyttes til lite låst rom av sikkerhetsmessige årsaker:

http://www.osloby.no/nyheter/Karikaturtutstilling-flyttet-i-siste-liten-7895322.html

invernes
invernes
7 years ago

Sameksistens med islam ? svaret er nei ! målet må være og forby islam i Europa.

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  invernes

Når de er i deres eget land, i deres egen kultur, blandt deres egne etniske fæller, så vil de ikke længere have så stor grund til at hade os, og vice versa. Og så er der ikke nogen grund til at vi ikke skulle kunne have et velfungerende og frugtbart naboskab. At hvert folk har hver deres nation og hjem er løsningen.

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  Lawrence

Ja det er jeg enig i , men først må vi få dem ut av Europa. 😉

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  invernes

Så klart 😉

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Stadig intet overraskende i den udvikling… Hvad sagde vi..?!!!
Jeg er så småt begyndt at læne mig tilbage og “nyde” forestillingen. Det er trods alt ikke mig der har blod på hænderne – eller nogen aktier i den førte kurs. Dem der har det, kan vel nok snart selv se det..?
Stod det til mig, var muslimerne naturligvis aldrig blevet lukket ind – men sådan er der jo så meget…

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Det skønne ved det hele er, at de alle sammen stadig har de hjemlande som de kom fra, og at det er endnu nemmere for dem at tage turen med fly tilbage end da de kom. Og da de jo åbenbart ikke var mere knyttet til deres eget folk, egen hjemstavn og kultur end at de kunne lægge det hele bag sig for økonomisk vinding; ja, så er det jo blot endnu nemmere for dem at foretage turen den anden vej, deres rødder stikker jo endnu mindre dybt hér. Hvert sommerferie flyver ligeså mange europæere på ferie som der er… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  Lawrence

Og desuden kender de jo alt til det koncept, de selv har praktiseret i årevis. Bare med modsat fortegn.
Nemlig “Muslimer ingen adgang!”

snøfte
snøfte
7 years ago

Stor-Britannia er ikke med i EUs Schengen passunion heller; tross nitid kontroll av alle tilreisende ved landets flyplasser og havner øker immigrasjonen dag for dag. Kan det ha noe med de gode velferdsordningene som landet tilbyr?
Selvfølgelig har det det. Britene har “öppnat sina hjärtan och sina planböcker”, “för att själva bli utplånade i sin gemensamma godhet”, på Reinfeldts anbefaling. “Vi vill ju bara hjälpa till”, som en middelaldrig svensk kvinne fortalte meg i sommer. Godheten er selvutslettende. Hvorfor er den det?

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Det hade varit intressant med en statistik över andelen muslimer i Europa, under samma tidsrymd.
Jag vet inte, men anar en viss korrelation mellan judarnas exodus och den muslimska invandringen.

laksefakse
laksefakse
7 years ago

i Europa om ett par generasjoner eller så, ligger vi alle med rompa i
været og hodet sånn cirka mot Mekka og ber til halvmåneguden fem ganger
om dagen, minst… Og etter fredagsbønnen skal vi ut å drepe vantro …
hvis det er noen igjen …

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  laksefakse

Knappast Laksefakse, innan den tiden har flertalet fått nog och i sann vikingaanda, kastat de oinbjudna på porten.

laksefakse
laksefakse
7 years ago
Reply to  Armadillo

Ja jeg håper det. 🙂

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x