26
jun
Seneste opdatering: 27/6-15 kl. 0859
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sky News dækker både Frankrig og Tunis, med en overvægt på Tunis, da mange briter frygtes døde. Mindst 37 ialt. Med et afhugget hoved og et ISIS flag, fejrede muslimer anden fredag i ramadanen i det, visse danske intellektuelle kalder “hate crimes.” Snesevis af døde på fire forskellige steder i Europa og Mellemøsten.

Den franske fabrik er amerikansk ejet og ligger kun 20 kilometer fra islamist-fæstet, Lyon. Den er “sensibel” og klasset “Seveso B”. Om det er ISIS folk, der er kommet som flygtninge og vil sende et signal at krigen er her, eller om det er endnu et par syrienjihadster, vides ikke endnu.

Den anholdte, der er identificeret som Yassin Salhi, en “normal muslimsk salafist” ifølge hans kone, der er interviewet her, var i politiets søgelys som “radikaliseret salafist”, men i 2008 opgav de overvågningen af ham. Har man ikke hørt det før? Han har gået på Lycée René DESCARTES i Lyon, hvor han har studeret kemi. Frankrig er åbenbart udset som hovedmål for terrorister.

Den undersætsige, franske mangemillionær, Hollande, der ulykkeligvis er præsident, forlader i hast et EU møde, hvor lige så paralllelt informerede eurokrater sidder til eksorbitante bestikkelseslønninger og løser de indvandringsproblemer, vi havde for ti år siden.

Snart går Hollande i arm med nogen på en boulevard og synger “Imagine.” Cameron har allerede fået udtalt de magiske trylleord: “Islam is a religion of peace.” EU’s Federica Mogherini sværger evigt venskab mellem Europa og arabverdenen. “Det har intet at gøre med religion. Vi skal have en “civillisationerns alliance,” og peace in our time osv.. Hun har endda tweetet det på arabisk.

Det er måske det, der er sværest at at tage: Hele  det regiment af honoratiores, der er indsyltede i elendigheden, men stiller sig op og siger de samme, lamme platituder som sidste gang og forrige gang og for fem år siden. Og næste gang alt imens de fører os dybere ind i mørket.

Alles udtalelserne lyder hulere og hulere, de  er i den grad overmatchede af den fremtid, der vil komme i deres lande: Attentat på attentat, uendelige, ustoppelige mord, en uløseligt kronisk forværret situation, der vil forårsage et had og et folkeligt oprør imod dem. De siger kun sludderet af én grund: En kommende krig må ikke ekslodere i hovederne på dem selv. De kan forsvare sig selv, men ikke os. Sandheden er komplet underordnet. Man decapitated as severed head is ‘covered in Arabic writing’ and hung on a fence next to Islamist flag at factory in France after terrorists storm building and set off ‘gas bomb’ explosions.

Det kan blive et blodigt år i Europa. 200% rise in terror arrests among British teens. Hvor- og når som helst, kan det ske igen. I morgen kan det være Danmark igen. Intet under Krudttønden og synagogen ikke blev nævnt med ét ord i valgkampen. De røde ører er diskrete, men hele Folketinget ved, de har skabt den virkelighed, og ingen andre. Enhver der dør af den, er deres forbandede, personlige ansvar.

Min hollandske ven, Jan W, er meget imponeret af dansk debat: Karen Jespersen, Morten Uhrskov, Mikael Jalving. Jeg takkede for komplimenten, og svarede: “Bare den dog havde gjort det fjerneste indtryk på topskatte- og dagpengegenierne, men intet tyder på, de så meget som læser den.”

I dag giver Karen Jespersen en af sine forebilledelige opsummeringer af tilstanden i Europa. EU’s asylsystem er ved at bryde sammen – kaos truer. Efter alt, hvad jeg kan se, skriver hun også for fuldstændig døve øren. Vi glider videre ud mod en krig, som bare minimalt modige og informerede politikere med lethed kunne have skånet os for. Thomas Nydahl skriver bla: Islamistiskt terrordåd i Frankrike + två nya terrordåd inom loppet av en timme

Uppdaterat 13:52: två andra terrordåd pågår nu. I Tunisien stormas ett turisthotell (senaste nytt är att det rör sig om två hotell under attack). 27 döda rapporteras redan och tunisiska Info Du Jour lade just ut denna bild: Dessutom pågår ett attentat mot en shiitisk moské i Kuwait. Minst fem döda rapporteras. Rapporteringen sker också därifrån på Info Du Jour.Islamiska Statens genomför idag alldeles uppenbart samordnade attacker i Europa och i arabvärlden.

Al Jazeera advarede i 2014, at turistbyen Sousse var en terroristrede. Det har heller ikke reddet nogens liv.

Nederst den dræbte terrorist

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mortus Victus
7 years ago

Imagine if Chamberlain, in 1939, had described Nazi Germany’s ideology after the Polish invasion as an ideology of peace, like Cameron has been brushing off Islams recent schisms fueling wahabists and salafists initiatives, largely unopposed by most arab or muslim majority states.

What would the world have looked like today?

GustaWasa
GustaWasa
7 years ago

Gud, gav människan ett fritt val att bestämma sig hur man vill ha det. Politiker, media, samt personer lierade med den politiska klassen och likt Cameron säger att islam är en religion av fred. Det må han få säga och det må han få leva med, men det betyder inte att denna kontinents medborgare själva tycker som Cameron. Man kan säga att vi själva i nutiden, är nu “i tiden av Adam och Eva”. De önskade inte leva i paradiset utan valde att lyssna på ormen, trots alla varningar. I och med att de har sagt att islam är fredligt… Read more »

Sanningskommision
Sanningskommision
7 years ago
Reply to  GustaWasa

Dagens, om inte arets, baesta inlaegg. Jag haller med om precis allt.

hasseboy
hasseboy
7 years ago
Reply to  GustaWasa

Där satte du mina tankar på pränt. Varför välkomna ormen och göda den med all vår positiva energi och näring när den nästa dag nyttjar den till det onda syftet?

kurt
kurt
7 years ago

“Britisk PM David Camron har lige sagt på Sky news, at ”Islam is a religion of peace” Hvor dum har man lov at være??.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  kurt

Yes, if you submit to islam you shall have peace … if you are lucky 😉

kersti zweidorff
kersti zweidorff
7 years ago
Reply to  kurt

…..svært dum

Historymandk
Historymandk
7 years ago

Britisk PM David Camron har lige sagt på Sky news, at ”islam is a religion of peace”, vildt ikke der er nok slået briter ihjel nede i Sousse.En by jeg selv var på ferie i 1982,sammen med min fader og moder. Jeg fik et godt indtryk, men tiden var jo også en anden. Alligevel skulle jeg (14 år) kropvisitses ligesom som de voksende, hvad tror de tunesiske myndigheder at 14 årig drenge fra Danmark smugler ind på en Spis charterrejser? Men sikkerheden var den gang kun i lufthavnen, intet på hotellet, som nu. Lally Hofmann laller videre på Tv2 om… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  Historymandk

Han mente nok ” a religion of piece” 😉

One piece of you here and another piece of you over there …

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x