5
mar
Seneste opdatering: 5/3-15 kl. 1042
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 05-03-2015 022422

Den 26 januar holdt Bremen et større mangfoldighedsjippo på pladsen ved den gamle Sankt Petri Domkirke. Det vrimlede med politikere, imamer, præster og folk fra mangfoldighedsindustrien. Et fotografi var lidt ærligere end dignitarerne. Stadt Bremen,  Reformiert.info.

“Opsig Flygtningekonventionen!”

Jeg er ikke i tvivl om, at den vil blive opsagt. Jeg heller ikke i tvivl om, at det først vil ske, når det aligevel er for sent og skaderne er endnu større og mere uoprettelige, når muligheden for borgerkrig er plantet, som den er i Sverige som enhver med et detaljeret kendskab, der  ikke stammer fra MSM, ved er tilfældet.

Politikerne frygter EU og FN mere, end de frygter vælgerne. Det er en simpel cost-benefit analyse: De kender opinionen i Danmark, de ved måske endda hvor folkeligt upopulær islam er i hele Europa, men de ser som enhver, at den ikke stemmer efter sin overbevisning på udlændingeområdet. Ergo fortsætter de udsalget af vores land. Det er  også grunden til at min oprindelige, vage afsmag for politikere er blevet til ren foragt.

Man kan skrive alle de kronikker, blogs og bøger man vil, det gør intet indtryk på dem. Jeg skriver ikke for at gøre indtryk på politikerne, det har jeg opgivet for flere år siden. Tretten år af Europas bedste, mest frie og kvalificerede debat, synes at være gået hen over hovedet på Christiansborg. De har ikke kommenteret bøger og kronikker, og de har stort ikke bidraget til debattens kvalitet.

Jeg skriver derfor for at flytte stemmer fra dem, det eneste der beviseligt gør indtryk. Jeg opfordrer enhver til at bojkotte det kommende valg, alternativt stemme DF indtil Dansk Samling kommer i Folketinget. For at sende et signal til resten af partierne på vores land og vores børns vegne, at nu haster det.

Danmark skal gå foran i Europa, Danmark skal se de enorme flygtningestrømme de næste to årtier, de hverken kan eller skal være i Europa. Vi skal handle præventivt på vores børns vegne. Danmark skal forsvare sit lille bitte område og gøre det, de store lande ikke tør: Opsige alle konventioner, der forhindrer os i at bevare vores land og vores kultur inden inertien tager over, og den demografiske afvikling er selvkørende som i Sverige.  Torben Hansen og Lone Nørgaard i Her er en plan for at imødegå den voksende katastrofe med voldelig islamisme

Terrorhandlingerne i Krudttønden og ved synagogen er forfærdelige. Men endnu mere skræmmende er politikernes parfumerede, ubrugelige svar. For en fjende kan ikke bekæmpes, hvis analysen af denne fjende ikke er korrekt. I dette tilfælde hedder fjenden islam, som ikke kun er en religion, men en totalitær ideologi.

En rationel indvandringspolitik begynder med at Danmark opsiger flygtningekonventionen af 1951. Grundlaget skal være at tiltrække personer, der er til gavn for det danske samfund. Men IKKE den danske stat = det integrationsindustrielle kompleks plus alle advokaterne og integrationskonsulenterne.

Islam og koranen kan og skal ikke forbydes, men i henhold til Grundloven er propaganda i form af (mundtlig) opfordring til brud på landets sædvaner og offentlige orden forbudt. Islamiske moskeer og studiekredse pålægges at ansøge om tilladelse til bønnemøder, der kontrolleres af politiet.

UDVISNING FOR BESTANDIG er den mest effektive trussel. Fordi de fleste muslimer uanset kategori-placering ikke vil tilbage til deres egne fejlslagne stater.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nilsv
Nilsv
7 years ago

Her lever vi mangfoldigt. Og det gælder ALLE!!

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

“Hvis danske virksomheder efterspørger udenlandsk arbejdskraft, kan ambassaderne pålægges at servicere de pågældende gennem særlige konsulater med ekspertise, som kontakter arbejdssøgende og kontrollerer deres kvalifikationer.”
Det evige mangel på påstået arbejdskraft med særlige kvalifikationer, burde først og fremmest løses ved uddannelse her i landet. Der pøses penge på ligegyldige humanistiske PhDer, og massevis af udlændinge får uddannelser her i landet – uddannelsesmidlerne kunne bruges bedre inder for den tekniske videnskab.

snøfte
snøfte
7 years ago

Hva skjer når 1,6 mrd muslimer herav føler seg krenket, under prinsippet “en for alle og alle for en”, og en hær av jihadister både utenlands og innenlands strømmer til og vil hevne denne “fornærmelse” mot islam?

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  snøfte

Så kan selv de allermest tungnemme se hvad islam er..!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x