16
feb
Seneste opdatering: 18/2-15 kl. 1423
91 kommentarer - Tryk for at kommentere!

terrorist

Av Julia Caesar

Copyright Julia Caesar och Snaphanen. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

Två personer skjuts till döds och fyra poliser skadas av samma gärningsman i två terrorattentat i Köpenhamn under loppet av några timmar. Det är en tydlig repris av terrorattackerna i Paris den 7 januari och mängder av andra islamistiska terrorattacker de senaste åren.  Gemensamt för dem är att de har utförts av jihadister med ett blint hat mot judar och demokratiska fri- och rättigheter.

Den 22-årige gärningsmannen, islamisten Omar Abdel Hamid El-Hussein, sköts till döds när han öppnade eld mot polisen vid 05-tiden på söndagsmorgonen. Han var född i Danmark men hade bakgrund i Mellanöstern. Han var känd sedan tidigare både av polisen och säkerhetspolisen PET för flera olika sorters brottslighet, bland annat olaga vapeninnehav och våldsbrott. Han är även känd från det kriminella gänget Brothas. Enligt uppgift frigavs han för två veckor sedan efter att ha avtjänat ett fängelsestraff.
Lars Vilks det uppenbara målet

Måltavlan i det första attentatet, vid 15.30-tiden lördag eftermiddag, mot kulturhuset Krudttønden i Köpenhamn, var uppenbart den svenske konstnären Lars Vilks, som deltog i ett seminarium om konst, hädelse och yttrandefrihet. Det är det fjärde allvarliga attentatet mot honom. Han klarade sig även den här gången genom att hans livvakter snabbt tog tag i honom och Lars Vilks-kommitténs ordförande Helle Merete Brix och släpade in dem i ett kylrum. Men Finn Nørgaard, 55, filmregissör och besökare i kulturhuset, dödades och två poliser skadades.

Vid 01-tiden natten till söndag begår samme gärningsman ett antisemitiskt terrordåd vid synagogan på Krystalgade. Han skjuter ihjäl Dan Uzan, 37, som hjälpte till att organisera en Bar Mitzvah som hölls inne i synagogan och stod på vakt vid dörren. Han skjuts i huvudet och avlider. Två poliser skottskadas.

Dåden är en direkt copycat-aktion med terrordåden i Paris den 7 januari som förebild. Först en attack mot yttrandefriheten. Sedan skottlossning mot judar.

 

“Man tänker att ens sista stund är kommen”

Ungefär 30 skott avlossades mot kulturhuset Krudttønden. Lars Vilks säger i Dagens Nyheter:

“När man hör skott sådär är ens första tanke ”Hur många är de? Kommer de att ta sig igenom?”. Det ligger nära till hands att man tänker att ens sista stund är kommen.” 

“Också för dem som är livvakter är det så. De är välutbildade, men det går aldrig att öva på just det. Kulor visslar och det gäller att komma undan.”

 

100 000 dollar till den som mördar Lars Vilks

Lars Vilks är säker på att attentatet var riktat mot honom. Sedan hans teckning ”Muhammed som rondellhund” publicerades i Nerikes Allehanda 2007 har al-Qaida satt ett pris på hans huvud, och under de senaste sju åren har flera allvarliga dödshot riktats mot honom.

  • 2007 – Abu Omar al-Baghdadi, ledare för terrornätverket al-Qaida i Irak, utfäster en belöning på 100 000 dollar till den som mördar konstnären Lars Vilks. För den som mördar Ulf Johansson, då redaktör för Nerikes Allehanda som hade publicerat Lars Vilks, väntar en belöning på 50 000 dollar.
  • I oktober 2009 grips en amerikansk kvinna som kallade sig “Jihad Jane” men heter Colleen LaRose, och senare också hennes sju kumpaner på Irland – för planer på att mörda Lars Vilks.
  • Uppsala maj 2010. Lars Vilks överfölls han när han föreläste på Uppsala universitet. Samma månad utsattes han för försök till mordbrand i sitt hem av två bröder från Landskrona.
  • Göteborg september 2011. Fyra unga män greps med knivar när de försökte söka upp Vilks på ett konstevenemang vid konsthallen Röda sten.

Självmordsbombaren Taimour Abdulwahab som sprängde sig till döds i Stockholm 11 december 2010  angav i ett mail avsänt till TT, Tidningarnas telegrambyrå, och Säpo en kort stund före explosionerna “grisen Vilks” som en av orsakerna till dådet.

 

“Danmark är inte i strid med islam”

helleVarje islamistiskt terrordåd följs av en obligatorisk ritual. Politikerna tävlar om att gå ut och förklara att dådet inte har något som helst samband med islam – till och med när islamisterna själva uppger att de handlat i Muhammeds och Allahs namn. Så också den här gången. Bara några timmar efter terrorattacken mot Krudttønden var Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt och justitieminister Mette Frederiksen, båda (s), ute framför tv-kamerorna och slog fast att Danmark inte är i strid med islam.

“Vi är inte i strid mellan islam och Väst. Det är inte en kamp mellan muslimer och icke-muslimer. Det är en kamp mellan de värden som bygger på frihet för den enskilde och en mörk ideologi” sa Helle Thorning-Schmidt.

 

“Sällan har jag känt sådan vämjelse”

Steen, som driver den här bloggen, känner som många av oss vämjelse inför flosklerna. Jag återger vad han skrev lördag natt.

“Vi är negligerade av de politiker som sedan 2001 skulle ha löst invandringsproblemet. Vrede är den dominerande känslan inför danska politiker och hela etablissemanget i dag. Stå samman med er själva. Varje dansk bör förakta er. Befolkningen bör isolera de politiker och partier som insisterar på at förråda dem och i synnerhet deras barn. Stoppa all invandring av muslimer och utvisa de tusentals som har visat att de inte ska vara här, eller ta konsekvenserna själva. Det finns lite tid kvar än. Besinna er!

Thornings ord är gratis, de gör inget intryck. Sällan har jag känt sådan vämjelse som nu inför vad politikerna säger. S (socialdemokraterna) och R (Radikale Venstre) har eskalerat invandringen av muslimer, att höra Thorning och Morten Østergaard fördöma angreppet får en att gripa efter spyhinken.”

 

Skräckslagna ministrar kan inte dölja paniken

Margot_WallströmTv-klippen med Helle Thorning-Schmidt visar en skräckslagen politiker. Ögonen är uppspärrade, det vanligen så utslätade, karaktärslösa ansiktet med de hårt påmålade ögonbrynen har tappat kontroll över mimiken.

Det är samma skräck som fick Sveriges utrikesminister Margot Wallströms (s) ansikte att erodera i SVT Aktuellt efter terrordåden i Paris den 7 januari. Hon kunde inte kontrollera paniken, ögonen var bräddfyllda panikslagna brunnar. Hon kunde inte svara på en enda fråga.

Ministrarnas skräckslagna ansikten röjer dem. De visar att de politiker som styr oss är fullkomligt tagna på sängen av islamistiska terrordåd. Trots att terrorexperter och islamkritiker har varnat i åratal har politikerna inte velat ta till sig ens elementära fakta om terrorhoten från islam. De har obekymrat fortsatt bedriva massinvandring från muslimska länder utan att för ett ögonblick besinna konsekvenserna för sina egna länders invånare.

Därför står de fullkomligt överrumplade och panikslagna inför attackerna. Tro inte att de vet vad de gör. Tro inte för ett ögonblick att de har kontroll. I så fall skulle de inte ha det usla omdömet att begära av oss att vi ska stå samman med dem och hålla ihop det land som de själva har trasat sönder.

 

“Tillsammans ska vi stå upp för yttrandefriheten”

Stefan_bekymradHur illa det är visar ett floskelfyllt uttalande som Sveriges statsminister Stefan Löfven klämde ur sig sent på lördagskvällen.

“Återigen har vårt öppna och demokratiska samhälle drabbats av en attack med skadade och döda. Mina tankar går till den dödes familj och till de skadade poliserna.

Allt tyder på detta är ett politiskt attentat och därmed en terrorhandling. I detta läge vill jag utrycka min solidaritet med det danska folket och kraftigt fördöma alla försök att tysta den fria debatten. Tillsammans ska vi stå upp för yttrandefriheten. Inget ska få stoppa det fria ordet.

Svensk polis gör nu särskilda insatser, både för att höja beredskapen i vårt eget land och för att ge den danska polisen det stöd som kan behövas.”

 

Massinvandringen är överordnad allt annat

Stefan Löfven kunde ha tillagt:

“Vi kommer dock aldrig någonsin att överväga att minska den muslimska massinvandringen till Sverige. Den är för oss socialdemokrater överordnad allt annat, inklusive vårt eget folks säkerhet. Vi inbillar oss att det går att släppa in hundratusentals muslimer och ändå behålla vårt öppna samhälle. Framför allt är vi beroende av muslimernas röster för att få behålla makten.”

Notera att Stefan Löfven i sitt uttalande inte nämner ett ord om islam. Inte heller det tilltänkta mordoffret, Lars Vilks. Hans ord är utslätade och substanslösa som ett glas vatten.

 

Nu är de tysta och osynliga

Var är nu Mona Sahlin, Sveriges samordnare mot våldsbejakande extremism?  Var är kulturminister Alice Bah Kuhnke (mp) som i januari stod och lovade att hon skulle lära svenska folket vad islam är? Veronica Palm (s) som aldrig brukar tveka en sekund inför att ge utlopp för sin upprördhet, var håller hon hus?

Johan Westerholm (s) noterar på ledarsidorna.se att utöver statsministerns officiella reaktion är det tyst från det officiella och publika Sverige efter skotten i Köpenhamn. Inte en enda nyckelskramlare på Nytorget. Ingen Dror Feiler som blåser i sin lur. Inte heller hörs Henrik Arnstad ropa om fascism. Westerholm skriver:

“Varför är inte inrikesminister Ygeman lika snabb på avtryckaren nu som för bara två månader sedan? Nej. De är osynliga nu. De hörs inte av. Men det vi faktiskt ser, i deras frånvaro, är Syltryggarnas parad. I sin frånvaro nu, när det bränner till, visar de alla vilket virke de är gjorda av. De spontana, omedelbara, reaktionerna vi nu ser – eller inte ser – säger mer än tusen ord. Nu passar det inte. Det passar sig inte eftersom verkligheten var en annan än den som passade de egna dogmerna.”

Tystnad råder i hycklarnas rike.

 

Övergripande mönster i rapporteringen

ThomasgurMedia vrider sig som ålar för att i möjligaste mån undvika att ge allmänheten korrekt information. Journalisten Thomas Gür är en av dem som ser ett övergripande mönster, senast i rapporteringen kring terrordåden i Paris och Köpenhamn.

På Facebook ger han några exempel:

“Sådant som uttalandet att medarbetarna på Charlie Hebdo inte var “oskyldiga” (Alice Petrén i SR Studio Ett), förringandet av det antisemitiska motivet bakom gisslantagandet i kosher-butiken, begreppet “Vilks-möte” för ett möte som handlade om yttrandefriheten, återgivandet av mordet utanför synagogan som en “episod”, beskrivningen av polisens dödskjutning av den terrormisstänkte i Köpenhamn som “mord”.”

“Mönstret är att inte vilja se ondskan i ögonen, att en återkommande och förhärskande civilisationskritisk och kulturrelativistisk hållning också leder till ett inbillat kritiskt och till ett relativistiskt språk i journalistiken. I den mediala rapporteringen kan det pratas om yttrandefrihet eller hatbrott eller antisemitism i generella termer, men när det kommer till konkret ondska, judehat manifesterat i mord och till terror i verkligheten, ryggar man och återfaller till ett förment neutralt språkbruk, som döljer sanningen, förolämpar mottagarna och förorättar än en gång offren.”

 

Skickar brev till politikerna

Jane Marelius, 64, i Stockholm är en av de svenskar som har fått nog av invandringspolitiken och politikernas floskler. Hon har tagit för vana att skicka brev till regeringens olika departement med krav på att de ska diarieföras och bli offentlig handling. Hennes senaste mail är riktat till inrikesminister Anders Ygeman (s):

“Med anledning av Anders Ygemans yttrande i SVT 2 och Rapport den 15 februari 2015 angående dödsskjutningar i Danmark kräver jag en förklaring till att Ygeman yttrar sig med orden “vi nu ska skydda svenska intressen” istället för att bestämt påtala för svenska folket i en direktsändning hur “viktigt det är att nu skydda svenska medborgare “, vilket borde vara en ledstjärna för alla politiker och inte bara tala om yttrandefrihet och religionsfrihet! Politiker och journalister döljer verkligheten för svenska folket.

Jag accepterar inte längre den flathet ni som politiker och era själsfränder, oseriösa journalister, uppvisar – stå upp för landet Sverige och oss genuina svenskar samt “svenska medborgare ” som till 100 procent accepterar svenska lagar och regler. Stoppa denna okontrollerade massinvandring och förstå att ni genom ert agerande skapar än mer problem och ökar invandrarfientligheten istället för att värna om Sverige och svenskarna!”

 

Behåll era floskler och lögner

Politikerna ska bespara oss era floskler. Vi vill inte höra dem. Vi är trötta på er okunnighet, er arrogans och er flathet inför islam. Skaffa er kunskaper och agera! Inse att ni är valda för att slå vakt om era egna folk, inte invånarna i jordens mest våldsamma och underutvecklade länder och kulturer.

Lägg ner ert obligatoriska hycklande efter vartenda islamistiskt terrordåd. Ni är genomskådade. Behåll era lögner om “det öppna samhället” – som aldrig kommer att existera så länge som ni släpper in hundratusentals muslimer varje år i de nordiska länderna – i Sverige dessutom till 90 procent oidentifierade, eftersom de inte visar några ID-handlingar.

Fler och fler genomskådar era lögner. Ni sitter mer osäkert än ni vill tänka på.

 

Av Julia Caesar

Tidligere kronikker af samme forfatter

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
91 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] öppnar munnen blir resultat bara besvikelse. Har vi valt dessa? Tyvärr! Bespara oss flosklerna http://snaphanen.dk/2015/02/16/bespara-oss-flosklerna/ […]

malte
malte
7 years ago

Man skiter i Sverige bara för sin egen snöds vinnings skull som politiker.
Huvudet på spiken: “Framför allt är vi beroende av muslimernas röster för att få behålla makten.”

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Så det er altså åbenbart ikke bare en lille håndfuld skrupskøre islamister blandt muslimerne, der støtter og sympatiserer med IS, som vore naive, uvidende og groft uansvarlige politikere, såkaldte “eksperter” og PK-main-stream-medier ellers konstant forsøger at indbilde os? 😉 Økonomisk kriminelle i Sverige sendte penge til IS http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7458492/%C3%98konomisk-kriminelle-i-Sverige-sendte-penge-til-IS/ Europa 17.02.2015 kl. 16:46 Operation mod kriminelle i Sverige, der øjensynligt sendte store beløb til IS i Syrien, skriver svensk avis. De svenske myndigheder har gennemført en større operation mod flere økonomisk kriminelle. De menes at have brugt deres ulovlige fortjenester til den ekstremistiske gruppe Islamisk Stat i Syrien, skriver den svenske… Read more »

trackback

[…] maj 2010. Lars Vilks överfölls när han föreläste på Uppsala universitet. Samma månad utsattes han för försök till mordbrand i sitt hem av två bröder från […]

777
777
7 years ago

Det är förstås förfärligt och onödigt det som hänt och det är sorgligt att politiken är så trög i sina rörelser och inte tycks förstå det som nu sker. Ceasars beskrivning är tyvärr helt korrekt men även insiktsfulla personer som Ceasar tycks inte se hela problemet och lösningen: Vad som ofta glöms bort av många debattörer, från höger till vänster, är att Sverige inte bara är världsmästare på att ta emot invandrare med olika livssyn och kultur, utan även är världsmästare på att INTE vilja se eller diskutera livssynens betydelse för människors handlingar (etik/moral). Vi vill gärna tro att alla… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  777

Pesonlig vil jeg, mens den lavintense krig fortsætter, hvor jeg her http://www.uriasposten.net/archives/63912#comment-3592242 har planket Ciceos kommentar som et af flere mulige eksempler på fortolkning af et sådan belæg, foretrække delen efter anskuelser. De der finder det fornuftigt at ville filsofere om enighed om livssyn med en der kommer dig i møde med en sputtende maskinpistol ønsker jeg alt godt. Naturligvis.

777
777
7 years ago
Reply to  Peter Buch

Det är naturligtvis inte att rekommendera någon att diskutera överhuvudtaget något med någon som viftar med maskingevär – bättre fly än illa fäkta – men än så länge är inte en majoritet av mänskligheten beredda att ta till vapen oxh till ochmed dö för att få sin livssyn eller politiska åsikt igenom. Den stora faran idag, som jag ser det, är alla de som anser att det inte är möjligt att komma överens om en livssyn utan att var och en får tro eller inte tro som den vill. Att frågan om livssyn enbart skulle vara en privat angelägenhet och… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Hvor er folket henne? http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE7454723/Hvor-er-folket-henne/ Mikael Jalving 16. februar. 201576 Overgivet til relativisme og socialdemokratisme kan vi ikke længere se fjenden for bare venner. Det forlyder nu, at OEH, som den islamiske morder Omar Amdel Hamid El-Hussein hedder med et forskønnende akronym, han slet ikke fortjener, har fået hjælp af sine våbenbrødre på Nørrebro i København, og ifølge Berlingske higede efter at komme ned og slås for Islamisk Stat. Han var med andre ord ikke en helt så alene ulv, som førende eksperter fra det akademiske miskmask rutinemæssigt har oplyst, og det kan da heller ikke overraske andre end dem… Read more »

Sintram
Sintram
7 years ago

Våra makthavare är inkompetenta nollor, tillika landsförrädare. De måste avlägsnas från sina positioner och genast ställas inför rätta.

Sverige går en mörk framtid till mötes. Ansvariga för det är våra politiker och “journalister”. De kommer att ha många ödelagda liv på sitt samvete.

Humoral
Humoral
7 years ago

@Realist8 Min uppfattning är också att samhället, civilsamhället sparkar sig själv där bak. Från gårdagens lilla samhälle där alla var respektfullt beroende av varandra, hög som låg, arbetare, tjänsteman och företagare. Till stor-kommuner och regioner och fortsatt globalisering, där ditt liv och förehavanden kopplas till olika myndigheters kontroll. Någonstans på vägen förlorade vi vår samhörighet och inordnade oss socialt, utifrån privilegium och klasstillhörigheter. Någonstans på vägen blev byråkrater, myndigheter och politiker, ombud för vår själ, vår moral och identitet. Någonstans på vägen blev grunden, klassen utan privilegier, ej tillräcklig för att bära upp solsidans monumentala byggnader. I samband med kriser… Read more »

trackback

[…] Julia Caesar: Bespara oss flosklerna […]

Realist8
Realist8
7 years ago

i många år var jag arg på invandrarna, men det är jag inte längre. De jag ser som det största hotet är våra egna. 85% av mina landsfolk är fullständiga idioter. Det är förkastligt att Löfven och thorning hade sådana fega tal, ja. Men det som är 10 gånger mer förkastligt är att 85% av svenskarna är likgyldiga eller eniga i det dom står och säger, eller rent utav för dumma för att förstå. Och då tänker jag högt att jag tycker inte synd på oss själva, vi bäddat för detta själv. Den dag västvärlden har förfallit så har den… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  Realist8

Det er rigtigt at flertallet i den vestlige verden – specielt de nordiske lande – er totalt blanke, når det kommer til islam, krig og terror. Men mon ikke det hænger sammen med den tryghed vi så længe har taget for givet? Hvis Appel kommer med en ny telefon eller Paris Hilton twitter noget ligegyldigt, så går folk mere op i det. De er slet ikke gearet til denne verdens voldsomheder – endnu… Men stille og roligt vil vi nok se flere og flere blive opmærksomme på hvad der sker omkring dem. Og derefter skal de så lige erkende, at… Read more »

Cavatus
7 years ago
Cavatus
7 years ago

Julia! Kan du möjligen finna och publicera länken till det Agenda där Wallström tappar ansiktet? Jag missade tydligen det programmet och skulle gärna vilja se det! Jag har sökt runt på SVTs sajt, men det klippet verkar de ha gömt undan!

Nostradamus_i_norr
Nostradamus_i_norr
7 years ago
Reply to  Cavatus

SVT Aktuellt från 7:e januari är för gammalt för att vara åtkomligt.

Cavatus
7 years ago

Ja, och inte finns det på Youtube heller. SVT tar kvickt bort klippen för att skydda politikerna!!

Den 16 februari 2015 23:32 skrev Disqus :

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Er der taler eller anden optagelse fra Pegida aftenturen i København, der kommer på?

KSD
KSD
7 years ago
S Pdlr
S Pdlr
7 years ago

Nu har följande uppdagats. Antagligen till stort förtret för PK-eliten/gammelmedia i Sverige, som i vanlig ordning försöker bortförklara terroristers agerande med “socialt utsatt position” och andra pseudo-kommunistiska förklaringsmodeller. ——————- “Kort før attentat offentliggjorde 22-årig jihad-video” – På Facebook gjorde ung mand, der blev dræbt i ildkamp med politiet, opmærksom på jihad-video. Kort tid før skudangrebet ved et debatmøde på Østerbro i København lagde den 22-årige mand, der er mistænkt for angrebet, en video med hyldest til jihad ud på sin profil på Facebook. Det skriver ekstrabladet.dk mandag. Kun 45 minutter før angrebet på Krudttønden gik i gang, gjorde han opmærksom… Read more »

trackback

[…] http://snaphanen.dk Auteur: Julia […]

Nostradamus_i_norr
Nostradamus_i_norr
7 years ago

I Regeringsformen som är en del av Sveriges grundlag, återfinns följande i 4 kap. Riksdagsarbetet, 12 §: ”Talan får inte väckas mot den som utövar eller har utövat uppdrag som riksdagsledamot på grund av hans eller hennes yttranden eller gärningar under utövandet av uppdraget, utan att riksdagen har medgett det genom ett beslut som minst fem sjättedelar av de röstande har enats om. Utan ett sådant medgivande får en sådan person inte heller berövas friheten eller hindras från att resa inom riket på grund av yttranden eller gärningar under utövandet av uppdraget. Misstänks en riksdagsledamot för brott i annat fall,… Read more »

pllay
pllay
7 years ago

Du pekar på något som gör demokratiskt sinnade människor förtvivlade. Det farliga är att förtvivlade människor handlar i ett förtvivlat läge utan tanke på konsekvenserna. Vår elit har med, i teorin, enkel majoritet stiftat en lag som det i praktiken krävs en 5/6dels majoritet för att avskaffa. Egentligen ger denna del av grundlagen vårt nuvarande politiska etablissemang cart blanche till en statskupp och vilka brottsliga handlingar som helst. Vem tror att de inte kommer utnyttja denna möjlighet om folkflertalet hotar deras platser vid köttgrytorna? Sannolikheten för att politiker valda under det nuvarande valsystemet skulle rösta bort imuniteten för sina brottsliga… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Med det islamiske terror-scenarie Europa står overfor, er det måske kun godt at have “gammelpartierne” ved magten.
Hvorfor skulle de dog slippe for konsekvenserne af deres egen politik..?!

machiavelli
machiavelli
7 years ago

Er det mig, der er blevet sindssyg, nu har jeg skrevet indlægget 2 gange og dette er tredje gang. Statsministeren udtaler. »Vi står ikke i en kamp mellem Islam og Vesten. Det er ikke en kamp en kamp mellem muslimer og ikke-muslimer. Det er en kamp imellem værdier, som bygger på for frihed for den enkelte og en mørk ideologi,« Javel! Gerningsmanden en 22årig muslim af mellemøstlig herkomst er født og opvokset i Danmark og tilbeder Islam. Samtidig ligger vor muslimske patients handlinger tat op af Paris og er sikkert inspireret heraf. Det vi var vidne til, var altså overlagt… Read more »

machiavelli
machiavelli
7 years ago

Statsministeren udtaler. »Vi står ikke i en kamp mellem Islam og Vesten. Det er ikke en kamp en kamp mellem muslimer og ikke-muslimer. Det er en kamp imellem værdier, som bygger på for frihed for den enkelte og en mørk ideologi,« Javel! Gerningsmanden en 22årig muslim af mellemøstlig herkomst er født og opvokset i Danmark og tilbeder Islam. Samtidig ligger vor muslimske patients handlinger tat op af Paris og er sikkert inspireret heraf. Det vi var vidne til, var altså overlagt og planlagt terror fra en islamist. Derfor er det selvfølgelig rent statsminister vrøvl at påstå, at de radikaliserede muslimer… Read more »

GustaWasa
GustaWasa
7 years ago

“Herren skall komma som en tjuv om natten” så att de som förkastat hans Son skall stå i öppen dager. Och alla dem som säger sig vara kristna men inte vågar säga det Jesus sade: Gå bort Satan, stå mig icke i vägen!. Och alla dem av humanister, ateister och sekulära som på sina höga hästar brutit det band mellan dem som levt före dem själva. “Om jag skulle i dessa tider försöka tänka mig in i vad Gud tänker om oss”. Då skulle min tanke vara denna. Ni önskar inte längre min “Son”, de baktalar honom och upphöjer sig… Read more »

tant45
tant45
7 years ago

“Behåll era lögner om era öppna samhällen som aldrig kommer att existera så länge hundratusentals muslimer släpps in varje år” Huvudet på spiken. Terrorn började för länge sedan, Salman Rushdie varnade för det mörker som är på väg mot oss, och det slutade aldrig, det fortsatte och nu är mörkret här i full fjäderskrud i form av bilbränder, skottlossningar, bomber,granater och annat våld. Churchill skulle ha vänt sig i graven om han såg vad som pågick.Men som vanligt lyssnade man inte på de gamle vise, utan på den nya dårskapen i form av multikulti och annat trams.Nu är kriget och… Read more »

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  tant45

Mogens Glistrup varnade innan!

invernes
invernes
7 years ago

Nå er det bevist, den svenske regjeringen og politisk korrekte svensker er stokk dumme.

Forskning visar: De som vill förbjuda “rasistiska böcker” har lägre intelligens

Publicerad 16 februari 2015 kl 07.26

MÅNGFALD.Vill du censurera politiskt inkorrekta böcker eller förbjuda invandringskritiker och andra så kallade rasister från att yttra sig? Då finns det en förhöjd risk för att du är riktigt korkad, visar färsk forskning publicerad av Noah Carl vid Nuffield College i Storbritannien i den respekterade akademiska tidskriften Intelligence.

http://www.friatider.se/forskning-visar-de-som-vill-f-rbjuda-rasistiska-b-cker-har-l-gre-intelligens

Sverige styres av aper.

Rak Höger
Rak Höger
7 years ago

time for operation Goodnight. It’s time to make these madmen understand that the stonage was then, now its civilisation. Nuke the IS to hell. and i am a pascifist!

Peter Svan
Peter Svan
7 years ago

Utmärkt analys av Julia Caesar. Sverige är bortom all räddning.

Death Metal
Death Metal
7 years ago

Helle Thorning-Schmidt , det här var inte samma sak som att ta selfies med Cameron och Obama . Det här är verkligheten vi lever i men tänker du göra någonting åt det eller slumra in igen tills nästa meningslösa PK-uttalande?

Steinadler
7 years ago

Skaffa er kunskaper och agera! Inse att ni är valda för att slå vakt om era egna folk, inte invånarna i jordens mest våldsamma och underutvecklade länder och kulturer. Det er ihvertfall ikke mitt inntrykk at disse politikerne har blitt valgt fordi de har forsøkt å gi inntrykk av at de ønsker å verne om sine egne folk. De befinner seg snarere hvor de gjør fordi de gjennom årtier har klart å lokke innfødte europeere med valgflesk av så tvilsom bonitet at ethvert bare noenlunde mentalt velfungerende menneske forlengst burde ha gjennomskuet dem. Jeg kan derfor heller ikke begripe hvordan… Read more »

Killuminatiii
Killuminatiii
7 years ago

Härligt när man får läsa hyckleriets vackra sidor, en ungdom vars liv kretsade kring kriminalitet med ett arabiskt namn är tydligen en “kunnig” inom islam. När ignorans blir en källa till kunskap då är det dags att söka hjälp.Läs människor och sluta följa dem här vilseledande människor vars agenda är att sätta rädsla o skräck i era hjärtan. Om 1.5 miljarder muslimer hade nu varit terrorister så hade er lilla drömvärld varit borta med vinden för längesen. Man släcker inte eld genom att hälla mer bränsle. Gud gav dig en underbar gåva och den gåvan är din hjärna. Lär dig… Read more »

Death Metal
Death Metal
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

Använd dina ögon och hjärna själv istället för att komma med meningslösa floskler. Du passar bättre på 7klöverns propagandaministerium.

Killuminatiii
Killuminatiii
7 years ago
Reply to  Death Metal

“Show forgiveness, speak for justice and avoid the ignorant.” 7:199

naivtive
naivtive
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

Jepp, och hjärnan säger mig att läsa vad er text säger och tro på mina ögon. Make sens!

Killuminatiii
Killuminatiii
7 years ago
Reply to  naivtive

Vad är det du har läst som du tror på?

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

Kan det være Koranen?

Killuminatiii
Killuminatiii
7 years ago
Reply to  Armadillo

Per defenition vart exakt surah och aya ?

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

Har det nån betydelse alls?

Killuminatiii
Killuminatiii
7 years ago
Reply to  Armadillo

Stor betydelse.

loofon
loofon
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

Nu råkar det vara så att världsmästare på “vilseledande info” är svensk msm, inte de alternativa medier som finns.
Om den lilla detaljen undgått dig så är det snarare du som ska börja använda din underbara gåva till att förstå logik, orsakssamband, konsekvenser, osv än de som breddat sitt informationsintag.
Det är för mig helt ogreppbart att en person som uppenbarligen kan sätta ihop ett helt inlägg, som du kan, inte kan sätta ihop sina tankar till en karta som stämmer med verkligheten.
Gör om, gör rätt!

Killuminatiii
Killuminatiii
7 years ago
Reply to  loofon

Du säger emot dig själv när du skriver om att msm är världsmästare på vilseledande info, den alternativa median som du beskriver felfri tar sin information ifrån massmedia och vrider o vänder på ord för att det ska passa deras agenda. Min verklighet är där den ska vara jag ser världen som den är,till skillnad från dem som låter sig manipuleras av människor som knappt vet ett smack om det dem skriver om. Så tillbaka till dig. Gör om gör rätt

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

Hvordan forklarer du så alt den muslimske terror her i verden, sammenholdt med det faktum, at den stemmer helt overens med deres egne hellige tekster. Er det ikke netop folk som dig, der ser ned på muslimerne, når du i alvor kan mene, at de mange – tilsyneladende “ekstremt troende” – oven i købet skulle have misforstået den..? Folk, der for længst har set den åbenlyse lille sammenhæng, kaldes altså racister og alt muligt andet. Se det er vaskeægte fordummelse..! Dit ræsonnement om, at de fleste muslimer ikke begår terror, holder ikke. De fleste mennesker opfører sig ikke bestialsk, uanset… Read more »

Killuminatiii
Killuminatiii
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Till o börja med så kan varken du eller jag yttra oss om de heliga texter då vi saknar den kunskapen. Just därför kan inte du komma och säga till mig om att det står i deras texter då du saknar grund i det du skriver likaså gäller det den här ungdommen och dem extremister du talar om. Varför skivs det inte lika flitigt om kriget som pågår i ukriana? Ett kristet land.. jo för det är islam som är i focus. Varför skriver man inte om drönarna som utrotar familjer i Afghanistan och i yemen, bombningarna som är vardagsmat… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

Det handler ikke om hvad “nogen” har gjort mig. Vi taler om hvordan verden ser ud – og denne blog har fokus på islam.
Hvad der sker i Ukraine er noget mere kompliceret – og desuden i langt mindre skala (russiske separatister kæmper for et område på størrelse med Jylland)..!
Når du derefter siger “vi” ikke véd noget om de hellige skrifter, står det for din egen regning. Jeg har læst en hel del og desuden antager jeg – igen modsat dig – at muslimer der kæmper for deres tro, har gjort det samme.

loofon
loofon
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

I den mån de tar info från msm är det för att komplettera med det de “glömde” att skriva, för att med källa rätta till det de ljög om, osv. Du har din verklighet och jag har min. Min verklighet har hittills aldrig svikit mig när det gäller analysen av vad som sker och vad det kommer att leda till. De oroligheter, terroristdåd och den våldtäkt på svenska medborgare som sker nu varnade jag för för 15 år sedan. Jag fick rätt … Hur har det gått för dig? Det finns terroraktioner, inga gruppvåldtäkter, inga skolbränder, inga våldsamma upplopp, inga… Read more »

Huginn
Huginn
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

@ Killuminatiii

Hur många dödade och lemlästade europeer anser du, att din invandringspolitik får kosta?

Arvid

Killuminatiii
Killuminatiii
7 years ago
Reply to  Huginn

Ställ den frågan till folk som har insyn i det. Jag ger mig inte in på något jag inte vet. Död är ingenting en vettig människa förespråkar. Dock borde människor förstå skillnaden mellan islam och muslimer, islam är en religon muslimer är människor. Människor har brister i sitt tankesätt, så som breivik ansåg sig vara en korsriddare vilket jag tror till o med du skulle ta avstånd ifrån och säga att kristendom inte förespråkar det dåd han utförde. Den här unge mannen som sköt i danmark var inget annat än kriminell. Hans namn må vara muslimskt men det har inget… Read more »

Huginn
Huginn
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

@ Killuminatiii Breivik levde delvis i en fantasivärld och fantiserade om sig själv som korsriddare. Men, det har funnits verkliga korsriddare. Korstågen är en historisk realitet, liksom inkvisitionen är en historisk realitet. Korstågen “hade med” kristendomen att göra och inkvisitionen “hade med” katolicismen att göra… liksom de muslimska terroratackerna i Madrid, London, Paris osv etc “har med” islam att göra. Eller… anser du möjligen att korstågen INTE “hade med” kristendomen att göra och inkvisitionen INTE “hade med” katolicismen att göra? —– Om DU förespråkar dagens invandringspolitik, så emotser jag ett svar från DIG: Hur många dödade och lemlästade europeer anser… Read more »

Killuminatiii
Killuminatiii
7 years ago
Reply to  Huginn

En liten upplysning, Korståget hade ingenting med kristendomen att göra då korsriddarna slaktade både muslimer judar o kristna höger och vänster. Bara för att en påve är maktgalen så behöver det inte reflektera själva religonen. Om du anser att det som hände i paris har med islam och göra så tycker jag du kan ta och läsa lite mer om själva religonen innan du kommer med dina yttranden. Kan du svara mig hade balkankriget något med kristendomen att göra? Över 200 000 muslimer blev slaktade inte för att du skulle bry dig men jag vill bara ge dig en klar… Read more »

Huginn
Huginn
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

@ Killuminatiii

Det är en synnerligen bisarr uppfattning som du framför, att korstågen inte hade något med kristendomen att göra.

Anser du också, att inkvisitionen inte hade något med katolicismen att göra?

—–

Ditt rättfärdigande av att våld, riktas mot Lars Vilks m.fl. är frånstötande.

Jag efterlyser f.ö. fortfarande att svar på frågan:

Hur många dödade och lemlästade europeer anser DU, att din invandringspolitik får kosta? Obegränsat?

Arvid

Killuminatiii
Killuminatiii
7 years ago
Reply to  Huginn

Du verkar ha lite svårt med läsning eller så är det din förståelse som inte är där den skall vara. Mitt rättfärdigande? Lägg inte till ord som jag aldrig har nämnt. Jag skrev jag RÄTTFÄRDIGAR INTE sluta vrida på sanningen.

niklasr
niklasr
7 years ago
Reply to  Huginn

Korstågen var det kristna Europas svar på islams aggression och invasion av de kristna ursprungsområdena. Korstågen var försvarskrig.
Det hade aldrig varit några korståg om muslimerna hade hållit sig till den arabiska halvön.

Killuminatiii
Killuminatiii
7 years ago
Reply to  niklasr

Din ignorans är ofattbar. Befria dig själv från det. Korsriddarnas huvudsyfte var att ta tillbaka jerusalem som i sin tur låg i mellanöstern a.k.a arabiska halvön . Gör om ,gör rätt

niklasr
niklasr
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

Endast en arab skulle önska att Mellanöstern, aka mindre Asien, låg på den arabiska halvön.
Nej, araberna invaderade vad som då var primärt ett grekisk/ romerskt kulturområde på 600-talet och fortsatte att terrorisera detta och erövra det i lite drygt 300 år innan européerna slog tillbaka.

Killuminatiii
Killuminatiii
7 years ago
Reply to  niklasr

http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Mellanöstern

http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Arabiska_halvön

Läs snälla och gör om, gör rätt . Eller skriv inget alls för jag kommer inte o svara mer på dina inlägg mer.

niklasr
niklasr
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

Arabiska halvön slutar eller börjar vid, beroende på hur man ser på det, Jordaniens och Iraks södra gränser.
Så du ser, din version av arabiska halvön är, precis som världsomvälvande arabiska uppfinningar, en fantasiprodukt.

loofon
loofon
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

Så han bara RÅKADE attackera ett seminarium där det fanns en person med ett muslimskt pris på sitt huvud och sedan RÅKADE han skjuta ihjäl en jude utanför en synagoga? Vilket sammanträffande ….
Gissar du känner igen dig här:
https://www.youtube.com/watch?v=N46mIHEGHN0

Nostradamus_i_norr
Nostradamus_i_norr
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

Universitetsprofessorn och fysikern Bill Warner (Bill French) redovisar historiska fakta om islam i detta föredrag http://www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y och inte politiskt korrekt svammel och tyckande. Han har tagit sig an islam med ett strikt vetenskapligt synsätt och filmen är mycket sevärd. Mellan ca 27:30 och 30:30 finns en kort redovisningen av korstågen som omfattade 16 slag. Jämför gärna detta med de 548 muslimska jihadkrigen och de 25 000 jihadattackerna som tveklöst har stöd i de muhammedanska skrifterna och som uppskattas ha resulterat i 270 miljoner människors död. Först måste en mycket viktig distinktion göras. En religiös doktrin utgörs av det som står… Read more »

Nostradamus_i_norr
Nostradamus_i_norr
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

Är det månntro Ullenhag under signaturen Killuminatiii som har hittat till Snaphanen? Har du någon som helst kunskap om vad som står i Koranen, haditherna och sharialagen, d v s de skrifter och den lag som muslimer ovillkorligen måste underkasta sig för att betraktas som rättrogna muslimer? Om inte, föreslår jag att du läser på och först därefter uttalar dig. Muslimernas böcker är fyllda av hat mot otrogna, d v s kristna, judar, ateister och muslimer som inte lever strikt efter böckerna, med direkta uppmaningar att döda, skära halsen av, bränna, stena, korsfästa, hugga händerna av m m. Sådant sker… Read more »

Killuminatiii
Killuminatiii
7 years ago

Du tar din info från en islamkritisk hemsida härligt underlag för dina argument. Har inget mer o tillägga då jag är inte så insatt i alla volymer av haditherna. jag läser det som gagnar mig i min situation i livet. Vad du läser och upfattar har jag inget med o göra. Din tro är för dig och min tro är för mig.

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

Her har du en side at blive klog på Killuminatiii…

http://www.wikiislam.net/wiki/Main_Page

Den forholder sig kritisk til sit emne, fordi man ellers ikke kan beskrive islam.
Hvis du ikke bryder dig om det, findes der naturligvis utallige hjemmesider – skrevet af muslimer – som forsøger at hvidvaske det meste. Men det tager denne her side også op, så der er nok at gå i gang med.
God vind Killuminatiii..!

ɱØяñιηg$ʇðя
7 years ago

Hans mytsida är tydligen nere så då får han skriva någon annanstans istället.

FNsDeklOmMR_Art19
FNsDeklOmMR_Art19
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

1,5 miljarder muslimer är inte terrorister. Det har nog ingen påstått. Mängden terrorister, muslimer som med glädje spränger sig själv till döds eller liknande är förstås ganska få. Kanske enbart några hundratusen. Om man däremot ser på islamister – enligt den definition som jag anser man skall använda – dvs “en islamist är en muslim som vill ha sharia (lag enligt koranen) oavsett om muslimen vill uppnå detta med demokratiska/fredliga eller våldsamma medel”. Med tanke på hur muslimerna agerat i de länder de har kunnat rösta i allmänna val så är jag övertygad om att 90 % av världens muslimer… Read more »

niklasr
niklasr
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

Alla muslimer är kallade, men endast de äkta muslimerna vågar ta upp svärdet. Men de övriga förnekar inte den äkte muslimens dåd eller handling. Läs koranen, läs haditherna.

Av jordens 1.5 miljarder djävulsdyrkare så är det minst 65%, antagligen fler, som anser att den här patetiske lille figuren, som dog gråtande och skrikande som en stucken gris, gjorde rätt.

Killuminatiii
Killuminatiii
7 years ago
Reply to  niklasr

Tror du blandar ihop kristendom, judendom,hinduism budism etc Med Islam . Djävulsdyrkare är dem som dyrkar skapelsen istället för skaparen. kom med konkreta bevis istället för o skriva koran o hadith.

niklasr
niklasr
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

Enligt den falske profeten Muhammed så är hans gud den störste lögnaren, planeraren av illvilliga planer, den älskar bara sådana som tror på honom, den skulle döda en syndfri människa bara för att den då inte kan förlåta henne, personer som inte längre vill tro på den skall dö, personer som inte vill tro på den skall dö eller förtryckas, människor är ägodelar att utnyttja, etc, etc, ad nauseum. Tittar du på beskrivningen av djävulen/ ondskan i de flesta andra religioner så hittar du en beskrivning av den muslimerna kallar “allah” Men det är lustigt, du säger själv att en… Read more »

Killuminatiii
Killuminatiii
7 years ago
Reply to  niklasr

Du borde satsa på standup . Komedi på hög nivå.

niklasr
niklasr
7 years ago
Reply to  Killuminatiii

Visst, det hade varit kul om det inte tragiskt nog är sant och miljoner människor har blivit mördade på grund av det. Det får en att bli illamående.

Guest
Guest
7 years ago

Muslimen har ingenting att göra i Norden.

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago

Tack Julia. Det är nästan komiskt att lyssna på svensk media där dom försöker förklara att det är en ensam gärningsman. Svensken får inte väckas utan ska sova vidare. Med lögner så styr man samhället och med en total okunskap om ekonomi styra man vidare samhället mot sin undergång. Vi har slavar som jobbar på byggen utan att media tar upp det. Då är det viktigare med en våldtäkt i Indien eller Afrika. Vi har över 400 lastbilar som kör olagligt i Sverige som är levande bomber i trafiken bekommer inte svensken. Bara han får leva i dumhet i sin… Read more »

SD + Direktdemokrati
SD + Direktdemokrati
7 years ago

Var hycklarna är? Jo, de har flytt, likt skållade råttor, till sina vita reservat.

Intetnavntak
Intetnavntak
7 years ago

Sådan et sted bor jeg, de er løbet lige ind i nordmandens gab. Der hvor Dan, Sven, Fin og Holger Danske bor.

kaamins
kaamins
7 years ago

Kriget är snart här i Sverige, och vi vet inte vilka som är vän eller fiende. Det kan vara din muslimska granne som dödar dig. Vilket innebär att detta kriget blir oerhört svårt att försvara sig emot.
Flytta från detta land , verkar vara den enda lösningen.

Jan-Ove Malmgren
Jan-Ove Malmgren
7 years ago
Reply to  kaamins

Blir det krig har du inte råd att fråga muslimgrannen om han är islamist eller ej. Du har bara ett val. Skjut först och fråga sedan.

S Pdlr
S Pdlr
7 years ago

En stat som inte kan – eller vill – sätta SÄKERHETEN för sina medborgare i främsta rummet, är förlorad som stat, legitimiteten eroderad. Som vi ser i många naiva västländer, Sverige inte minst. Det kommer att ställas på sin spets, den dagen ett ‘framgångsrikt’ jihad-islamistiskt attentat skördar svenskars död på svensk mark. Det är inte en fråga om… utan när.

Nostradamus_i_norr
Nostradamus_i_norr
7 years ago
Reply to  S Pdlr

Korrekt! Till en rättsstats allra mest fundamentala uppgifter hör att värna om den yttre och den inre säkerheten. Det innebär att hålla sig med en försvarsmakt och ett rättsväsende som är värda namnet. Swedistan håller sig numera med en försvarsmakt som kan betraktas som ett skämt och där den ”feministiska utrikespolitiken” nyss har resulterat i att representanter för Ryssland har klargjort i vilka länder som Swedistans militära flygplan inte får landa. Swedistans politiker med utrikesminister Wallström i spetsen har lydigt accepterat dekretet. Kriminaliteten i Swedistan slår ständigt nya rekord. Polisanmälningar under 2014: – Fullbordat mord och dråp samt misshandel med… Read more »

Harold_the_Barrel
Harold_the_Barrel
7 years ago

SÄPO har inte en aning om vem som kan tänkas utföra terrordåd i Sverige. Det är självklart helt omöjligt när regeringen släpper in precis vem som helst utan någon som helst kontroll. Det kan finnas tiotusentals muslimska krigare inom landets gränser redan.

Vem kommer då att begå nästa terrordåd i Sverige?

Den “snälle” muslimen på asylboendet?
Muslimen på den lokala pizzerian?
Muslimen på övervåningen i ditt bostadshus?
Muslimen du möter på stan?

Uppmaningen till alla bör självklart vara att:
1. Undvik muslimer i din vardag
2. Undvik muslimer på helger
3. Undvik alltid muslimer

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

“SÄPO har inte en aning om vem som kan tänkas utföra terrordåd i Sverige.”
Pærelet..! Det kan de muslimer som 7-partiet har lukket ind.

Cavatus
7 years ago

Politikerna är rädda, livrädda, för det moras de ställt till med. Det är ofarligt att om och om igen rasistförklara sin egen befolkning. Men muslimerna törs man sig inte på fast det numera är de som är den största faran för landet. Därför tiger de nu. De vågar inte köra samma floskeltirader, fast det är nu de skulle betyda något! Räkna inte med att de nånsin kommer att ändra sig. Det enda vi har att göra är att rösta bort dem och rösta fram verklighetsförankrade politiker. Dessa har målat in sig i hörnet för långt och kan aldrig pudla. Tack,… Read more »

linovati
linovati
7 years ago

Människor som har sålt sin kritiska intelligens till “djävulen” genom att underkasta sig ett dogmatiskt tänkande är väldigt skadliga. Det är först när blodet stänker upp i deras naiva ansikten som dom kan tvingas att börja förstå.
Då är det dock alldeles försent.

Harold_the_Barrel
Harold_the_Barrel
7 years ago

Jag skrev ett inlägg här på Snaphanen (en dag innan atentatet) i fredags och återger delar av detta nedan: ”Ett ännu värre skräckscenario är: 1 koordinator 100 personer 100 mobiltelefoner 200 handgranater Det är allt som behövs för att sätta Europa i konstant skräck under lång tid. Har alltid funderat på när muslimerna skall komma på att riktig terror blir det först när vanligt folk inte ens vågar hämta posten. Sprid ut dessa 100 över hela Europa i mindre eller medelstora samhällen med dålig polisiär närvaro. Sedan ringer bara koordinatorn till den första på listan och ger order om attack.… Read more »

norrmannen65
norrmannen65
7 years ago

Må Reinfeldt, Romson, Ullenhag och Westeberg brinna SAKTA i helvetet!

Avslog
Avslog
7 years ago
Reply to  norrmannen65

………för evigt.

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  norrmannen65

Amen. 😉

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Politikene sidder sikkert efter det kommende valg med den tæt på samme naive politik når der ikke bliver opstillet og valgt andre der tilråder en anden politik. På trods af det hændte er der vel stadig også mellem valg, samt under valg lidt spillerum for mennesker med andre prioiteringer, politikernes beslutninger er forhåbentlig ikke det eneste menneskelig udfoldelse kan beskrives som værende. Under enevælden, under tidligere Rigsråd udfoldede folk sig vel uden politikere som sådan. Jeg ser ikke meget der skulle gøre politikere specielt egnede til at ordne ret meget. Gør den lærde læser? At give borgerne magt synes mig… Read more »

MrNail
MrNail
7 years ago

Klockrent som alltid Julia!

91
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x