11
mar
Seneste opdatering: 11/3-15 kl. 2107
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ґендерно орієнтоване бюджетування в Україні

Svensk “genusbudgetering” till Ukraina. Ret beset var det svenske vikinger fra Roslagen, – området omkring Stockholm – der grundlagde Rusland.  Rurikslægten grundlage Ukraine. en vikingehøvding fra 800 tallet. Sibirien begynder slet ikke i Malmø, som Strindberg sagde. “Rusland begynder i upp-Sverige,” er en bedre formulering. Ikke i Skåne, som er sig selv og dansk kerneland i 800 år. Upp-svenskere er altså en slags russere, hvad man tydeligt mærker på medier og politikere. Den svenske angst for Rusland bliver hermed lidt mere kompliceret rent psykologisk. Familie er det sværeste. Evert Taube har skrevet Gammelsvals i Roslagen om det.

Submission

Skurupsbon ville förlänga tillståndet att ha sifferkombinationen ”786” på bilens nummerplåtar – men Transportstyrelsen gav honom nej. Numret förmedlar ett religiöst budskap och kan uppfattas som stötande, enligt myndigheten.

Sifferkombinationen ”786” kan kopplas till begreppet ”Bismillah ir-Rahman ir-Rahim.” – som betyder ungefär ”i Allahs namn” och är en viktig fras i Koranen. Thomas Alm berättar att kopplingen kan verka långsökt men att det i tveksamma fall är bättre att inte ge tillåtelse till att ha registreringsskyltar med budskap som kan kopplas till religion. Myndighet: Religiös regskylt är stötande

Indspilning i fuld skærm 11-03-2015 170123

Selvom jeg er garvet, troede jeg det var en netvits, men Skånskan og SvD har historien. For nogle år siden var der en muslimsk kvinde,der udtalte at “Sverige er det perfekte muslimske land”. Det var dybere set end hun lige anede. Hvis man kan bøje nakken som en pryglet abekat, er man født til at blive en god muslim. Ikke at den danske venstrefløjs religiøse tilbøjeligheder ikke kvalificerer dem. Bare se Rina Ronja Kari idag, smæk i den bare vil hun ha’.

Norsk press förundras över läget i Sverige

Lördagen den 7 mars hade Verdens Gang (VG), Norges näst största tidning, ett långt reportage om Sveriges bisarra klimat när det gäller invandringspolitiken. Våra nordiska grannländer förundras och förfasas över Sveriges extrema hållning och hur det är lågt i tak. Som bekant är en öppen debatt om denna på alla plan genomgripande förändring av samhället inte möjlig. Vid ett flertal tillfällen har därför vi som författare uppmärksammats av media i våra grannländer, men utan att det fått något gehör i svensk media. Den svenska eliten anser, som Migrationsverkets GD nyligen uttryckte det, att Sverige gör rätt och resten av EU fel när det gäller asyl- och anhöriginvandringen.

Nedan följer ett översatt utdrag. Tyvärr finns artikeln inte åtkomlig på länk för allmänheten, eftersom man måste prenumerera på VG för att kunna logga in och läsa den i sin helhet.

Norsk press förundras över läget i Sverige

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nilsv
Nilsv
7 years ago

Hvorfor skulle vi hidse os op over, at Trafikverket trodser islam ved at stoppe det religiøse budskab? De har min fulde støtte.

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  Nilsv

Trodse islam..?
Jamen, der er da vel ingen problemer med islam – er der..? Og så i Sverige..?
Jeg troede det var et fredens projekt, som kun islamofobe nazityper modsætter sig..?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Ja, så kan de da snart løbe tør for helt ufarlige tal- og bogstavkombinationer 😉

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Dhimmie – Sverige förnekar sig inte heller här.
Maka till vinglande i verkligheten får man leta efter, ena dagen kryper man för Islam, andra dagen gör man sig till ovän med den samlade Arabvärld och att man redan har förstört relationen till Israel, genom erkännande av den fiktiva staten ‘Palestina’ och dessutom har lagt sig ut med Ryssland i Ukrainafrågan, det om något måste ta priset för idiothantering överlag.
Inte utan oro att man undrar hur många arbetsplatser denna regering på ett halvår har sabbat.

Det ser inte så värst bra ut för Sverige…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x