14
feb
Seneste opdatering: 14/2-15 kl. 1627
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1975 beslöt Sveriges riksdag enhälligt att förändra det tidigare homogena Sverige till ett mångkulturellt land. Fyrtio år senare visar sig de dramatiska konsekvenserna av detta experiment: våldsbrotten har ökat med över 300 procent. Ökningen är ännu värre om man tittat på våldtäkter. De har ökat med 700 procent och Sverige är nu nummer två på den globala listan över våldtäktsländer. Lars Hedegaard & Ingrid Carlqvist, 14.02.2015. Sweden: Rape Capital of the West

Det er over ti år siden jeg skrev kronikken Våldtäktsvågen i det statsfeministiska Sverige i Jyllands Posten. Hvad er der sket? Antallet anmeldte voldtægter er øget fra 2.650 til rekordagtige 6.624 i 2014. Den politiske tavshed om det er endnu mere massiv end i 2004. Jo mere kompromitterede svenske politikere er, desto mere danner medierne en beskyttende ring om dem.

Det har været forventeligt i årevis, at den falanks ville sprække under virkelighedens tryk, og Ann-Charlotte Martéus’ arikel Det är jag som är åsiktskorridoren er en af de mere alvorlige sprækker, uagtet at hun blot prøver at redde, hvad der måtte være tilbage af hendes karriere og troværdighed. De næste fire-fem år vil byde på en vild flugt fra fallitboet Mångkultur-Sverige. Når ansvaret skal fordeles, og det varer ikke ti år, vil der ikke være én til at tage det.

Suicide by immigration sagde Daniel Pipes om Sverige i december, det fortsætter uforstyrret. Frem til valget i 2018 vil politikerne hente 400.000 nye “svenskere”. Der kommer 2.1 familiesammenførte pr. “flygtning”, det er en million mennesker på fire år. Jeg formoder det bliver den million, der endelig brækker ryggen på velfærdsstaten Sverige. Når det sker, begynder de virkelige problemer, også for Sveriges naboer.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lawrence
Lawrence
7 years ago

Fra JP: Debatmødet “Kunst, Blasfemi og Ytringsfrihed” i kulturhuset “Krudttønden” på Østerbro er blevet afbrudt af et skyderi. Den svenske muhammedtegner og kunsthistoriker Lars Vilks deltager ved mødet, men er ikke blevet ramt af skud. Satireforsker Dennis Meyhoff Brink var til stede, da skudene lød kort efter kl. 15.30. ”Lige efter kl 15.30 – den franske ambassadør havde lige talt – hørte vi skud fra entreen. Nogle løber ud, men det tør jeg ikke, for der er også skud udenfor,” fortæller han. “Der var masser af PET folk, og vi blev alle sammen tjekket inden fik gik ind. Jeg tror,… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

LIVE Skyderi på Østerbro

http://nyhederne.tv2.dk/2015-02-14-live-skyderi-paa-oesterbro

Af Anders Holm Nielsen

14. februar 2015, 16:24

Der udspiller sig tilsyneladende et drama ved Parken på Østerbro,

hvor adskillige politbetjente, patruljevogne og ambulancer er
på stedet. TV 2’s Zak Egholm, der tilfældigvis er på stedet forklarer,
at der er affyret skud, politiet er til stede med automatvåben, men
ifølge politikilder har urolighederne ikke forbindelse til fodboldkampen
mellem FC København og IFK Göteborg. Urolighederne skulle være sket ved
Krudttønden.

Lawrence
Lawrence
7 years ago

Steen, der er blevet afskudt 30 skud ved Krudttønden hvor Lars Vilks opholder sig. Flere politifolk ramt

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2015/02/14/154954.htm

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x