25
jun
Seneste opdatering: 26/6-15 kl. 0143
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Kommunen ansatte et reklamebureau for at give virkeligheden et lag fernis med Valium i. Dette er byen med 50 skyderier i 2014 og hidtil 12 i 2015: Facit ni døde og mange sårede. For en uge siden døde fire i en bilbombe.

Dette er byen, der nægtede professor Arnstberg at holde foredrag på dens hovedbibliotek, og nylig har nægtet Jan Sjunnesson det samme.(Se Affe: Vakthundarna på våra bibliotek.) “Smil og sig Cola til din holdbare by!” Det er klichefyldt og naragtigt som en blogpost af Anna Mee Allerslev, der af ursansagelige grunde optager plads på Jyllands Posten.

Pessimisme og tavshed i optimismens land

För en tid sedan pratade jag med en högt uppsatt politiker i ett av mittenpartierna, låt oss kalla vederbörande för X. Jag frågade varför X, som i andra frågor är rätt tuff, inte tordes ta en debatt om den okontrollerade flyktingmottagning som har kantrat, med personliga och samhällsmässiga tragedier som följd. X såg allvarlig ut och sa:

”Du förstår inte. Jag har veckopendlat till Stockholm i tio år för att jag tror att jag kan vara med och skapa ett bättre samhälle. Min familj har fått offra massor. Om jag går upp i talarstolen och antyder att jag vill diskutera invandring eller flyktingmottagning, så kan jag en timme senare packa väskan, åka hem och tio års jobb är bortkastat. Så känsligt, precis så känsligt är det.” – Dag Öhrlund: Landet jag inte känner igen, del 7: När den stora tystnaden rullar in …

Vi kan i dag visa att 63 procent anser att Sverige utvecklas åt fel håll. Det är en kraftigt negativ utveckling jämfört med i mars i år då 51 procent ansåg att det gick åt fel håll, skriver Torbjörn Sjöström, vd för Novus.Novus: 6 av 10 svenskar har tappat framtidstron.

Læg mærke til Dag Öhrlund. Han er en af de titusundvis af forældre i Sverige, der har fået en datter voldtaget, og han er en af de meget få, der har skrevet personligt og hjertegribende om det. Senest Till dig som våldtog min dotter (del 2): Tacka James White för att du är oskadd.

Der anmeldes 19 voldtægter i Sverige i døgnet. 6.700 anmeldte sidste år. I går fik en somalier 180 timers samfundstjeneste for at have voldtaget en 12-årig svensk pige. Voldtægt er simpelthen for banalt i Sverige til at være en alvorlig forbrydelse for andre end de ramte, men for dem er den alvorlig: Nogle begår selvmord. En svensk kvinde gav op her, en her.

I en humanitær stormagt er individet tydeligvis underordnet. De er døde og borte, hvorfor ødelægge den gode medie-stemning, ved at mindes dem? “Du er deprimerende, du har islam på hjernen.” Forkert, jeg har ondskab, fejghed, blindhed og dumhed på hjernen. Det tragiske skal ikke ties ihjel. »Vær Pjat – og du skal se, alle Vanskeligheder forsvinder!” skrev Kierkegaard. I Sverige findes alvoren under overfalden, og der er meget af den. Den i toppen er ualvorlig og falsk.

Er dette ikke et oplagt tema for den journalistiske kriminal- og socialreportage? Hvorfor publiceres da næsten udelukkende et sjældent TT-Telegram, der i sukrede vendinger fortæller, hvad statistikken nu er? Det kan ikke være af andre grunde, end at titusindvis af ødelagte og traumatiserede liv, betragtes som en acceptabel pris af magten og dens skrivende, statsbetalte luderkarle.

Din datter er ‘collelateral damage’, Dag. Man kan lade vreden og sorgen være upubliceret og ukommenteret, men den vokser kun som trykket i en vulkan før udbrud. Nogen vil udtrykke den.

Dette er altså det statsfeministiske samfunds åbenbare prioritet. Dag Öhrlund er ikke enig. Han mener, det må frem i lyset, han må have luft.

For få år siden, kom et riksdagsmedlem for skade at sige, at hvis disse voldtægtstal var gældende på et hvilket som helst andet samfundsområde, ville de blive betragtet som en national katastrofe. Hun fik ikke noget svar, og siden har hun ikke talt om det.

Hvis det er feminisme, så giv mig det patriarkalske samfund.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nicke99
Nicke99
7 years ago

Att skilja på konservativa och “konservativa” har blivit allt viktigare. Breivik var det första tecknet men fenomenet tycks sprida sig. Kremls gamla strategi att söndra genom att skapa förvirring med hjälp av falska flaggor tycks drivas till en allt mer absurd klimax. Det lindrigaste man kan kalla de påstått högersinnade som deltar i “konservativa” fora i Folkrepubliken Donbass är väl “nyttiga idioter”, men kan man verkligen vara så idiotisk på allvar? Nu har de hjälpt till att koppla massmord på svarta i USA till “högern”, en direkt motsvarighet till Breivik-Operationen i amerikansk miljö:

http://www.rferl.org/content/charleston-dylann-roof-russia-conservative-forum-citizens/27091137.html

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x