30
maj
Seneste opdatering: 30/5-15 kl. 1307
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

The RCMP have released the full video manifesto recorded by Michael Zehaf-Bibeau moments before he began his terrorist attack and despite media reports to the contrary, he does no name accomplices.

3.200 over Middelhavet fredag

Jeg hører lørdag i SR Lunchekot at tallet var 4.200. Frekvensen er ikke altid så høj, men flere gange i 2015 er mere end tusind bådmigranter blevet samlet op fra Middelhavet på én dag. Blot for et år siden kom et par dusin om dagen. Derefter blev det hundredevis, og nu ser vi flere tusinde i løbet af kun 24 timer. Situationen er dramatisk forværret på et år, der kommer nu 30 gange flere end på samme tid i 2014. Tager man frekvensen fra fredag, bliver det over en million alene på Middelhavet i år. Som man kan se på BBC linket, er alle samlet op tæt ved den libyske kyst og sejlet over 400 km fra Tripoli området til Sicilien, nogle fra Benghazi til Sicilien, over 500 km. BBC Italy rescues 3,300 migrants in Mediterranean in one day, Over 3300 berget i Middelhavet på én dag

No girls allowed: Toronto Muslims demand sharia rules on soccer field

Det muslimske hold var  bagud 0-3, så forlangte de kvinderne smidt af det katolske hold

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago

Jeg har set lyset..! Desværre skal vi nok bare vente en valgperiode mere. Hvis Dansk Samling kommer på valg, håber jeg det bliver et intellektuelt parti – uden “landsbytosser” – som virkelig vil bruge talerstolen til, at hagle ned på de folkevalgte tåber vi i øjeblikket har siddende. Tænk at der ikke er én eneste der har ulejliget sig med, at læse koranen og hadiderne og som virkelig tør tage fat i kraven på venstrefløjen og deres “såkaldte” muslimer. Nu skal det lort ikke have lov at køre på frihjul længere. Vi er vel for helvede et oplyst folk –… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x