6
mar
Seneste opdatering: 6/3-15 kl. 2248
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har skrevet om det med jævne mellemrum f.eks. her og her. Det er ikke nogen nyhed, at en storinvasion af Europa forestår i de næste to årtier eller at en million kun er fortroppen af f.eks. 1.4 milliarder flere afrikanere i 2050. Det er sub-Saharans, der er i bådene. De flygter blandt andet fordi velmenende europæere har nedbragt børnedødeligheden. Nigerias befolkning, et land der er i religiøs borgerkrig, vil øge 176 procent frem til 2050.

Vil Venstre skrue ned for starthjælpen? Vil socialdemokraterne udstede midlertidige opholdstilladelser? Er europæiske politikere overhovedet pĂĄ omgangshøjde med situationen? Hvad mener Frontex’ leder? Skal de have lov at lande eller ikke? Det er svært at udlede af hans udtalelser. EU fablede om en fælles asylpolitik i gĂĄr, mens Italiens flĂĄde fiskede endnu 1000 illegale op. Som tingene stĂĄr nu, vil næste generations europæere drukne i et menneskehav. Europa stĂĄr foran et skæbnevalg, men det vil ikke træffe det. En australsk politik i Europa nu ville redde de unges fremtid.

There are reportedly between 500,000 and one million migrants ready to leave from the Libyan coast and head towards Europe, Frontex’s executive director told ANSA in an interview on Friday. The leader of the EU’s external border control agency, Fabrice Leggeri, warned that there may be risks related to the Islamic State (ISIS). ‘

‘In 2015,” Leggeri said, ”we must be prepared to deal with a situation that is even worse than last year.” ”Depending on the source, we have been told that there are between 500,000 and one million migrants ready to leave Libya.” In response to a question about ISIS possibly being behind the trafficking of migrants in Libya, he answered that ”we must be aware of the risks. I do not currently have any evidence to say that they control undocumented migration. But we must be careful.”

‘Greater resources are needed, he added.’ If we want Frontex to conduct more operations, we need resources and staff and a commitment from member states to make their vehicles available.” Leggeri underscored that ”Frontex is a part. Alone it is not enough to deal with this enormous problem. For example, cooperation with third countries is very important.” (ANSAmed og Ibitimes).

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] næppe blive mindre. Tværtimod advarer EU´s grænseagentur Frontex om, at potentielt millioner af flygtninge stĂĄr klar til at krydse Middelhavet for at komme til […]

etnisknorsk
etnisknorsk
8 years ago

Europas ledere er islamofobe, de er livredd for ĂĄ krenke muslimene. Dessuten har EU en avtale med 10 afrikanske og arabiske land om fri innvandring av muslimer til Europa. Avtalen kalles Barcelona-avtalen.

Les den her:

”Hemmeligholdte EU-aftaler med 10 asiatiske og nordafrikanske lande”

http://www.islaminfo.dk/FileUpload/documents/frimuslimskindvandringtileuropa_6142.pdf

Lenn
Lenn
8 years ago

I den politiske korrektheds navn vil de magelige og mammon-begærlige, vestlige ledere helst ikke kaldes ‘islamofober’. Nej, sĂĄ hellere lade Europa oversvømme med voldsorgastiske muslimer, som ingen fremtidsmuligheder har i Europa. De bidrager med intet, kommer med ingen færdigheder og fĂĄr kun besværligt opbygget rimelige færdigheder til servicesektoren, da en stor procentdel af dem har meget store vanskeligheder i skolen – med indlæring helt generelt. En stor del af dem er kriminelle og overfylder vores fængsler, og en stor del af dem – jeg læste 80 % af alle indvandrere i Europa i en artikel den anden dag – er… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x