21
feb
Seneste opdatering: 22/2-15 kl. 1943
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Vilks Komiteen’s medlemmer er lorte-mennesker”

Fra denne uges Weekendavisen:

“»Hvorfor skal de lorte-mennesker (Lars Vilks Komiteen, red.) holde deres arrangement her (Krudttønden på Østerbro i København, red.),« siger han (Clayton Coleman, red.) så, og det går op for mig, at han taler om oplægsholderne, arrangører og tilhørere fra debatmødet.

»Du taler altså om folk som femininsten Inna Shevschenko.

Og jeg var også med til mødet som journalist,« siger jeg (journalist Jeppe Matzen fra Weekendavisen, red.). »De er alle sammen ‘shit’, og det er du også,« råber englænderen så.”

Gad vide om engelske Clayton Coleman også synes, at jøderne i Krystalgade (hvor den jødiske vagt Dan Uzan blev skudt og dræbt foran synagogen) er nogen lorte-mennesker, eller om det kun gælder for mennesker, der mener, at kunstnerisk ytringsfrihed også omfatter islam? Clayton Coleman – øjenvidne til terror: Lars Vilks Komiteen ‘s medlemmer er lorte-mennesker

Helle Merete Brix skriver også i Weekendavisen, hvor der er mange artikler om angrebet på Krudttønden herunder øjenvidner:

Og hvordan skal denne rare tegner med de stærke briller og de nørdede kunstteorier, som en ven har betegnet som en art »svensk Woody Allen« leve sit liv fremover? Kan han bygge videre på de kæmpe træskulpturer, han skabte i 1980erne på Kullen, og som nu ligger i den af Vilks udråbte republik Ladonia? Eller bliver det for farligt? Hvor mange livvagter skal han have fremover udover dem, han allerede har? I den lille by i Skåne, hvor han bor, er borgerne, hører jeg på programmet Newsweek på BBC, allerede gået i gang. Ikke med en støttemanifestation for Vilks. Men med et ønske om et møde med politi og kommunale myndigheder. De er bange. De vil have Vilks til at flytte. De vil af med pariaen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

At opnå adgang til og ophold i Danmark er tillige for let for mennesker fra vestlige lande…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x