18
mar
Seneste opdatering: 24/3-15 kl. 2002
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Talerne er Michael Jalving, Hege Storhaug – Søren Espersen – Merete Riisager – Christoffer Arzrouni – Helle Merete Brix – Lars Hedegaard – Hans Rustad – Katrine Winkel Holm og fra 1:15:00 Naser Khader og derefter Lars Vilks fra min. 1:30:15.
Video: Leif Barbré Knudsen, (c) Wideseen

Vilks  taler et dansk tillempet svensk, der vel desværre er nødvendigt. Gå udover Vilks  ikke glip af Jalving, Rustad, Hedegaard om Sverige og Helle Merete Brix (43:07) , der er skyld i  latteren på fotografierne.

Man kan let navigere rundt i vidoen og plukke de talere, man vil høre. De varer kun 7 minutter hver, bortset fra Khader og Vilks. Når man fotograferer, er man mere øjne end ører, så jeg har været glad for at høre talerne igen. De allerfleste var heller ikke tilstede i Landstingssalen. Mine fotos fra dagen på Christiansborg her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper
Jesper
8 years ago

Hvad er pointen med at føre aktivistisk, feministisk udenrigspolitik imod Saudi Arabien på den ene side samtidig med at man importerer millioner af muslimer som flygtninge til sit eget land. Er de svenske politikere fuldkommen skizofrene?

Lidt off topic var der i øvrigt en fremragende kronik i JP forleden:
http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE7547509/Kulturkonflikter-med-indvandringen/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago
Reply to  Jesper

At give de selvgode, gloriepudsende feminister og humanister muligheden for at kunne dyrke sig selv
og deres nye “religion” på den jævne befolknings dyrekøbte bekostning.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Dagens griner 😉

Stefan Löfven informeras om Lex Vellinge och Flyktingbarn:

https://www.youtube.com/watch?v=7PzzklapNxA

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Gæt en etnicitet – måske ligefrem en ide til ny quiz på TV? :o) Vidne til blodigt skyderi i Field’s: De skød på 20 meters afstand http://www.bt.dk/krimi/vidne-til-blodigt-skyderi-i-fields-de-skoed-paa-20-meters-afstand Af: Jesper Vestergaard Larsen 18. mar. 2015 – kl. 15:30 Den ene gruppe der deltog i skyderiet i shoppingcenteret Fields løb ind i en blindgyde i parkeringskælderen. Det fortæller en kunde, der måtte smide sig ned på jorden, da to grupper åbnede ild mod hinanden på kort afstand. Hundredevis af vidner – her i blandt ældre mennesker og børn [!!!] – så til, da to grupper stødte sammen ved højlys dag i shoppingcenteret… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Vidne til skyderi i Fields: Politiet trak pistolerne under anholdelse

http://www.bt.dk/krimi/vidne-til-skyderi-i-fields-politiet-trak-pistolerne-under-anholdelser

Jesper
Jesper
8 years ago

På News fremgik det af flere vidneforklaringer, at der blev råbt på arabisk. Dette var dog bortredigeret i selve nyhederne på hovedkanalen. Befolkningen har krav på at få konsekvenserne af masseindvandringen at vide: vi er ikke længere i sikkerhed for hærgende arabiske bander. Flere skudt igen i nat i Sverige. Det begynder at falde fra hinanden.

Armadillo
Armadillo
8 years ago

Har lige lagt ned hele filmen på min HD for at se senere, jeg kan anbefale ‘Downloadhelper’ som et gratis tillæg til Firefox…
Tak på forhånd 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago
Reply to  Armadillo

Ja, den nye version af VDH er glimrende 😉

FlashGot er også riktigt god, især hvis du skal downloade mange filer (med forskelligt indhold)
på den samme side.

Armadillo
Armadillo
8 years ago

He he, ja det er rene ‘smash and grab’ fra de fleste sider 🙂

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x