11
maj
Seneste opdatering: 12/5-15 kl. 0522
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Obituary for Prof. Emeritus Hans Jansen, Dutch Arabist by Roelf-Jan Wentholt

EU vil påtvinge 28 lande flygtningekvoter

Det kommer næppe tilpas for Thorning på tærsklen til en valgkamp: “Vi skal ikke bidrage til en solidarisk fordeling af flygtninge i Europa,” hed det den 23.4. Ligesom for nylig publicerer The Guardian et arbejdsdokument, der ikke ser ud til at appellere til andre end tyskere og svenskere. EU kan standardisere mobiltakster og stikkontakter, men de kan ikke stoppe en pågående landinvasion.

The EU’s executive body is to unveil radical new proposals on immigration, imposing migrant quotas on the 28 countries of the union under a distribution “key” system set by Brussels. The plan, which is supported by Germany and will be fiercely resisted by the new Conservative government, will be launched by the European commission on Wednesday in response to migrant boat crisis in the Mediterranean.

The bold move by Brussels comes as the EU draws up plans for military attacks in Libya to try to curb the flow of people across the Mediterranean by targeting the trafficking networks. The EU’s top diplomat is to unveil an attempt on Monday to secure a UN mandate for armed action in Libya’s territorial waters.

The policy document, obtained by the Guardian, demands new and binding rules establishing a quota system of sharing refugees among the member states. The migration agenda declares: “The EU needs a permanent system for sharing the responsibility for large numbers of refugees and asylum seekers among member states.” By the end of the year, Brussels is to table new legislation “for a mandatory and automatically triggered relocation system to distribute those in clear need of international protection within the EU when a mass influx emerges”. EU plans migrant quotas forcing states to ‘share’ burden

Tories ‘will veto EU plan to make us take more Med migrants’: Minister in battle with Europe over demand to take 60,000 asylum seekers

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Den plan kan Bruxelles godt glemme alt om. Der er større og større modstand mod hele projektet generelt. Hvis de så – oveni – prøver at påtvinge os Mellemøstens og Afrikas – overvejende muslimske – overskudsbefolkning, kommer der bare endnu mere turbo på modstanden.
Det er meget bedre at lukke grænserne – og så lade tyskerne og svenskerne fortsætte deres egen ødelæggelse. Og god fornøjelse med det for øvrigt..!

GustaWasa
GustaWasa
7 years ago

Vi tappade vår själ men det var lika många som ville utrota den också och därmed så hörde islam dessa rop från dem på denna kontinent som uppenbarligen hatade kristendomen så till den grad att kristendomen skulle förgöras men de förstod inte att de själva var en del av historien och kulturen. De förstod inte att de själva var barnen till alla dem som tidigare levt före dem själva. Vid Millennieskiftet så såg många sin chans att skuldbelägga “det som varit” och upphöja sig till “något” som var stort och härligt..? Den som kan den fysiska formeln “tar man bort… Read more »

Nicke99
Nicke99
7 years ago

Fienden har för länge sedan rivit ner våra portar, inifrån. Baader-Meinhof-ligans politisk-kulturella gren uppträder numera ohöljt i sin strävan att förinta oss.

ripss 2
ripss 2
7 years ago

I Italia begynner afrikanerne å bli særdeles varme i trøya:

“Hvor er pengene våre?”

“Vi vil ikke gå fra hotellet til kantina for våre måltider”

“Vi kan ikke oppholde oss i nærheten av gifte kvinner”

Og selvfølgelig maten. Den blir jo kritisert. Bestandig.

I Sveits som andre steder bringer de med seg sykdommer. Feks hepatittC og galleinfeksjoner.
http://www.mattinonline.ch/arrivano-i-clandestini-e-anche-la-scabbia-il-medico-cantonale-conferma/

Og det diskuteres blant annet om dette: Borgerkrig har en tendens til å bryte ut der genmaterialet i befolkningen er forskjellig.
http://www.lesechos.fr/idees-debats/editos-analyses/02160703852-la-genetique-de-la-guerre-1118450.php#xtor=CS1-26

http://www.fdesouche.com/596069-italie-des-migrants-protestent-video-supprimee-et-excuses-des-journalistes-pour-eviter-des-generalites-dangereuses

http://www.fdesouche.com/596015-italie-des-clandestins-protestent-contre-le-choix-dun-hotel-cause-de-la-presence-de-femmes-mariees

Iq
Iq
7 years ago

Det hedder sig, at vi har et forbehold mod en fælles flygtningepolitik. Hvordan mærker vi det? Størstedelen af danskerne ønsker ikke alle disse immigranter. Uanset partifarve. Dansk Folkeparti er blevet stuerene i takt med deres vækst. De er ikke et oppositionsparti længere. Jaja, de snakker lidt om grænsevagter og den slags, uden det ville de jo være totalt tandløse. Christian Thulesen Dahl er popularitets søgende. Altfor diplomatisk. Jeg stemmer ikke selv på nogen . Længe siden. Stemte før i tiden på det Konservative Folkeparti. Det er helt udelukket nu. Et freakparti efter min mening. Vi bliver påtvunget EUs politik ad… Read more »

machiavelli
machiavelli
7 years ago

Ud af EU og det skal være NU!!!!!!!!!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Bare forestil jer den massive utilfredshed blandt vore nye “kulturberigere”, når disse asylansøgere / “flygtninge”, der jo mener at have betalt i dyre domme for et luksusophold med overtolerance over for uforskammet og krævende opførsel og med garanteret efterfølgende familiesammenføring heroppe i Skandinavien, opdager, at de er ved at blive sendt til Bulgarien, Rumænien, Kroatien, Slovenien, Polen eller Portugal i stedet, hvor man næppe finder sig i lige så mange udskejelser, kriminalitet, ballade og særkrav 😉

Så finder vi hurtigt ud af, hvor mange af dem der egentlig er ægte flygtninge …

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

EU vil give de “fattige” lande flere penge til asylsøgerne, disse bliver derefter bedre stillet end de lokal. Det vil de nok blive sure over i Bulgarien /Rumænien.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Nå, ja – naturligvis 😉

Så vi kommer til at betale regningen alligevel under alle omstændigheder – det er mageløst! 😉

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Det er fanme uhyggeligt at læse dette, men det kan samtidigt måske være med til at sætte en stopper for disse galninge der sidder i Bruxelles.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  Armadillo

Ja, det kan forhåbentlig – tilsammen med Storbritaninens eventuelle udtræden eller ændrede status om et par år – være begyndelsen på enden på EUs stormagtsfantasterier, dets forsøg på nedbrydning af nationalstaterne og deres kulturer og på dets uigennemtænkte og fuldstændigt kravløse indvandringsvanvid pga. dybt naive og uansvarlige aftaler med arabiske lande til gengæld for olie til overkommelige priser, sådan som vi har kendt det til bevidstløshed gennem de seneste 30 – 40 år.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x