8
jul
Seneste opdatering: 8/7-15 kl. 1949
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Programmets første halvdel beskriver den eksplosive, uholdbare asylsituation i Østrig og dernæst asyllobbyen (også kaldet “asylmafiaen” i programmet) i debat i den anden halvdel. Det fastslår, at en asylsøger i dag de facto er en illegal indvandrer, og at der er store problemer med at sende illegale tilbage.

“En ny folkevandringstid er på vej. Det bliver uhyggeligt brutalt,” skriver Flemming Ytzen i Politiken. En ny, sen erkendelse er ved at indfinde sig på det blad. Danmark kan måske endnu reddes, hvorimod jeg som bekendt mener, at det desværre er for sent at forebygge omfattende vold for Sveriges vedkommende, måske endda også for Frankrig, Holland, Tyskland og England’s. Men først og fremmest Sverige er kørt over for alle røde advarselslamper i mindst tre årtier. Jeg har gjort hvad jeg kunne, for at beskrive hvordan, og det er som advarsel betragtet faldet fuldstændigt på stengrund. Den tidligere østrigske ambassadør i Makedonien siger til sidst i programmet (min.24):

“Folkevandring betyder egentlig krig. Vi må forsvare vores grænser militært. Flygtninge må interneres på kaserner uden kontakt til omverdenen og uden arbejde. Flygtningekonventionen må revideres. Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg er meget betænkelig. Vi må indføre straffebestemmelser for asylanter der udøver dokumentfalsk og socialbedrageri.”

Man må kunne forstå tysk. Unzensuriert-TV: Asylchaos – Sturm auf Europa, sendt 7.7.2015. Kanalen beskrives som “eine im Februar 2009 gegründete rechtspopulistische Plattform aus Wien,” skal det tilføjes for fuldstændighedens skyld. Apropos asylmafia, så kom jeg ved et tilfælde forbi Udlændingeservice i dag, og jeg skal love for, der serviceres. Det er højsæson og advokatbutikkerne fylkes tæt. Der fangede jeg denne  flotte negerhøvding, om jeg så må sige.

8.7.2015 009

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
6 years ago

Store, grinende afrikanermunde… Det ser man på billedet straks. Videoen giver mig akut hovedpine, for det er ikke til at holde ud at se på, hvordan Europa skal lemlæstes og voldtages af det voldelige, krævende og brokkende rakkerpak fra Mellemøsten. Stakkels os. Gid man vågnede op til overskriften: “Muslimer deporteres fra Europa i dag!”

invernes
invernes
6 years ago

Europa har ikke noe valg grensene må stenges ! men først må folk i Europa fjerne EU, og det må skje på samme måte som Sovjetunionen ble oppløst.

Nicke99
Nicke99
6 years ago

Grekland igen. Nu ställs regimkritisk press inför rätta. De bryr sig inte om att dölja någonting längre:

http://www.di.se/artiklar/2015/7/8/grekiska-regeringen-utreder-kritiker/

Nicke99
Nicke99
6 years ago

“No man is an island”, sade Martin Luther King en gång, men genom att stämpla allt motstånd mot IS’ etablering i Europa som nazism, bränner Stefan Löfven alla broar och alla skepp och ställer sig helt utan förbindelse till fastlandet.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Nicke99

Nicke, jeg forstår bedre norsk end svensk, så jeg må lige have det ‘clarified’, det du skriver: Mener du, at forbryderen Löfven er imod, at nogen er imod, at ISIL etablerer sig i Europa?? Synes han, at det er ‘demokratisk’, at de har lov til at å etablere sig? (Gid vi aldrig havde fået den fordømte bro til Sverige!! 🙁

Nicke99
Nicke99
6 years ago

Operatsiya Multykultura, mer känd som “Den Generösa Flyktingpolitiken”, är en vapengren av många i Kommunismens totala krig mot Väst, som fördes i det fördolda under 25 år men som nu kommer upp till ytan igen. Mer om “andere Methoden” här:

http://www.thedailybeast.com/articles/2015/07/08/is-putin-playing-puppetmaster-in-greece.html

Som jag skrev häromdagen: Sverige är Nordens Grekland.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x