5
jun
Seneste opdatering: 5/6-15 kl. 1846
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 05-06-2015 134316

Jeg kunne gå lige uden for min dør at høre taler og fotografere historiske optog i det skyfri sommervejr, men jeg fandt mine billeder på Twitter. Women fleeing ISIS areas throwing their black abayes when reaching kurdish checkpoints.

For hundrede år siden, gik kvindetoget  til kongen på Amalienborg, idag er det spredt ud på Grundlovsmøder, Facebook og et Christiansborg, der i vidt omfang er tømt for magt, men bevogtet som var det NATO’s hovedkvarter. Kvinder og unge stemmer rødt – mænd stemmer blåt, faktisk er kvinder elleve-tolv procentpoint rødere end mændene, mere end nogensinde før.

Jeg synes, de skulle tage og vokse op, efter 100 år kan det ikke være for tidligt. Uden kvinderne ingen rød-grønne følsomme regeringer, ingen masseindvandring, islam ville aldrig været blevet landts næststørste religion og en trussel for deres børn og klimareligionen ville sygne hen og ikke koste unødvendige milliarder. Vi har nu en farlig fjende i landet, der vil koste flere menneskeliv, måske mange. Hvis kvindernes foretrukne regering genvælges, vil vi akkumulere endnu flere alvorlige, måske uløselige problemer.

Jeg synes, de skulle bruge dagen på at tænke på de millioner af kvinder i verden, der lever under islam’s åg. Det er også deres sønner og døtres fjende. Det ville være søstersolidaritet! Der er rigeligt med narcissistiske følelser i politik allerede.

I går skrev Enhedskommunisten Pernille Skipper: “Fy for den lede, DF! Det er mennesker på flugt! I kæmpe livsfare! Og I mener, at man skal være bange for dem!” Hun beskæftiger sig med samfundsfohold døgnet rundt, og ved alligevel ikke, at 80 procent i bådene på Middelhavet er afrikanske fattigdomsflygtninge. Hvad med nogle informerede kvinder i parlamentet, der kan holde hovedet koldt? Jeg kunne sagtens foreslå 179 af dem. Desværre ingen under 40 år, hvis Pernille Skipper forstår en hentydning.

Og af kvinder, giv mig mine borgerlige veninder eller en Karen Blixen. Hun dyrkede kønnenes forskellighed som en rigdom og så feminisme som ligemageri og seksualforskrækkelse. Hun kørte bil ligesom hendes veninde, min mormor, drev virksomhed og gik på jagt. Hun skrev litteratur, ikke kvindelitteratur. Intet en mand kunne gøre, kunne hun ikke. Hun var 30 år gammel i 1915 og helt sin egen. Jeg ville gerne have hørt endnu en båltale fra hendes hånd, om den Orwellianske perversion, som er svensk statsfeminisme. Der er ingen gode ideer, der ikke bliver overdrevet ud i det absurde af fantaster, bureaukrater og universiteter. Og så skal man ikke glemme, hvordan homoseksuelle lider under krigens religion: Homosexualité: Deux Marocains arrêtés après un baiser en public.

Indspilning i fuld skærm 05-06-2015 183954

For frihed-demonstrant konfronterer Enhedslisten-politiker

I tirsdagens udgave af Det, vi ikke taler om på Radio24syv, afkrævede en For frihed-demonstrant svar fra Enhedslisten om partiets holdning til de voldelige moddemonstranter. Han fik naturligvis intet svar udover den indstuderede bortforklaring, men det er jo også et svar i sig selv. Indslaget kan høres her.

Eyvind DK, anti-islamist: De sidste seks uger har jeg gået sammen med en demonstration der hedder For frihed. Hver manden går de en tur i den indre by, mod islamisering. Og, der opdagede jeg, at den yderste venstrefløj – jeg går ud fra at de er Enhedslisten-sympatisører. At de med meget udemokratiske midler prøver at genere den demonstration. Og det synes jeg er mærkeligt, fordi jeg har været venstre-aktiv hele mit. Jeg er gået med i Vietnam-demonstrationer, jeg var med under Verdensbank-demonstrationerne, jeg har været meget aktiv i boligbevægelsen, og føler at jeg er progressiv, og så ser jeg, at den yderste venstrefløj kæmper mod alt det, som vi kæmpede for. Vi kæmpede for at at der ikke skulle ske politisk registrering. og så går der sådan nogle fra Redox, den yderste venstrefløj og står og stikker kameraet lige op i hovedet på de der stakkels For frihed-demonstranter, og registrerer dem. De laver en stråmand, at de er racister og fascister, og så har de tilladelse til at registrere dem. Det var jo det vi var imod. Vi var imod registrering, berufsverbot og alt det der. Nu er det den yderste venstrefløj der gør det. Og bruger vold på gaden til at gå imod demonstranter, som de er uenige med. … Jeg forstår ikke hvorfor der er ikke er nogle voksne mennesker på venstrefløjen, som ikke stopper det galamatias……. Uriasposten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
7 years ago

Billedet af de to lebber er knagme klamt! Hvorfor skal prutkanalis-sex hyldes, som var det noget ekstraordinært fornemt?? Det er blot endnu et tegn på et depraveret, perverst og gennemsygt samfund, som har vendt Gud og naturens orden ryggen! Hvis det var naturligt og normalt, så havde vi jo nok ikke så stort et overbefolkningsproblem, (men producenter af stomiposer ville være styrtende rige!..).
Og i øvrigt: Selvom islam henretter homoseksuelle, så er vestlige homoseksuelle jo ret venlige over for muslimer og vil gerne gå i dialog med dem, så man skal ikke regne med, at homoer stemmer fornuftigt til valget.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x