7
jun
Seneste opdatering: 8/6-15 kl. 0835
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den er utekstet hollandsk, men danskere kan godt forstå det. Bland lidt frisisk, sønderjysk og tysk, så er den der. Der er en helt åbenlys interessekonflikt, for idag hedder det fra Italien:Italian Leaders Vow Not to Shelter Any More Rescued Migrants. Imens strømmer yderligere tusinder hver dag ind over EU’s ydre, “bevogtede” grænser, den bevogtning, der var Schengens forudsætning: HMS Bulwark Takes On Record Number Of Refugees, i dette døgn blev 3.840 illegale immigranter samlet og i Middelhavet og fragtet til Italien. Europa er en redningsbåd, der har kurs mod havets bund, og ingen har åbenbart ambitioner om at forhindre det. I TV debatten skulle både Thorning og Løkke have forsikret, at “vi skam skal overholde vores internationale forpligtelser.” Gør det et årti eller to til, og vi findes ikke længere til at overholde dem.

3.500 samlet op på ét døgn, en halv million venter i Libyen

‘There is no indication of a let-up. The indications are that there are 450,000-500,000 waiting on the border of Libya or being mustered or being moved to the borders. This is not going to stop in the near future.

Already this year, over 76,000 migrants have made the 260-mile crossing to Europe – 40,000 of them are now in Italy. Over the weekend at least 4,000 people were rescued by 11 different European vessels. 3,500 are plucked from Mediterranean in ONE DAY

Svensk professor: 3 verdenskrig er her allerede

Lad os sige, det passer, hvad er perspektiverne? Sverige har 6-700.000 muslimer, som både blir til en og to millioner, og lukker kontinuerligt flere ind. Er den kommende front mellem islam og det sækulære Vesten, svarer det nærmest til at mine forældre og bedsteforældre havde inviteret SS og Wehrmacht til landet, gjort dem til statsborgere og forsørget dem på livstid. Svimler det for nogen politiker, eller kommer det først senere, når de har sunget “Imagine” lidt flere gange? Hvordan et stadie en den eskalerende krig ser ud, kan man se lige i øjeblikket i optøjer i det kronisk destabiliserede Nordfrankrig, Roubaix og Lille-området: A week of violence in Tourcoing. Røg, brand, helikoptre i luften. Vores børns krig holder generalprøver.

Både Wilhelm Agrell, professor i underättelseanalys och Kristian Gerner, historieprofessor, var i programmet överens om att de konflikter vi nu ser runt om i Mellanöstern, Nordafrika och terrordåden i Europa bör benämnas som ett världskrig.”Det pågår någon form av globalt krig, men inga krigsförklaringar mellan stormakter”, uttryckte Kristian Gerner det i P1.

FN-systemet och de olika USA-ledda koalitionerna har mindre förmåga att hantera de här konflikterna än vad man trodde för 15 år sedan. Anledningen är att USA har fört två misslyckade krig och sannolikt är på gång med ett tredje. Det är inte så längre att den store sheriffen kommer in och skjuter tre skott i taket, så packar man ihop alla talibaner och flyger dem till Guantanamo.

Potentialen i de kommande konflikterna beskriver Agrell som “explosiv”.– Tidigare har det handlat om geografiskt avgränsade konflikter, som västvärlden inte behövt intressera sig för, som Rwanda till exempel. Men nu har vi hela den så kallade resandeproblematiken, bland annat.Då talar vi om terrordåd, men det kan i förlängningen också handla om inre stabilitet i europeiska länder som vi uppfattar som stabila och säkra. Om den islamiska staten skulle slå rot i västländer, skulle det skapa konflikter som är av ett annat slag än enskilda terrordåd.

– Ja, det finns en betydande risk. Den här typen av fragmenterade konflikter utlöser vid en viss punkt underliggande konflikter mellan stater. Iran är ett exempel – ett iranskt-arabiskt krig ligger bara ett par steg bort i en pågående konfliktprocess.”Vi kan inte föreställa oss vad som ska hända”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Bolding Hansen
Thomas Bolding Hansen
7 years ago

Ja tænk, at de forhadte neokonservative faktisk havde ret med hensyn til at 3. verdenskrig er i gang. Lad os så håbe de tog fejl, da de spåede den ville vare mindst 100 år.

invernes
invernes
7 years ago

Hva er det politikerne ikke forstår i Skandinavia ?
https://youtu.be/6EFmsgEmozg

larsnord
larsnord
7 years ago

No Way. You will not make the Netherlands home, nei de vil bare rane alt av resurser der og voldta alle jenter, så reiser de tilbake til mekka.

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  larsnord

Drøm videre. De rejser aldrig igen.

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Lawrence

Vist rejser de igen; den dag kassen er tom, drager de videre til næste habitat at fouragere på!

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  Armadillo

Nej, for når kassen er tom i de vestlige lande er der da ikke andre nationer der er ligeså dumme at de inviterer dem ind. Og selv når kassen er tom er det bedre for dem at blive her, for det vigtigste råstof til deres underhold er de oprindelige indbyggere. Vi er det råstof som holder maskinerne kørende, det er de vestlige folk som er ophavet til alt hvad der findes i vores kasser, og så længe vi vedligeholder et mere funktionelt samfund for vores børns skyld end de selv nogensinde ville kunne opbygge, så vil der aldrig være en… Read more »

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Lawrence

Tja, du har et godt argument der Lawrence, det kan faktisk være sådan at vi står indfor ‘Ragnarok’ om ganske få år!

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  Armadillo

Vær beredt…

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Lawrence

Den gamle fighter er faktisk ganske beredt og kan nok klare sig en tid uden moderne bekvemmeligheder.
En ‘Bug-Out’ bag, noget survivel gear som en 55 pound take-down bue og andet, er ikke nogen dårlig start 🙂

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x