11
jul
Seneste opdatering: 11/7-15 kl. 1700
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Jürgen Todenhöfer er dr. jur., medlem af Bundestag for CDU fra 1972 til 1990 og en ufattelig modig mand. Hans opfattelse af hvor islamisk ISIS er kan diskuteres, men næppe at “ISIS er langt farligere end vores politikere forestiller sig.”

HARD talk’s Stephen Sackur speaks to writer and publisher Jurgen Todenhofer who embarked on one of the most hazardous journeys imaginable for a western journalist. Last December, the 74-year-old spent 10 days inside the territory controlled by Islamic State.He was taken to the group’s base in Raqqa, Syria, and then to their most highly prized asset in Iraq – the northern city of Mosul.German journalist visits ISIS and lives to talk about it

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Med hensyn til interviewet med Todenhofer. Det er måske alligevel meget godt, at venstreorienterede har fået en så forskruet opfattelse af islam. Det her blev jo ikke engang “hard talk”, fordi Stephen Sackur mener det samme. Men min pointe er, at de bliver slemt forbavsede når sandheden engang går op for dem. IS vinder terræn i Mellemøsten, fordi deres islam er mainstream. Ikke-muslimer anses ikke som uskyldige i nogen former for islam, uanset hvad deres lokale grønthandler har fortalt dem. Saudierne er kun bange for dem, fordi de truer deres magtmonopol. Ikke fordi de mener noget andet. Alt det her… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x