22
feb
Seneste opdatering: 23/2-15 kl. 1220
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Omar El-Hussein, gerningsmanden bag sidste weekends angreb mod Krudttønden og den jødiske synagoge i Krystalgade, var til fredagsbøn i den radikale islamistiske moske i Heimdalsgade dagen før angrebene. Det oplyser en kilde med indgående kendskab til sagen samt en kilde tæt på den nu afdøde gerningsmand til 21Søndag på DR.

Som BT tidligere har fortalt, fremsatte moskeens imam, Hajj Saaed, til fredagsbønnen fredag den 13. februar, dagen før angrebene, en række militante udsagn rettet mod blandt andet jøder. – Og efter at jøderne havde brudt med deres løfte og de ikke ville acceptere hans bud, gjorde Profeten det, I alle sammen ved. Han gjorde det, der står i Profetens livsfortælling, hvor han førte krig mod jøderne, sagde imamen blandt andet til tilhørende. Flere kilder: Gerningsmand var i radikal Nørrebro-moske dagen før terrorangreb

Jeg fandt i al beskedenhed den kompromitterende video på MEMRI onsdag lidt over middag. Jeg bloggede den og delte den med Den Korte Avis, for at være sikker på, den blev kendt. Fredag var den på alle forsider, ikke at jeg tror det betyder det fjerneste på Christiansborg, og jeg kunne kalde mig leverandør til danske journalister, ligesom med Hedegaards attentatmand m.fl,  hvis jeg havde syntes, det var noget at prale af.

Moskeen nægter at tage afstand fra terrordrabene, men mener med deres særprægede logik alligevel, at de er syndebukke. Kan politikere undgå at lukke moskéen nu? Naturligvis, der er ikke nogen nødvendig ting at gøre, de ikke vil undlade og udskyde, men det er blevet lidt sværere nu. Spinmaskineriet kommer på overarbejde. Naser Khader skriver idag:

»Moskeen er tilhænger af Hizb ut-Tharir, og de har ytret ekstremistiske holdninger i mange år. Jeg har hørt fra flere i miljøet, at imam Hajj Saaed kendte Omar El-Hussein,« siger han og fortsætter: »Både politiet og justitsministeriet bør undersøge sammenhængen mellem prædiken, gerningsmandens tilstedeværelse i moskeen og hans terrorhandlinger dagen efter. Hvis der er en klar forbindelse, bør moskeen lukkes omgående. Det er smukt, at vi har religionsfrihed i Danmark, men der må være en grænse. Det er ikke i orden at opfordre til vold og had.«

Politikernes terrorpakke viser, de gerne vil bruge penge, men at de er bange for at gøre “de vrede unge mænd” mere vrede. Det er ikke et godt signal at sende, det er en garanti for mere terror. Man kan ikke købe sig fra nødvendige forholdsregler. De skal have den modsatte besked, de skal ryste i deres inderste over, hvad den danske stat kan gøre ved dem, og her menes ikke fængsel, der ikke skræmmer nogen. De skal trues med at miste bistandshjælp, pas, statsborgerskab – som i Australien. De skal se risikoen, at deres hyggelige, forurettede, statsstøttede liv kan lægges i ruiner.

Fra portrættet af terroristen på DR 21 Søndag. Forskeren Anja Kublitz mener, “vi må forstå hans vrede.” Hun mere end antyder, at den vrede er berettiget på grund af politiets behandling af kriminelle palæstinensere, og på grund af “debatten omkring islam i Danmark.” Så er forskningen på plads, hvor den plejer at placere sig. Det er en hån imod terroristens ofre, og det er en hån imod almindeligt  intelligente mennesker.

Indspilning i fuld skærm 23-02-2015 010736

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] men øvrigheden ved måske hvad den gør. Hvad har danske myndigheder mon foretaget sig med imam Hajj Saaed i Heimdalsgade, der prædikede jødehad for den danske terrorist Omar el Hussein dagen før han tog ud og myrdede […]

Lenn
Lenn
8 years ago

Det er måske overraskende for politikerne? Vi andre har i årevis vidst, at moskéer er rene terroristfabrikker. De burde aldrig have haft lov til at bygge én eneste af dem i DK. I dag sagde en eller anden politiker på tv, at ‘vi har jo religionsfrihed i Danmark’, og hermed sigtede hun til, at jøderne skal have lov til at praktisere deres religion i fred og ro. Men netop fordi vi har en misforstået og altfor favnende religionsfrihed, kan jøderne ikke praktisere deres religion og heller ikke vise deres religiøse ståsted. Muslimer, som jo går efter at udrydde alle andre… Read more »

Nicke99
Nicke99
8 years ago

Mer om empatisk “forskning”:

I Tyskland har termen Putin-versteher blivit ett så starkt begrepp för den här sortens uppmaningar från “forskar” och “politker” -håll att det har spridit sig utanför landets gränser. Inte sällan “forskar” samma personer inom många andra ämnesområden och pläderar förståelse för allsköns ondska i världen, ofta med den gemensamma nämnaren att det handlar om att förstå alla de som har identifierat Västvärlden som sin fiende nr 1. Kanske bör begreppet IS-versteher lanseras för Anja Kublitz och hennes kollegor?

http://www.forbes.com/sites/paulroderickgregory/2014/04/05/empathizing-with-the-devil-how-germanys-putin-verstehers-shield-russia/

Nicke99
Nicke99
8 years ago

Statligt finansierad forskning måste inte alltid komma fram till forskningsresultat som ligger i statens eller medborgarnas “intresse”, men den kan ju inte heller konsekvent komma fram till resultat som under lång tid strider mot annan forskning, allt sunt förnuft och samtidigt ligger i våra fienders intresse.

I Sverige känner vi väl till den sortens “forskning”. Den uppfanns i Sovjet och spreds systematiskt av KGB på sin tid. Ett aktuellt exempel gäller “Öststatsforskningen”, som verkar uppfatta sig som ett språkrör för Kreml:

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/sprid-inte-ryska-konspirationsteorier_4353323.svd

Armadillo
Armadillo
8 years ago

Det verkar vara en upplagd sak att pröva mot imamen Hajj Saaed, för “hate Speech” alt. hets mot folkgrupp, jag vet inte vilken lag man kan anamma i Danmark, men vissa inom rättsväsendet borde få fingret ut ur brunhålet och sköta sitt jobb efter lagen!

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago

Man kan selvfølgelig godt forsøge at tage kampen op imod islams kritikere. Man kan sikkert komme et stykke, ved at hævde de misforstår det og generelt er afskyelige mennesker. Men så har man heller ikke flere skud i bøssen. For virkeligheden kommer krybende. Nu viser det sig, at visse muslimer altså også har misforstået deres religion og endog kan fremstå afskyelige. Men hvordan hænger det lige sammen? Jo, fordi de opfører sig som kritikerne siger. Man befinder sig altså i en blindgyde. Egentligt vil man slet ikke have det emne liggende på sit bord og en sang som “Imagine” beskriver… Read more »

Oerdoeg
Oerdoeg
8 years ago

Abu Saddam och Abu Arab var Omar el-Husseins vänner. Liksom han är de födda i Danmark och uppvuxna på Nørrebro. Liksom han tycks de nära våldsromantiska drömmar om terrorarmén Islamiska Staten. — —- — — – En jude är död. En mindre att döda i framtiden, fnyser Abu Saddam. – Det är löjligt. Alla gråter i medierna för att en enda jude är död. Trettiotusen människor stod på torget och bölade över en enda jude. Men USA och Israel dödar tusen muslimer varje dag. I Syrien, Irak och Gaza. Det är bara synd att Omar inte nådde ända in i… Read more »

tavsen
tavsen
8 years ago

“vi må forstå hans vrede.”

Groft uanstændigt at spytte på ofrene og de efterladte på den måde.

Men Anja Kublitz plejer vel sin karriere. Hun skal selvfølgelig tænke på den næste månedsløn.

“vi må forstå hans vrede.”

Nu kører der en stor kampagne om påståede overfald på muslimer. DER vil der næppe være nogen forståelse fra Anja Kublitz i den forbindelse.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Somalisk terrorgruppe truer kæmpe indkøbscentre http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2015/02/22/0222221536.htm 22. Feb. 2015 kl. 22:15 Den militante somaliske gruppe al-Shabaabs opfordringer til terrorangreb får USA til at advare sine shoppere. Ingen efterretninger tyder dog på at angreb er på vej USAs sikkerhedsminister, Jeh Johnson, advarer om en mulig terrortrussel mod et af verdens største indkøbscentre. Besøgende i Mall of America i den amerikanske delstat Minnesota skal udvise særlig forsigtighed, siger Johnson i flere interviews med amerikanske medier søndag. … [ Hmmm, det er ellers kun få dage siden dansk TV (TV2 vistnok? ) glædesstrålende kunne berette, hvor godt det går med somalierne i USA,… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x