18
mar
Seneste opdatering: 18/3-15 kl. 1515
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den svenske økonomen Tino Sanandaji mener det ikke er vanskelig å se hvor Sverige er på vei: Da masseinnvandringen startet på 80-tallet reagerte svensker med rasistiske reaksjoner. Det var endog noen stygge drap. Som svar slo den politiske klassen seg sammen med mediene og inngikk en jernpakt: innvandringen skulle kun presenteres i positive termer. De som ikke var med på notene skulle skremmes eller henges ut. Oppskriften har fungert, men nå røyner det på. SDs oppslutning viser det. At partiene slutter seg sammen for å utestenge SD er etter boka, men det er ikke etter demokratiet.
Sanandaji tror Sverige er på vei mot “stupet”. Siden intervjuet ble gjort i 2014 har bare takten i innvandringen økt. Dette er mennesker som eliten ikke møter i hverdagen. Kun 1 % av dem bor blant innvandrere, 99 % har ikke berøring med det nye Sverige. Det overlater de til vanlige mennesker. Av Hans Rustad – Tino Sanadaji er nationaløkonom.

A “Sick Society”: Jews Flee France

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Det finns nu en fin svensk oversätning av SicSemper_Tyrannis (från Avpixlat) av denna intervjun med Tino Sanadaji på YouTube-sidan.

http://avpixlat.info/2015/03/18/tino-sanandaji-i-amerikansk-tv-om-den-dystra-framtiden-for-sverige/

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

I Sverige har de Tino Sanadaji – i Danmark har vi f.eks. en Asger Aamund til, at fokuserer på de økonomiske konsekvenser af den ikke-vestlige (læs muslimske) indvandring. Det mærkelig er, at Sverige, traditionelt set, altid har været mere finans og vækst-orienteret end Danmark – som er mere værdi-orienteret. Men ikke desto mindre, vil det jo komme til, at spille en afgørende rolle i fremtiden. Hvem gider bosætte sig – og starte forretning i et land, præget af uro og høj segregation? Alle de parametre fremtidens borgere og virksomheder kigger på, indeholder jo, i høj grad, både stabilitet – på… Read more »

pappa sven
pappa sven
7 years ago

Tino är helt briljant samtidigt ödmjuk trots att han har oceaner mer fakta än vårt etablissemang.

KSD
KSD
7 years ago

OT:
Regeringens egne tal afslører Thornings integrationsplan som fup

https://ksdha.wordpress.com/2015/03/18/regeringens-egne-tal-afslorer-thornings-integrationsplan-som-fup/

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x