30
apr
Seneste opdatering: 30/4-15 kl. 2226
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De små nyenglændere i børnehavealderen pisser terrortoriet af for herrefolket. Det er ikke nævnt i MSM, men på debatfora og Facebook. Portræt af den kommende krig som barn.

Löfven? Fik jeg navnet rigtigt?

Forleden havde jeg fat i den yderst mærkelige Kinberg Batra. Svensk toppolitik er interessant ved de rene papfigurer, systemet bringer til tops. En ægte satire over dem er jo ikke mulig i en presse, der grundlæggende kryber for magten, man må søge uden for. Her fantastisk skarpt og vittigt af Peter Harold i Det är någonting obehagligt över Stefan Löfvén – Landsfaderlig eller komplett landsfarlig? Jeg lo hele vejen. Der er liv i Sverige alligevel.

F-n, fick jag statsministerns namn rätt i rubriken? Jag dubbelkollar. Nä, inte riktigt. Han stavar sig Löfven. Men det är en bagatell i sammanhanget. Jag vet, jag kan vara på väg att bli dement. För tjugo år sedan hade jag inte tvekat en sekund på hur en statsministers eller partiledares namn stavats, även om hon eller han varit nytillträdd. Ja, jag hade nog vetat både det ena och det andra om vederbörande redan innan personen ifråga kommit på tal som kandidat.

Men numera är det med största kärvhet jag grottar ner mig i partiledarna. Felet kan vara mitt, t.ex. att jag tappat sugen. Men jag har ändå en känsla av att det också kan vara partiledarnas fel. De känns så ointressanta i jämförelse med hur partiledarna var förr i tiden.

För 20 år sedan hade jag aldrig varit okunnig om vem som var ledare för mitt dåvarande parti, Moderata samlingspartiet. Idag är deras partiledare ”den där långa kvinnan med den komiska frisyren”. Nej, detta är inte ett försök att mobba, för folk kan inte rå för hur de ser ut. Men jag får sitta och tänka i flera sekunder innan jag kommer på vad hon heter. Pia Kindberg-Batra, eller nånting sånt. Efter DÖ är den borgerliga politiken beige. Læs videre

Se også: Löfven: Ingen gräns för massinvandringen

Finns det då något tak på massinvandringen till Sverige?

– Nej, det finns ingen gräns. Vi ska ta emot enligt de konventioner vi är bundna av. Vi har klarat det tidigare. I början av 1990-talet kom det många från det forna Jugoslavien. I dag är de en naturlig del av det svenska samhället. De bidrar jättemycket.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Kollegan Snaphanen kommenterar med: ”De små nyenglændere i børnehavealderen pisser territoriet af for […]

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Så vidt jeg har forstået videoen med de skrigende børn, skulle der vist være tale om en lille Eid-fejring, i et primært “muslimsk område”…

Nuvel…

Det er stadig skræmmende, at småfolk bliver bedt om at gå rundt og fremsige dette. Allahu akbar betyder jo ikke bare “Gud er stor”, men derimod “Allah er større”..!

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
6 years ago

Nu er det jo egentlig ikke fordi at der behøves satire over svenske politikere.

De formår helt af sig selv at lave udmærkede parodier på ‘statshen’ og ‘demokrati’.

Vorherrebevares…

lizzie
lizzie
6 years ago

Efter at have set videoen fra You tube via DailyMail er jeg rystet I min grundvold. 15 minutes skrigende børnestemmer instrueret I islamisme af voksne. Hvis det ikke er et modbydeligt eksempel på hjernevask til terrorisme. ved jeg ikke hvad det er. Kvalmende video der bør screenes overalt I Europa hvor politikere mødes.

Lenn
Lenn
6 years ago

Ufatteligt grimt syn! Føj! Det er så fremtidens terrorister! Hvor har vestlige statsledere og politikere gemt hjernen? Så små børn iført muhammedanertøj, fx tørklædet, skulle forbydes! Det har ingen gang på jord at skulle dække sig til, som de gjorde for 1.000 år siden i Sahara; det ser dumt og tilbagestående ud.
Forældrene skulle ikke blot skamme sig, men de skulle eskorteres til nærmeste bananbåd og sendes hjem pr. omgående!!
Dette billede er endnu en bekræftelse på, at vi går meget farlige og grumme tider i møde, for de bliver jo allerede hjernevaskede til jihad på børnehavestadiet.
Forbyd islam!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x