24
feb
Seneste opdatering: 24/2-15 kl. 1725
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SPIEGEL: You landed in this office because of a coup. That’s what we call it when a democratically elected president — even a lousy one — is toppled with force.

Sisi: Your characterization of the situation is not clear and hence your understanding is inaccurate. You judge our experiences from your own cultural, civilizational and developmental vantage point and you cannot remove yourselves from this context. You need to understand what happened in Egypt in light of the circumstances, challenges and threats faced by Egypt.

SPIEGEL: US President Barack Obama has assembled an international coalition to fight Islamic State extremists. But Egypt is only a symbolic partner in this alliance.

Sisi: We are a partner in this battle, but we are waging it here in Egypt. We had already begun our fight one and a half years before the formation of the coalition. If we fail in this fight against terrorism, the entire region will be embroiled in turmoil for the next 50 years. Europe will also be threatened with attacks by the extremists. I already told my European friends this, one and a half years ago.

SPIEGEL: And how did they react?

Sisi: They didn’t want to believe me. They thought I was trying to justify what had happened here …

Spiegel Interview with Egyptian President Sisi: ‘Extremists Offend the Image of God’. Se også Hero of the Middle East: Abdel Fattah el-Sisi. El-Sisi’s monumental statement, truly worthy of a Nobel Prize.

El-Sisi er troende, så han kan ikke sige andet end, at muslimer fornærmer Allah, hvor de mere fornærmer os andre.

En Venstrepolitiker, der hedder Sophie Løhde, – vi TV løse har dårlig tjek på politikere, der kommer og går – viser i dag i Vi er ikke i krig mod islam, hvorfor 40 års politikere har bragt os og navnlig danske jøder i fare. De er uvidende og amatører, og de har ikke gidet kompencere for deres uvidenhed gennem læsning. Det kræver ikke så meget som det lille kørekort, at sidde i Folketinget, og man mærker det. De vil derfor forsætte med at bringe os i fare, Dan Uzan og Finn Nørgaard vil om ti år blot være små, glemte poster i en større statistik.

Den konflikt, de har ført os ind i, vi snarere vare i mange generationer end årtier. Derfor er det af største vigtighed, som også hver anden dansker har konkluderet, at den muslimske befolkningsandel i Danmark ikke vokser. Det bør være en ny regerings prioritet nummer et.

Lader vi demografien skride nu, serverer vi et Bosnien til vore børnebørn. I Sverige hvor man ikke skænker det aspekt nogen tanke, kan man løbende følge resultatet. Konflikt vil blive til krig i dette århundrede. 600.000 muslimer bliver til en million i dette årti, og derefter vil landets skæbne ligge i Allah’s hænder.

Der er ikke nogen ‘moderne, reformeret, moderat’ islam at henvise til, kun moderate enkeltpersoner, der rettelig burde hedde ‘mindre troende’. En rettroende muslim er pr. vestlig definition en fanatiker. Løhde kunne opdateres på en uge, men hun vil åbenbart ikke.

Løhde åbner med den pragtfulde sætning “Terrorens gyselige ansigt ramte sidste weekend København,” der allerede indikerer en vis pubertær pigekammerstemning. 11-årige piger siger “gyselig” og “et ansigt der rammer” ved jeg ikke hvem siger.

Jeg ville nok formulere det “vi er ramt af Folketingets ignoranter,” Gud nåde og trøste os for dem. Der er trængsel omkring håndvasken, Holger K. forsøger sig med “dele af højrefløjen vil tilsyneladende ikke erkende at en hadsk debat og stigmatisering af alle muslimer også har en virkning på den integration, som har haft så trange kår.” Ja, til slut er det hele nok Søren Krarups skyld, ikke?

Daniel Greenfield kunne have oplyst dem, hvis de ellers læste artikler som European Colonialism is the Only Thing That Modernized Islam

Islam never became enlightened. It never stopped being ‘medieval’. Whatever enlightenment it received was imposed on it by European colonialism. It’s a second-hand enlightenment that never went under the skin. ISIS isn’t just seventh century Islam. It’s also much more recent than that. It’s Islam before the French and the English came. It’s what the Muslim world was like before it was forced to have presidents and constitutions, before it was forced to at least pay lip service to the alien notion of equal rights for all.

The media reported the burning of the Jordanian pilot as if it were some horrifying and unprecedented aberration. But Muslim heretics, as well as Jews and Christians accused of blasphemy, were burned alive for their crimes against Islam. Numerous accounts of this remain, not from the seventh century, but from the eighteenth and nineteenth centuries. Those who weren’t burned, might be beheaded.

These were not the practices of some apocalyptic death cult. They were the Islamic law in the “cosmopolitan” parts of North Africa. The only reason they aren’t the law now is that the French left behind some of their own laws.

Muslim countries like Saudi Arabia that were never truly colonized still behead men and women for “witchcraft and sorcery.” Not in the seventh century or even in the nineteenth century. Last year.

The problem isn’t that ISIS is ‘medieval’. The problem is that Islam is.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Sjovt nok sagde oberst Gadaffi nøjagtig det samme. “Det vælter ind med islamister! Hvis jeg betaler erstatninger til Libyens ofre for terror, stopper vores atomprogram og videregiver efterretninger – vil I så beskytte mig?”
“Ja!” Sagde vesten – og bombede ham sønder og sammen. “Demokraterne” skulle jo hjælpes…
Der er ikke grænser for hvor dumme de vestlige politikere har været – og stadig er. Jeg har mistet al tiltro til dem!

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

El-Sisi is in grave danger of being assasinated . He must be on top of all the islamic hit-lists . I hope he has some realy good bodyguards …

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x