13
jul
Seneste opdatering: 14/7-15 kl. 0339
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lur mig om det betyder noget, hvad de mener. Schengen er religiøst funderet, argumenterne for er ikke rationelle. Det er en fransk tysk ordning, der tjente et vist formål i grænselandet Alsace-Lorraine. Når man har rejst i Europa i årtier med bil, tog, fly og skib, ved man, at grænsekontrol ikke er en hindring for nogen rejsende med god samvittighed. Syv ud at ti franskmænd og englændere vil af med Schengen, over halvdelen af hollænderne, italienerne og tyskerne. Schengen er skadelig og tiltrækker illegale indvandrere. Når de er i Ceuta eller Lampedusa, er de i princippet i Kiruna og Skagen. En af de store pull-faktorer for illegale, så meget desto mere, når den lovede “bevogtning af de ydre grænser”, har vist sig at være en ren illusion. Fratræd Schengen, få det overstået!

Indspilning i fuld skærm 13-07-2015 220005 Grafik, helskærm, fransk.

A majority of western Europeans are in favour of ending the free movement of people across borders as the migration crisis escalates, according to a new poll.The IFOP poll, conducted in several European countries and published in the newspaper Le Figaro, shows 67 per cent of the French would like to reinstate border controls.

A majority of Italians and Germans would also favour such a move, with 56 per cent of Italians and 53 per cent of Germans wanting to scrap the Schengen treaties.The high number of French people who favour restoring passport checks could be explained by the thousands of migrants entering France from Italy. The Telegraph, Le Figaro.

Se Lars Bern’s Den som gapar över mycket …

Problemet för EU-eliten är att ju längre man gått i den här processen ju mer har man tappat kontakten med de europeiska väljarna som nu snabbt strömmar över till missnöjespartier utan band till eliten i Bryssel. I Sverige har Sverigedemokraterna just nu goda förutsättningar att utvecklas till det största partiet i Riksdagen. Förhållandena är likartade i en rad EU-länder. Den här politiska utvecklingen innebär att gamla motsättningar mellan olika etniska och religiösa grupper i Europa kommit i dagen igen och hotar det europeiska fredsprojektet på allvar.

EU:s politiska elit har gapat över för mycket. Fredsprojektet EU är på väg att haverera. Motsättningarna mellan Europas folk växer samtidigt som rasism och motstånd mot främst muslimska flyktingströmmar blir allt värre för var dag.Har våra politiska ledare det kurage som krävs för att hindra en utveckling som just nu ser ut att gå mot ett tredje storkrig i Europa?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

England er vist ikke medlem af Schengen, derfor kontrol ved Calis,

Pantherinae
Pantherinae
6 years ago

Ud af EU, kan kun gå for langsomt. Og Schengen kan DF vel for pokker kræve ophævet, så de har bare et resultat at vise vælgerne ved næste valg???

KSD
KSD
6 years ago

EU er kommet langt tættere på sammenbrud

Sandsynligheden for et sammenbrud af EU er i hastig stigning. Det
skyldes den store gæld i eurozonen og den enorme tilstrømning af
såkaldte flygtninge.
https://ksdha.wordpress.com/2015/07/13/eu-er-kommet-langt-taettere-paa-sammenbrud/

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x