6
mar
Seneste opdatering: 6/3-15 kl. 1835
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bradford, Manchester, København, Rom, Berlin, Stockholm. Den defensive holdning vi har over for muslimsk jødehad er ikke langtidsholdbar. Der vil komme flere jødemord, måske mange flere. Vi kommer til, ligesom med muslimer der udgør en terrorfare, at fjerne dem fysisk fra vores territorium. At komme her, og begynde at forfølge andre, bør være umiddelbar udvisningsgrund. Indtil da ville jeg foreslå at vi alle gik med gule jødestjerner, ikke bare for at vise at vi vil forsvare vores jødiske landsmænd, der som regel er mere danske end jødiske, men også for at protestere imod vores hovedløse politikere, der har nedbragt dette over os og nu bortforklarer problemet og ikke yder beskyttelse nok.

Terrorangrebet på Krudttønden var 110 procent politikerskabt, og de pårørende til ofrene burde stævne de hovedansvarlige politikere helt personligt inklusive overskurken over dem alle, Hans Gammeltoft Hansen. Han er højt dekoreret, og så er han blot en Corfitz Ulfeldt. Jeg indlæste skam i de politikerbilleder jeg så i de dage, men jeg gør dem nok for megen ære, når jeg tror de skammer sig.

Jeg fotograferede denne og denne mindetavle på Bispebjerg Hospital forleden. Vores nære forfædre vovede livet for danske jøder, hvilket er meget mere end hvad der kræves af os idag, og jeg er stolt over, at min far var en af de læger der medvirkede til at gemme forfulgte under falsk navn i hospitalssenge. Bogen Den hvide brigade. Danske lægers modstand (1946) fortæller historien om en af de mest aktive faggrupper i modstanden mod nazisterne.

With as many as 45 per cent of British Jews fearing they ‘may not have a future in Britain’, according to a survey by the Campaign Against Antisemitism – and following an experiment by Israeli Zvika Klein on the streets of Paris, British journalist Jonathan Kalmus decided to test the levels of prejudice in two British cities with shocking results. Volunteers in Copenhagen and Rome also suffered some abuse, as well as welcoming reactions, while Jewish journalists in Stockholm and Berlin walked for hours without incident.

‘You Jew’ was the anti-Semitic scream which came from a passing car. My shaken wife tried to explain it away to my seven-year-old daughter as a very large sneeze. They were simply playing in a local park in Manchester a few weeks ago when the incident ripped through what should have been a peaceful and wholesome time for any mother and child.

‘Fight the Jewish scum’ and ‘Jew, Jew, Jew… Run’, were the more vicious threats hurled at me in the past few days, however, when I decided to secretly film and find out whether ‘Jew-hatred’ really is alive and kicking on British streets. The answer to that question is a resounding and heart-sinking yes. ‘Fight the Jewish scum!’ Shocking anti-Semitism on streets of BRITAIN as Jewish journalist is spat at, abused and even stalked… and the same happens in Copenhagen

Se også Jespersen og Pittelkow: Politikere, der svigtede, optræder nu som hyklernes vagtparade (17 februar) og Mette Frederiksen løber fra ansvaret for, at jøderne blev svigtet (5 marts)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nostradamus_i_norr
Nostradamus_i_norr
7 years ago

Antisemitismen är djupt rotad i islams skrifter. Följande utgör en kort länksamling för den som önskar fördjupa sig i ämnet. Antisemitism in the Quran, part 1-4: http://gatesofvienna.blogspot.se/2012/03/antisemitism-in-quran-part-1.html Antisemitism in the Hadith, part 1-4: http://gatesofvienna.blogspot.se/2012/04/antisemitism-in-hadith-part-1.html The Sword Verses of the Koran: http://www.politicalislam.com/category/the-sword-verses-of-the-koran/ Judar som ättlingar till apor, svin och andra djur: http://www.memri.org/report/en/print754.htm När nazism, islamism och kommunism smälte samman: http://everykindapeople.blogspot.com/2011/02/da-nazism-islamism-och-kommunism-smalte.html Skrämmande likheter mellan muslimer och nazism som ideologi: http://www.youtube.com/watch?v=5EFxwvUT9zI&feature=player_embedded I Teheran bildades Adolf Hitler Research Society med avsikt att sprida islamisternas “sanning” om Förintelsen. MEMRI rapport: http://www.memri.org/report/en/0/0/0/0/0/0/4948.htm Understanding the Islam in Muslim Jew Hatred: http://gatesofvienna.blogspot.se/2010/07/understanding-islam-in-muslim-jew.html Hamas stadga: http://www.sapereaude.se/hamas.html Fatah Internal Charter:… Read more »

Lenn
Lenn
7 years ago

Virkelig godt sagt, Steen! Jeg er helt enig: udvis voldelige og truende muslimer (som der er alt, alt for mange af i DK!), og lad os i solidaritet med vore jødiske landsmænd gå med den gule Davidsstjerne om ærmet.
Det imponerer mig altid, at der var danskere, der – som din brave far – var med til at redde jøder, og jeg håber, at vi stadig må være mange, der ønsker at tage den stafet op og gå i brechen for vore jødiske landsmænd! Vi må aldrig tie stille, og vi bliver nødt til at gå på barrikaderne for dem.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x