18
feb
Seneste opdatering: 19/2-15 kl. 1651
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hajj Saeed, Imam of the Al-Faruq Mosque, Heimdalsgade 39, 2200 in Copenhagen, Denmark, rejected interfaith dialogue in a Friday sermon delivered on February 13, one day before the Copenhagen terror attacks. Imam Saeed explained that the Prophet Muhammad waged war against his Jewish neighbors in Al-Madina rather than engage in dialogue. MEMRI

Desværre er Thornings Schmidts forsvar for danske jøder lige så uhjælpeligt klichefyldt, som hendes engelske er provinsielt. Hvordan har hun klaret sig i Bryssel med det? Hun er nok en ørn til tysk.

Spengler: Too many ‘most wanted men’

Dialog, sammenhold, forståelse, salmesang,broderskab?  Tiden er ved at være inde til en magtdemonstration inden de næste mord, hvis det overhovedet er muligt for den postfaktuelle, fakkelbærende, Imagine-syngende tøsebande. “Hvad har vi gjort galt,” sang journalister og ‘eksperter’ i kor. Erslev Andersen sang, så han næppe selv forstod det.

Hvordan kan en kommende, muslimsk massemorder ikke foragte den forsamling af pseudokristne ofre? Efter attentatforsøget i Stockholm i 2010, skrev Thomas Nydahl: “Jag önskar ibland att jag levde i en nation där man tog en sådan krigsförklaring på allvar.”

Alvor frem for sentimentalitet er, at man viser sin vrede inden man hengiver sig til sin sorg. Vi kan ikke komme hurtigt nok til sorgen, til desserten var jeg ved at sige. Som tårerne løb, som vi stod sammen mod verdens ondskab. (Se også THEODORE DALRYMPLE Denial and Grandiosity, Some observations after the Copenhagen killings.)

*********

[..] As John Schindler observed at the XX Committee blog, there was no “intelligence failure” in Paris: the problem is that the security services are overwhelmed.

The lesson of Copenhagen is the same as the lesson of Paris: the fragile social peace that European governments have maintained with their Muslim immigrant communities requires a fundamental revision. In the past, European security services let jihadists blow of steam while quietly culling potential killers. That has failed. The alternative is to tighten the screws on Muslim communities. I argued last month in Asia Times Charlie Hebdo: A failure of policy

The means by which France, or any other nation, could defeat the terrorists are obvious: to compel the majority of French Muslims to turn against the terrorists, the French authorities would have to make them fear the French state more than they fear the terrorists.

That is a nasty business involving large numbers of deportations, revocation of French citizenship, and other threats that inevitably would affect many individuals with no direct connection to terrorism. In the short term it would lead to more radicalization. The whole project of integration as an antidote to radicalism would go down the drain. The effort would be costly, but ultimately it would succeed: most French Muslims simply want to stay in France and earn a living.

It’s no longer enough to patrol the edge of the swamp and kill mosquitos with fly-swatters. There’s no alternative to draining the swamp. David P. Goldman

Filmen A Most Wanted Man, Phillip Seymour Hoffmans sidste, kunne man se her på bloggen den 12 november sidste år.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] fandt i al beskedenhed den kompromitterende video på MEMRI  torsdag lidt over middag. Jeg bloggede den og delte den med Den Korte Avis, for at være sikker […]

trackback

[…] interessant ting i dag er, at den historie fra MEMRI om Nørrebro imamen, jeg fandt i forgårs, er over hele den danske presse i dag. Den der endda nået […]

trackback

[…] demonstrere, hvem der har magten i Danmark og at de vil bruge den. Statsmænd ville forhindre, at imamer står på Nørrebro og prædiker krig mod jøder dagen inden nogen udfører den. Statsmænd ville vide, at der kun er […]

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

“Hvad har vi gjort galt,” Uha, flere af vores skattepenge skal spildes, og endnu mere skal pøblen genopdrages

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago

Når man sidder og læser hvad Spengler skriver, har man svært ved, at tro politikerne ikke skulle være klar over det. Det bliver et kapløb med tiden nu – ikke mindst for venstrefløjen, som vil skulle sluge ikke så få kameler…

Skåning
Skåning
8 years ago

Det där citatet av Goldman är faktiskt helt spot on. Efter att ha hört och sett så pass många tunga amerikanska namn på sistone argumentera realistiskt, så börjar jag undra om inte USA börjar vakna ordentligt. Frågan är om högern lyckas få majoritet. I Europa är det en bra bit kvar, och förmodligen för sent.

machiavelli
machiavelli
8 years ago
Reply to  Skåning

Obama har lige udtalt, at USA ikke er i krig med Islam.

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Spengler har selvfølgelig 100% ret , Men hvem er det helt nøjagtig som skal ”udtørre sumpen ” ? Selv med flere og større terrorangreb er det meget svært at forstille sig en regering i et vesteuropæisk land som er villig til at ‘gøre noget ved det’ . Derfor tror jeg desværre at det skal blive MEGET værre før det kan blive bedre ….I Israel tog det ca 2000 terrordrab før den akademiske venstrefløj mistede sin status som smagsdommere , og faktisk tror jeg den danske Fub-Elite idag har langt mere kontrol med opinionsdannelsen end det nogensinde var tilfældet i Israel… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Jag tycker man ska ha i åtanke att Israel har 20% arabiska medborgare. Jag vet inte hur många av dem som är kristna, men de har aldrig ställt till något problem i Israel, inte ens under perioden -84-98. Det är oavsett vilket, fler än officiella siffror i något europeiskt land, vilket uppenbarligen bevisar att deras “signalpolitik” alltid har varit bättre än vår.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x