4
jul
Seneste opdatering: 5/7-15 kl. 0545
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vesten behandler IS som i sin tid Hitler”

”DesvĂŠrre vil der pĂ„ grund af fejhed og dumhed hos en rĂŠkke civiliserede lande, som ikke er villige til at danne en international styrke, dĂž hundredevis, hvis ikke tusindvis uskyldige mennesker, siger Milos Zeman. Milos Zeman er overbevist om, at Vesten skal stoppe indvandringsbĂžlgen til Europa, som finder sted i Ăžjeblikket.

”Hvis de europĂŠiske lande tager imod flygtningebĂžlgen, kan vi risikere, ogsĂ„ som minister fra Libyen sagde, at vi faktisk gĂžr den nemmere for IS at ekspandere til Europa, siger Milos Zeman. Milos Zeman Ăžnsker at forsĂžge at overbevise verdenssamfundet om, at det er nĂždvendigt med en fĂŠlles politik mod IS, ved et mĂžde i FN i september. Den russiske prĂŠsident Vladimir Putin er ifĂžlge ham allerede med pĂ„ idĂ©en. TJEKKISK PRÆSIDENT: VESTEN BEHANDLER IS SOM I SIN TID HITLER, (Zbabělost a Ășstupky jak Hitlerovi. Zeman ztrhal postup ZĂĄpadu k IslĂĄmskĂ©mu stĂĄtu.)

BerÀttelserna kan börja höras

Jan Sjunneson om den dag den svenske middelklasse vÄgner og opdager, de alligevel ikke vil afskaffe sig selv. Da slutter en hel del politiske karrierer, mÄ man forudse:

Vad som nu stÄr pÄ tur i invandringsdebatten Àr att medelklassen börjar berÀtta om vad som sker i landets skolor, sjukhus, socialkontor, domstolar och högskolor. De har hittills tigit och lidit i en missriktad medkÀnsla med de s.k. ensamkommande, EU-migranter, flyktingar utan flyktingskÀl, illegala utlÀnningar utan uppehÄllstillstÄnd och vad nu medierna valt att kalla de grupper som utsetts till offer. [..]

SjÀlv vÀntar jag pÄ att skol- och barnlÀkare ska berÀtta om inaveln i vissa muslimska slÀkter och dess pÄverkan pÄ intelligens, skolgÄng, kondition och sjukdomar; att poliser och brandmÀn berÀttar om sina duster med invandrargÀng i förorterna; att fler jurister Àn Rolf Hillegren och Ulf WibÀck berÀttar om missförhÄllanden i rÀttsprocesser; att lÀrare vÄgar sÀga ifrÄn om vilka som stör lektioner, försvarar antisemitism och vilka som drar ned skolresultaten; att universitetslÀrare inte kÀnner sig hotade frÄn rasistbeskyllningar av att underkÀnna odugliga uppsatser pga. dÄligt sprÄk och faktaredovisning; att akutmottagningarna vÄgar redovisa vÄldtÀktsstatistik pÄ de kvinnor som berÀttar om utlÀnningar som förgripit sig pÄ dem och sÄ vidare. BerÀttelserna kan börja höras

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rune Hansen
Rune Hansen
8 years ago

Bederum for alle religioner.

Pat Condell har ret. Vi vikinger mÄ insistere pÄ at dyrke vores fÊdrene religion. Hver Thors-dag skal vi tage en dÞd gris ind i bederummet og blote til aserne og vanerne. Grisen skal naturligvis betales af Islamisk Trossamfund, for inklusion gÄr som bekendt begge veje.

Armadillo
Armadillo
8 years ago

Neville Chamberlain var ganska naiv, men det var jo flertalet av politiske ledare ocksÄ pÄ den tiden.
Farbror Adde förlorade som bekant och det kommer dessa muslimska extremister med att göra.
Det Àr jo inte bara Nato/vÀst de Àr oppe mot, men ocksÄ Kina och Ryssland.

SkÄning
SkÄning
8 years ago
Reply to  Armadillo

Jo, men Stalin vann, med grovt ödesdigra konsekvenser Ànnu i vÄra dagar.

Armadillo
Armadillo
8 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Korrekt, Stalins Sovjet leverede slagtedyrene under WWII, godt nok med god vÄbenhjÊlp fra de vestallierede.
Vi har en hel del at takke Sovjet for og samtidigt meget at utakke dem for , det med tanke pÄ hvordan Stalinismen hÊrgede helt sanselÞst i bÄde hjemlandet og de erobrede omrÄder i Europa.
*Lillefar’ som han vel kaldes, sidder nok i dag og skovler kul i en vis hornet herres ovne.

SkÄning
SkÄning
8 years ago
Reply to  Armadillo

Vi har INGET att tacka Stalins Sovjet för. För egen del anser jag att Östfronten var en strid VĂ€st inte borde ha blandat sig i. De anföll Finland, tog Baltikum och andra halvan av Polen, OCH de hade mördat fler mĂ€nniskor i fredstid Ă€n vad nazisterna lyckades med i ett totalt krig, och fortsatte dessutom med mördandet lĂ„ngt efter 1945.

Tack vare det faktum att Stalin satt i segrarmaktens stolar sĂ„ kan okunniga ungdomar springa runt i Che Guevara t-shirts, tycka att kommunismen var “en fin grundtanke” och kalla alla icke-utopister för fascister.

Armadillo
Armadillo
8 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Historian talar för sig sjĂ€lva, jag har familj dĂ€r stridit pĂ„ bĂ„da sidor i WWII och jag har lite svĂ„rt för ‘fredsskadade’ svenskar dĂ€r tror sig veta hur verkligheten var dĂ„!

SkÄning
SkÄning
8 years ago
Reply to  Armadillo

Och jag har lite svĂ„rt för krigsskadade norrmĂ€nn och danskar som inte ser helhetsbilden. Hade ni befunnit er under Stalins klack, sĂ„ hade ni inte varit lika sjĂ€lvgott mopsiga, och byggt myter om ert patetiska “motstĂ„nd”. Ett svar i SAK hade varit uppskattat. Satt tidernas vĂ€rsta mördare (kanske i konkurrensmed Mao och Djingis Khan) pĂ„ segrarsidan? Ett enkelt ja eller nej duger.

Armadillo
Armadillo
8 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Tja, det Àr sÀkert enklare att se helhetsbilden om man tittar pÄ frÄn sidolinjen, krÀnger jÀrnmalm till farbror Adde och fÄr betalt i tandguld frÄn gasade judar.
Jo tack jag ser bilden!

Statslös svensk
Statslös svensk
8 years ago
Reply to  Armadillo

Du menar att Sverige skulle ha öppnat en krigsförklaring mot Tyskland? Du försöker fĂ„ det att lĂ„ta som att danskarna upptrĂ€dde hjĂ€ltemodigt under andra vĂ€rldskriget – sanningen Ă€r ju att Danmark blev ockuperat för att Norge skulle besĂ€ttas. Detta med anledning av att norrmĂ€nnen hade samarbetat allt för mycket med engelsmĂ€nnen för sitt eget bĂ€sta.

Statslös svensk
Statslös svensk
8 years ago
Reply to  Armadillo

Du glömde nÀmna att vi svenskar fick betalt i lampskÀrmar och tvÄl ocksÄ eller hur?

SkÄning
SkÄning
8 years ago
Reply to  Armadillo

JassÄ du ser bilden.. MÀrkligt dÄ att du inte ser bilden av alla dessa slavarbetere som jobbade sig till döds i Kolymas guldfÀlt i 60 grader minus, för att betala VÀstalliansens lend-lease-avtal. Förmodligen charmigare i dina ögon.

Vidare kan vi konstatera att Danmark körde eftergiftspolitiken fram till 1944 (nÀr det var uppenbart att Tyskland skulle förlora) Och förmodligen fick mer judiskt tandguld Àn Sverige. VÄra malmfÀlt hade betydelse fram till 1940, nÀr Frankrike invaderades och man tog kontroll över de franska malmfÀlten. VÄr export bestod av jÀrnmalm 1939-1940, dvs lÄngt innan nÄgra judar gasades. Gör din hemlÀxa, ditt fÄn.

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Danmark fik nĂŠppe noget jĂždisk tandguld overhovedet.
En del af gÊldsproblematikken belyses pÄ:
http://www.kristeligt-dagblad.dk/kronik/sp%C3%B8rgsm%C3%A5let-om-tysk-krigsg%C3%A6ld-til-danmark-er-stadig-ul%C3%B8st

SkÄning
SkÄning
8 years ago
Reply to  Peter Buch

Förvisso intressant information. Jag vet inte nĂ„gra detaljer kring hur betalningarna gick till mellan Sverige och Tyskland pĂ„ den tiden. PoĂ€ngen Ă€r att det Ă€r ett lĂ„gvattenmĂ€rke till argument att pĂ„stĂ„ att vi skulle ha tagit emot “judiskt tandguld” som betalning för jĂ€rnmalmen, lĂ„ngt innan förintelsen pĂ„börjades. Eller att danskarna skulle vara ett slags under av mod jĂ€mfört med Sverige, nĂ€r man under 80% av ockupationen förde en samarbetspolitik med “Adde”. Sverige hade förmodligen varit lika modiga som Danmark eller Norge om vi hade blivit ockuperade, och det var nĂ€ra under 1943. Men eftersom vi hamnade utanför kriget kunde vi… Read more »

Statslös svensk
Statslös svensk
8 years ago
Reply to  Armadillo

MĂ„ste vara en tung slĂ€ktskuld att bĂ€ra pĂ„. Att ha familj som stridit för bĂ„de nazister och kommunister. Finns det inga riktiga hjĂ€ltar i din slĂ€kt? Eller Ă€r alla lus pĂ„ gangen….

invernes
invernes
8 years ago

IS er bare sterke sÄ lenge Tyrkia beskytter djevelskapen, derfor mÄ Tyrkia sparkes ut av Nato.

Armadillo
Armadillo
8 years ago
Reply to  invernes

Turkiet skal hÄllas kort inom NATO, men ute av EU.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x