29
jun
Seneste opdatering: 29/6-15 kl. 0821
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

(Stop den store befolkningsudskiftning.) Identitäre besetzen SPD-Parteizentrale in Berlin Fotos Identitäre Bewegung – Deutschland

Migrantpræst: Moskéernes formål er at islamisere Danmark

Migrantpræst Massoud Fouroozandeh udgiver sammen med teolog Marianne Søndergaard en bog, der i en skarp tone anklager Danmarks moskéer for at ville islamisere landet

I 1986 flygtede Massoud Fouroozandeh fra et Iran præget af den islamiske revolution gennem de kurdiske bjerge og hele vejen til Danmark. Siden da er han blevet præst, og han har tidligere i stærke vendinger kritiseret islam. For nylig udgav han sammen med teolog Marianne Søndergaard bogen -Moskéernes mange ansigter-, der anklager muslimske hellige huse for at være centraler for en aggressiv form for islamisering af de samfund, de bygges i. I bogens indledning bliver islam blandt andet kaldt -en ulv i fåreklæder- og -en trojansk hest-, der vil indføre sharialovgivning over hele verden.

Hvorfor har du skrevet denne bog?

Vores mål er at oplyse samfundet om flere ting. Der er forskel på muslimer og islam. Muslimer er mennesker, islam er en ideologi. Muslimerne skal vi elske af hele vores hjerte, islam skal vi kritisere og diskutere. Bare fordi min nabo Ali og pizzamanden Hassan er søde mennesker, er moskéerne og islam ikke gode for samfundet.I bogen skriver vi ikke om muslimer – vi skriver om og kritiserer islam og moskéernes roller og funktioner.Vi vil også oplyse om, at der er forskel på en moské og en kirke. Jeg mener, at moskeerne er antidemokratiske institutioner. Hvordan kan vi tillade det? Man skal være mere end almindelig naiv for at tro, at en moské, som bliver finansieret af Iran eller Qatar, er demokratisk anlagt. Så naiv er jeg ikke.–Hovedmålet for alle moskéer er det samme: at islamisere det samfund, de er bygget i.Midlet til at komme til målet varierer, men som udgangspunkt vil alle moskéer i Danmark forsøge at ekspandere islam til hele det danske samfund. [..]

Vi har analyseret, hvad imamerne i de danske moskéer prædiker, og vi har undersøgt, hvad organisationerne bag moskéerne udtaler. Det viser tydeligt, at moskéerne vil islamisere de samfund, de er bygget i. Samtidig har Roskilde Universitet lavet en undersøgelse om radikalisering, hvor de har spurgt unge muslimer, som er født og opvokset i Danmark, om de foretrækker sharialovgivning frem for den eksisterende lovgivning. Flertallet går ind for sharia i større eller mindre grad.

massoud-28.11.2012-II-052

Vi begår en alvorlig fejl, når vi tror, at muslimer er fredelige på grund af islam. De er fredelige på trods af islam, mener Massoud Fouroozandeh..Kristeligt-Dagblad.dk 25.06.2015 (ikke online)

Islam og Kristendom (Hæftet) – ligheder & forskelle Forfatter: Massoud Fouroozandeh, Marianne Søndergaard

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nicke99
Nicke99
7 years ago

Ledaren för SPDs svenska broderparti erkänner märkligt nog i Expressen att han drar sig för att använda mobiltelefon på grund av avlyssningsrisken och hänvisar till den senaste tidens avslöjanden av sådana “frihetens förkämpar” som Edward Snowden och Wikileaks:

http://www.expressen.se/nyheter/politik/misstanksam-stefan-lofven-avstar-telefon/

Det tycks som om Löfven är mer rädd för NSA än för KGB-mannen Putins FSB, vilken organisation han inte nämner med ett ord. Löfven utvecklar inte vad det är han är orolig att västvärldens viktigaste myndighet för försvar mot spionage och terrorism ska få reda på. Därom får var och en dra sina egna slutsatser.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x