5
maj
Seneste opdatering: 5/5-15 kl. 1552
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Festival of Free Speech. Han ankom med fem livvagter. Helikoptrer svævede over begivenheden, på gaden talstærkt “riot-police.” Ytringsfriheden er trængt ind bag næsten militær beskyttelse, der tydeligt viser, at dens fjender nu er blevet gjort til vores naboer. Hollandsk PEN havde trukket sig fra arrangementet, da “de ikke kunne tage ansvar for sikkerheden.” Snart skal fritænkere mødes på militærbaser.

I går var jeg i Mindelunden og høre Thornings uhyre ringe tale, men den kommende valgkamp er åbenbart så vigtig, at hun har mistet enhver selvkritik. Sikkerheden var rigorøs og generende, jeg kom aldrig på skudhold af noget med kameraet. Jeg havde håbet, at publikum havde protesteret over hende, men de var for noble og til fals for flosklerne om kamp for frihed,  fra det ene parti, der er hovedskyldig i, at vi har mistet en del af den.

Hvorfor er der ingen af alle disse nydelige mennesker, der er vrede over det socialdemokratiske hykleri? “Hvorfor står de i Mindelunden og klapper af en landsforræder?” er et nogenlunde loyalt referat af, hvad jeg tænkte, som Thornings platituder væltede ud af højttalerne. Hendes parti, hvis statsminister Wilhelm Buhl, opfordrede til at angive sabotører. Hun står der og flæber over et brev af Kim Malthe Bruun, og det gør ikke indtryk. Thorning, i hvis tid muslimsk krigsførelse mod danskere, har kostet menneskeliv. Thorning, der lukker flere og flere fjender ind i landet. Åh, jo, nydelighedens kødrand klappede. Jeg gjorde ikke.

TV forstår at møve sig ind i takt med sin tiltagende ligegyldighed. Højt hævet, som i  en VM boksering, sad sminkede høns fra den ene og den anden TV station i skarpt projektørlys, og over dem svævede kraner med kameras. Måske de anmeldte dronningens garderobe, jeg vil ikke opdage det. Jeg så Krone 1, men ikke hende selv.

Westergaard klarer sig pænt på sit skrøbelige engelsk. Bedre end Thorning på dansk. Måtte hun tabe det kommende valg ad Helvede til, som Thomas Nielsen sagde. Jeg og min ledsager tog tidligt hjem og trøstespiste og drak. To flasker vin og en skinkesandwich, helt nøjagtigt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
machiavelli
machiavelli
7 years ago

Advarsel mod Kristeligt dagblad. Ny politisk korrekt avis.Lad være med
at sende kronikker eller kritiske indlæg til bladet med den manglende
moral-de gider ikke at svare.Jeg er rasende.Hjælp mig med at sprede det
på Facebook.

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  machiavelli

Ja, drop dem! De er intet værd. De forlanger desuden, at man skal skrive sin privatadresse under indlæg og små læserbreve, og det kan jo gå hen og blive farligt. Det ser vi næsten ugentligt nu. Mange mediers journalistik er evasiv og går tilsyneladende mest ud på at bruge kræfter på at UNDGÅ at bringe sandheden om islam og muslimers terrorisering af danskere og Danmark – ja, hele Verden, og så mener de tydeligvis – ligesom de lalleglade venstrefløjs-nazi’er på TV2 og al-DR, at hvis man nu ikke bringer de slemme nyheder, fx at muslimer hver dag slagter og halshugger… Read more »

Lazze
Lazze
7 years ago

Denne optagelse fra juli 1945 i Berlin er fantastisk. En sønderbombet by, et slagen folk, et land i apati. Og alligevel går livet stille i gang igen og en fremtid skal bygges op, atter engang. Vi kommer til at opleve præcis det samme, måske uden bomber fra fly og tanks, men helt sikkert fra og af de sociale eksplosioner vores elendige politikere udløser med deres vanvidsgranater af idiotiske beslutninger, som de tyrer direkte ind i vores velfærdssamfund. Et velfærdssamfund opbygget af den unge generation af slidere og slæbere, som oplevede og overlevede en tragedie for kun 3 generationer siden. Vi… Read more »

Iq
Iq
7 years ago

Ja HTS er rigtig i vælten i øjeblikket.når hun SPANKULERER rundt på sine høje hæle og taler om frihed .
man kan dårlig skelne den ene tale fra den anden.
friheden fra nazismen er nu byttet ud med EU diktatur.
Min familie var flygtninge i Sverige. Rigtige flygtninge, som rejste hjem til Danmark da krigen var forbi.

Som verden ser ud idag, orker man ikke at høre mere om Danmarks befrielse.

Nicke99
Nicke99
7 years ago

Westergaards attentatsman in spe tog sin tillflykt till Turkiet.

Här kan vi läsa mer om Turkiets affärer:

http://www.nytimes.com/2015/05/05/world/europe/fertilizer-also-suited-for-bombs-flows-to-isis-territory-from-turkey.html

Historymandk
Historymandk
7 years ago

I Mindelunden i den nedgående sols sidste lange stråler. Jeg deltog også i mindehøjtideligheden fra Mindelunden i går Mandag d.4. Thornings tale var intetsigende, hun talte til folket hjemme bag TV skærmen. Kim Malthe Bruun er en fantastisk moralsk skudsikker vest, og ved at gemme sig bag ham viser hun sin ydmyghed, noget der nok er brug for overfor den alm. socialdemokratiske vælger. Specielt når man tager hendes privat økonomiske niveau i betragtning. Havde hun haft nosser(- ja, undskyld udtrykket)så havde hun adresseret det politiske systems fejlbedømmelser og alt, alt, ALT for store tilpasnings evne til besættelsesmagten. Da Anders Fogh… Read more »

Lawrence
Lawrence
7 years ago

“To flasker vin og en skinkesandwich, helt nøjagtigt.”

Lyder som dagens højdepunkt. Velbekomme.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
7 years ago

Jeg var også i Mindelunden i aftes. Jeg kunne heller ikke komme til at se eller høre meget, men jeg så dog Lars Hedegaard – det var mere opløftende end at høre på Thorning.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x