3
mar
Seneste opdatering: 4/3-15 kl. 0827
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SVT om russisk TV. Ser han ud, som om han har lidt kvaler med at sige det? Få timer efter mordet på Boris Nemtsov, og inden nogen overhovedet havde beskyldt Putin for at stå bag, var RT ude og sige, at det umuligt kunne være Putin. Virkelig loyal kanal. RT er måske lidt værre end SVT, men der er intet på RT, man ikke kan genkende på SVT. Den eminente Lars Bern så også ligheden:

På måndagskvällen när jag undantagsvis tog mig tid att titta på SVT:s Aktuellt fick jag en riktigt obehaglig förnimmelse. Ungefär 34 minuter in i nyhetssändningen hade man ett reportage av korrespondenten Bert Sundström om mordet på Putin-kritikern Nemtsov. I en intervju med en rysk journalist menar denne att den bakomliggande orsaken till mordet mycket väl kan vara, det hat mot alla som tänker annorlunda, som piskas upp av regimvänliga medier.

I Ryssland har Putin och kretsen omkring honom makten och predikar vilken politik som gäller. De som opponerar är en mindre krets där Nemtsov var den mest framträdande. Putinlägrets åsikter och värderingar dominerar, enligt uppgift i programmet, helt i ryska Main Stream Media (MSM) som går maktens ärende. Där bedrivs klappjakt med hatpropaganda mot alla som tänker annorlunda.Det som gjorde mig iskall var, att det går ju faktiskt numera till på samma sätt i vårt land.

I Sverige precis som i Ryssland går Public Service och övriga MSM maktens ärenden. Makteliten i vårt land har spikat en politiskt korrekt åsiktskorridor utanför vilken man inte tolererar några avvikelser. De stora tidningarnas s.k. debattsidor har sedan länge förvandlats till maktelitens anslagstavlor. Inga avvikande åsikter släpps längre fram……Sopa rent framför egen dörr först!

Dansk Samling er repræsenteret i Herning Byråd

Det er Dansk Samling en stor glæde at kunne byde velkommen til Kasper Ravn Fredensborg fra Herning Byråd.Kasper Ravn Fredensborg blev i 2013 valgt for Dansk Folkeparti, men meldte sig i august 2014 ud af Dansk Folkeparti i protest mod især DF´s økonomiske politik, som efter Kasper Ravn Fredensborgs er blevet så rød, at den ligger til venstre for Socialdemokraternes. Det er vi enige i hos Dansk Samling….Morten Uhrskov

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
KlilHaChoresh
KlilHaChoresh
7 years ago

Virker som noen slår seg selv på kjeften her.. hmm.. Husker en svensk statsmann, Bjørn Rosengren, under Telenor/Telia forhandlingene si noe foran noe han trodde var en avstengt mikrofon: “Norge er den siste sovjetstat. De er så utrolig nasjonalistiske. Alt er politikk”
Ser ut som han hadde rett, bare at den siste sovjetstaten var enda nærmere enn han trodde. :- )

Intetnavntak
Intetnavntak
7 years ago
Reply to  KlilHaChoresh

Den holder ikke, det siger de også om Sverige.

President Putin fra Rusland var stasi/kgb agent, han blev valgt ind af eks KGB. De sidder stadig på magten, som de fik efter sovjets offentlige sektor faldt sammen.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x