11
mar
Seneste opdatering: 11/3-15 kl. 0953
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mark Steyn tonight slammed “Queen Hillary” Clinton over her email controversy and called Americans “the chumps of the planet” for putting up with the ordeal.Steyn compared the former secretary of state to Marie Antoinette.

“Instead of ‘let ‘em eat cake,’ ‘let ‘em eat spin,’ and not even good spin at that,” Steyn said.

Clinton said she released about 55,000 emails from her time at the State Department, which Steyn said equals about 38 emails per day. The average person in business receives more than 100 emails per day, he said.

“This doesn’t pass any kind of smell test,” he said.

Steyn said that this boils down to Clinton’s belief that rules are for “the little people.”Mark Steyn: ‘Queen Hillary’ Says ‘the Laws Do Not Apply to Me’

Rend mig i den offentlige mening

For en måneds tid siden vakte en mobilfim af pågribningen af to marrokanske drenge på Malmø Station politiker og Twitterhysteri. Den besindige kriminolog Leif G W Persson og undertegnede mente nok, der måtte være gået noget forud, og sandt nok. De illegale grænseoverløbere havde ikke været udsat for et sadistisk sikkerhedspersonale, de reagerede kun på en svær situation. Sveriges bureaukrater, bøsser og operasangere havde igen taget fejl. Man kan se hele indslaget her i Veckans Brott minut 31:16..

Jeg ser det program hver uge. Jeg må være masochist, men jeg kan ikke stå for den flegmatiske betonsosse Leif GW. Når han skal kommentere nogle af de tragedier, hvis budskab i virkeligheden er, at Sverige er ved at falde fra hinanden som nation, fortrækker hans ansigt sig i en diskret smerte, der viser at han ikke rigtig tør tænke tanken til bunds. Sådan fortsætter han med at være sosse og kriminolog.

Danske medier købte den svenske venstrepresses historie ubeset. Der kom 7000 af den slags børn til Sverige i 2014, til Danmark cirka 800.Övervakningsfilmen från Malmö central.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Gabrovitcs
Gabrovitcs
8 years ago

Hillary Clinton har hela sitt liv varit omgiven av skandaler: Whitewater, meddling in politics as First Lady, Benghaziskandalen 2012 då USA:s ambassadör i Libyen sodomiserades och mördades av islamistterrorister, och nu E-mailskandalen. Hon FÅR inte komma tillbaka som president.

Nicke99
Nicke99
8 years ago

Hillary skickar hemliga mejl, undrar till vem. Under tiden kommunicerar Kim Jong-Un och Vladimir Putin öppet och försäkrar varandra evig trohet. Analysen av Putin som en “konservativ nationalist” är med andra ord inte ens skrattretande:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/northkorea/11463265/Russia-and-North-Korea-declare-2015-a-year-of-friendship.html

Putins övriga vänskapskrets kan bedömas på samma sätt:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/10795042/Gerhard-Schroeders-birthday-party-with-Vladimir-Putin.html

http://www.theguardian.com/world/2014/aug/13/russia-putin-german-right-hand-man-matthias-warnig

…och vänskapskretsens vänskapskrets – ungefär som man kopplade Breivik till “sin” miljö.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x