22
maj
Seneste opdatering: 22/5-15 kl. 0024
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Det er en halvhjertet symbolpolitik. I flere større byer kommer hollændere i mindretal i dette tiår (fra minut 1:34), og de nye flertal vil hurtigt fjerne enhver sten på deres vej:

Den nederländska regeringen, sammansatt av högerliberala VVD och socialdemokratiska PvdA, förbereder nu enligt källor i Haag ett förbud mot ansiktstäckande klädsel, som burqa och niqab, i offentliga miljöer.

Förbudet lades fram redan i regeringsförklaringen, men det är först nu som ett lagförslag verkar ta form. I den förra regeringen, som leddes av VVD och kristdemokratiska CDA, diskuterades ett totalt förbud mot heltäckande klädsel, men då detta har setts som alltför långtgående av PvdA kommer förbudet nu att omfatta skolväsende, hälsovård, kollektivtrafik och myndighetsbyggnader.Telegraaf via Tobbe “Burqaförbud” på väg i Nederländerna

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Denna man vet vad som behövs för sitt land och även resten av nationerna på denna kontinent. Förbjuder man detta helt så kommer även folken i respektive nation att kunna se och höra att kulturmarxismen är en del av islams kvinnoförtryck. Därför så är kulturmarxismen och kommunister så rädda att detta skall drivas helt och fullt igenom i lag.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x