4
jun
Seneste opdatering: 4/6-15 kl. 1419
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indslaget når omkring Lars Vilks mødet i lørdags, Helle Merete Brix, Sherin Khankan, Jacob Mchangama, kunstneren Firozeh Bazrafkan, valgkamp på Nørrebro, Mona Walter og Nicolai Sennels’ For Frihed demonstrationer og tegneren Bob Katznelson, alt sammen på fem minutter. Katzenelson siger: “Vi er i krig,” og det snerper derhen af. Tænk hvis denne valgkamp handlede om det, det er trods alt en slags begivenhed for ikke at sige en usædvanlig politisk bedrift, men det gør den ikke så vidt jeg kan se med et kvart øje. Se også Jalving: Satiretegnere afskaffer sig selv.

Some Muslim candidates for Denmark’s general election, which is two weeks away, claim that they are being intimidated by extreme Islamists.Free expression campaigners say those making the threats have been encouraged by their success in intimidating cartoonists and newspapers. It’s nearly four months since a radicalised gang member killed two people in attacks on a free speech debate and a synagogue in the Danish capital Copenhagen. Cartoonists admit they are now self censoring, especially in the wake of the Charlie Hebdo massacre in Paris. But as Malcolm Brabant reports from Copenhagen, some of the staunchest defenders of free speech are newcomers to Scandinavia.Intimidation over free speech spreads to Denmark’s election campaign.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
John Hansen
John Hansen
7 years ago

Om høyresiden har ambisjoner om å vinne dette valget bør de finne ut hvor mange asylansøgere som er kommet til Danmark i mai. I Norge var økningen på en måned 300% for mindreårige og 100% for voksne. Det er middelhavet som skyller inn.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
7 years ago
Reply to  John Hansen

Så vet vi at for hver som kommer inn, øker trykket om fler, av svært naturlig grunner..
Det er kun en protesterende majoritet i befolkningen som kan stoppe vanviddet.

John Hansen
John Hansen
7 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

Norge må stenge grensen i løpet av dager eller maks et par uker om dette fortsetter.

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Islam og Demokrati er som olie og vand, to forskellige substanser med forskellig overfladespænding, der ikke kan blandes uden ekstrem påvirkning!

ErDuSikkerPaDet
ErDuSikkerPaDet
7 years ago
Reply to  Armadillo

Det er da ikke noe problem – du bruker bare en emulgator og en ultrasonisk visp. Emulgatoren forsurer riktignok typisk samfunnet kraftig (eddik er god lut) og ikke alle kan påregne å overleve den ultrasoniske vispen. Uansett har du rett – du kan ikke blande olje (Islam) og vann (demokrati), men du kan lage enklavene små og allstedsværende, eventuelt introdusere fremmedlegemer (mel) som fortykker røren (“fordel”: ikke mulig å fjerne melet) slik at det er lettere å holde miksen under kontroll. Det er vel det som og forsøkes gjort. Det eneste som nå mangler i Kongeriket er å forsure miljøet… Read more »

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Ha ha, emulgator og ultrasonisk visp er sgu da også ekstrem påvirkning.
Enhver der har lavet mayonnaise, ved vad det drejer sig om; en lille fejl og mayonnaisen skiller sig, præcis som vi ser samfundet hele tiden skiller sig.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x