22
maj
Seneste opdatering: 22/5-15 kl. 1934
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Da jeg skulle vælge uddanelse, sagde min far: “Du kan altid blive jurist, hvis du ikke ved hvad du vil. Det kan bruges til alt muligt, og man lærer i al fald at tænke og tale.” Sveriges vicestatsminister er jurist, men det med at tænke og tale, er vist ikke tilfældet længere. Det ligger i den politiske jobbeskrivelse, at man skal kunne svare på et spørgsmål, så det i det mindste lyder som om man svarer, men det kan hun heller ikke. Hun har ingen idé om, hvad der kommer ud af hendes mund sekundet efter. Det lyder mere overbevisende, når Dirch Passer taler russisk. Prøv at nærlyt hendes kulsorte tale også her, hvor hun svarer Kent Ekeroth. Theodore Dalrymple sagde forleden: “Et tegn på en kultur i forfald er, at selv de simpleste problemer ikke kan løses.” Romson kan ikke engang lyde, som om hun løser problemer.

Europæisk fatwa-råd støtter dødsstraf for frafald

Ikke for alle, men for dem der erklærer deres frafald offentligt. Medlem af European Council for Fatwa and Research er paraplyorganisationen Dansk Muslimsk Union med foreningerne Dansk Islamisk Råd, Sammenslutningen af Muslimske Indvandreforeninger i Danmark, Islamisk Videns- og Informations Center, Minhaj-ul-Quran, Somalisk Ungdoms- og Kulturforening Det Islamiske trossamfund af Bosniakker i Danmark. Disse foreninger er følgelig i strid med Grundlovens § 67 om religionsfrihed, der skal sikre retten til at skifte religion eller ikke have nogen, hvis de ikke tager afstand fra Europæisk Fatwaråd, og må derfor opløses.

In any case, a considerable number of our predecessors (Salaf) agreed that not all who revert from Islam are to be executed. Rather, those who declare their action in public and may cause fitnah by bringing down the name of Allah Almighty, His Prophet (peace and blessings be upon him) or the Muslims. The punishment of execution in this case is to protect and preserve the entire nation from the evil that this individual will undoubtedly bring, and is not a case of confiscating his or her rights of expression and belief.

Indeed, by committing such an act, the individual has transgressed upon the rights of others as well as the entire state and nation, which come before anyone’s individual rights. Modern legislation uses the term “Grand Treason” for crimes similar to the act of one who reverts from Islam then announces this in public and wages a campaign against Islam and the entire nation. Allah Almighty knows best. Apostates: Should They Be Killed?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Pachama
Pachama
6 years ago

Og fremdeles stemmer det store flertall av svensker for DÖ. Det overgår min forstand at noen kan støtte en politiker som er så hjelpeløs i et så viktig spørsmål.

Anna from Sweden
6 years ago

Romsons verbala förmåga är usel. Orden rinner ur käften, men vad säger hon?
“Upp flyga orden, tanken stilla stå.” eller “Det dunkelt sagda är det dunkelt tänkta.”

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Man tror inte sina öron när man lyssnar på Åsa Romson i Riksdagen.
Hur kunna det gå så illa att Sverige idag har en sådan person som vicestatsminister?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x