2
mar
Seneste opdatering: 2/3-15 kl. 2329
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvis man synes, ‘folkemord’ lyder bombastisk, skal man huske på at folkemord er meget andet end mord på fysiske personer. Når oprindelige englændere og svenskere er i mindretal i London og Malmø i dag, og bliver det i mange andre europæiske byer i dette årti, falder det mageligt ind under flere af de 26 definitioner på folkemord, man kan se her. Dette har de ikke besluttet, det er blevet påført dem. Fra den polske jurist Rafael Lemkins definition:

Generally speaking, genocide does not necessarily mean the immediate destruction of a nation, except when accomplished by mass killings of all members of a nation. It is intended rather to signify a coordinated plan of different actions aiming at the destruction of essential foundations of the life of national groups, with the aim of annihilating the groups themselves. The objectives of such a plan would be disintegration of the political and social institutions, of culture, language, national feelings, religion, and the economic existence of national groups, and the destruction of the personal security, liberty, health, dignity, and even the lives of the individuals belonging to such groups . . ..

Svenskere beregnes med den nuværende udvikling til at blive et mindretal i Sverige i midten af dette århundrede. Englændere ligeså. Bryssel er en muslimsk flertalsby om 15 år. Danmark har intet værn mod at befinde sig i en ‘svensk situation’ med 100.000 asylsøgere om året. Eller 200.000 for den sags skyld.

Politikerene fabler om, at “der lige nu kommer mange asylsøgere.” Nej, der kommer flere næste år og næste igen. Når noget så ekstremt kan ske, at vi bliver i mindretal, taler vi om noget andet og mere end “diversity” og “humanisme,” vi taler om mord på nationer og historiens mest succesrige kultur. At nogle nutcases hilser det velkomment, bør ikke få os til at tro, at det er det flertallet ønsker. ‘Intelligentsian’ er som sædvanligt de mest forrykte, det slår aldrig fejl. Den norske sociolog Thomas Hylland Eriksen er berygtet for at have sagt dette:

“The most important thing to do right now is to “deconstruct the majority [population] so thoroughly that it can never be called the majority again.”

Man ville virkelig ønske, at Hylland Eriksen holdt sig til at dekonstruere sig selv, og overlade andres konstruktion til dem selv.

I 1950 var 32 procent af verdens befolkning af europæisk afstamning, i dag er det 10 procent for nedadgående. Afrikas befolkning fordobles de næste 30 år, alligevel lokker Europa med løfter om ophold hundredetusinder afrikanere ud på Middelhavet om året, hvor en politik som Australiens ville holde dem hjemme og spare enhver druknedød.

Alligevel betragter næsten alle europæiske politikere Flygtningekonventionen som helligere end Mosetavlerne, selvom ethvert blik på Mellemøsten og Afrika fortæller os, at vi kan udslette os selv og europæisk kultur i løbet af den kommende generation.

I Danmark har ingen andre end DF set 30 år frem i tiden, de har foreslået at opsige Flygtningekonventionen, ligesom Ebbe Fischer gjorde i en kronik for nylig. Enhver med efterkommere vil nok foretrække noget præventiv politik nu på deres børns vegne, fremfor når det alligevel er for sent. Red Europa mens der er noget at redde, Sverige anser jeg for tabt for Europa, og tiden arbejder ikke for os.

Ingen andre i Folketinget ser så meget som ti år ud i fremtiden, man bør derfor end ikke overveje at stemme på dem. De bekymrer sig helt åbenlyst mere for FN og EU, end for den befolkning, de er ansat til at tjene. Deres uansvarlighed råber til himlen. Se nærmere om demografien i »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lucifer451
Lucifer451
6 years ago

“… selvom ethvert blik på Mellemøsten og Afrika fortæller os, at vi kan udslette os selv og europæisk kultur i løbet af den kommende generation.”

Vi blir nok ikke de eneste som forsvinner. Mesteparten av den befolkningen i Afrika og Midtøsten du taler om eksisterer bare takket være en konstant strøm av vestlige medisiner og forsyninger. Stopper produksjonen av vaksinene opp kan nok Afrika og Midtøsten bli relativt folketomt fort.

Holger Larson
Holger Larson
6 years ago

Flygtninge strømmene er et resultat af overbefolkning. Overbefolkning er et problem, som kun kan håndteres med udryddelse eller decimering af den overbefolkede art. Man kunne starte med at STOPPE alt hjælp, medicin og penge til overbefolkede lande i tilfælde af sygdoms udbrud som ebola, aids, jordskæld, oversvømmelser m.v. Forbyd indblanding fra hjælpeorganisationer indtil der er balance i antal fødsler og fødevaregrundlag. Overbefolkningen kan diverse hjælpeorganisationer medtage æren for. Røde kors, kunne passende give Afrikas befolkninger nogle kæmpestore undskyldninger, for at være ansvarlig for Afrikas fødselsoverskud. Også FN, Læger-uden-grænser, Dansk Flygtningehjælp og de andre 1000 hjælpeorganisationer bør kraftigt undskylde for deres… Read more »

Nilsv
Nilsv
7 years ago

Det kræver ingen avanceret regnekundskab at svare på det klassiske spørgsmål: Hvad koster indvandringen? Prisen er DET HELE. “RUBBET”

Griffin11
Griffin11
7 years ago

Varför?

GHjo
GHjo
7 years ago

Denne Tomas Hylland Eriksen er virkelighetens svar på -skekk-romaner med oppdiktede gale professorer,
som med sin suverene intelligens , geni og djevelsk utklekkede planer forårsaker sivilisasjoners undergang,
folkemord,kriger og dommedag-senarioer.Han bor på Oslos beste vestkant, og hyller multikulturen,men bo der selv,nei, det vil han ikke.

Olav 3
Olav 3
7 years ago
Reply to  GHjo

Geni?
Jeg har aldri hørt mannen bli utfordret på det han står for, hva angår å skape det gode samfunn, som han heller har deltatt aktivt i å ødelegge.
Vi er på mange måter halvveis tilbake til start, med ny fattigdom, i et samfunn som jo avviklet nettopp fattigdom generasjonen før.
Alle former for ny vold Eriksen og co`s “utvikling” nå byr på, vet jeg ikke om vi engang har hatt..

Lenn
Lenn
7 years ago

Godt skrevet, Steen! Din kommentar – “Alligevel betragter næsten alle europæiske politikere Flygtningekonventionen som helligere end Mosetavlerne…” var både vittig, genial og desværre sand! Dagens politikere kender sikkert ikke til Mosetavlerne.

Lenn
Lenn
7 years ago

Meget vigtig dokumentar, som burde vises på alle europæiske fjernsynskanaler snarest. Den hvide knokler nu for den farvede, rent bogstaveligt, og har vel ikke for mange kræfter og incitamenter til at reproducere sig selv længere. Det er rendyrket voldtægt af Vesten, og det er Vesten selv, der tillader til det, ja endda inviterer til det.
Det er virkelig ‘the End Game’, rent bogstaveligt. ‘Stupiditet og godtroenhed gjorde kål på dem’, vil der stå på mindetavlen over den hvide race….

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Det er skræmmende at tænke på, hvordan hvide mennesker har reduceret sig selv til forsøgskaniner. Vi er de eneste, der har formået at skabe orden i en verden af kaos. Alligevel bliver vi konstant skudt i skoene, at vores indgriben her og der, er grunden til al kaos. Men sagen er jo den, at hvor hvide har slået sig ned, kommer andre til. Asiatiske lande kopierer os på det økonomiske og teknologiske område, og kører os fuldstændig af sporet, mens samtlige fattige og krigshærgede lande i den tredje verden udnytter vores godhed og “universelle” menneskerettigheder. Men hvis vi ønsker at… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x