14
jul
Seneste opdatering: 14/7-15 kl. 0113
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

11701202_10153395082472319_7089969483177972596_n

“Som alle soldater, veteraner og pårørende kan erfare, kommer vores nye Veteranhjem i Aarhus til at ligge 400 meter fra Grimshøj moskeen, og klods op af Gellerup ghetto hvor der en en del Isis krigere. … Det skal lige tilføjes at TV2 har været derude idag for at optage til nyhederne. Alt imens de stod der sammen med veteraner, kom der ekstremister fra nabolaget/ lokalområdet. Tosserne ville ikke have de optog i området. Da der er indført sharia i området.“ (Benjamin O. Yeh på Facebook, 13. juli 2015)

“Veteranhjemmet skal være en tryg base for alle veteraner, derfor undre det mig stærkt at Fonden enstemmigt vælger at placere det nær Gellerup hvor: Uniformerede autoriteter jagtes vildt, Hjemmeværet udsættes for hærværk og trusler, busruter og lokale sportsklubber er blevet lukket pga. vold og chikane – Listen forsætter!” (Pierre Skovgaard på Facebook, 13. juli 2015)

“Jeg er målløs over det billede, det må da være photo shop. Iøvrigt har jeg arbejdet på et værested i tingbjerg, for sårbare mennesker. Der kom fis og en begmand, de turde simpelthen ikke. Personalet gik heller aldrig alene i området. Det en ommer det her…” (Jan Krygermeier på Facebook, 13. juli 2015)

Se også: Beduin på Dalgårdsvej: Soldaterveteraner frygter Gellerup-jihadister, “.. der er indført sharia i området” og TV 2 Soldater frygter Gellerup.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
6 years ago

Riv alle moskeer og kjeppjag muslimerne ut av Danmark.

Ramona Fransson
6 years ago

Placerar de pedofiler på förskolor också? Om inte bör de börja med det omedelbart! Hur i hela världen kan de ens komma på tanken att placera veteranhemmet vid en moské? Är de tokiga? Och om det stämmer att de har sharialagar är det ju ännu värre! Jösses! Vad är det för myndigheter ni har i Danmark? Tillåta sharialagar! Vilket huvudlöst vansinne! Det är ju som att be om att bli halshuggen i sitt eget land. För Danmark är väl fortfarande danskt? Eller är det muslimskt? Hjälp!

Pantherinae
Pantherinae
6 years ago

Glimrende, nu kan TV2 ikke komme uden om at der findes shariazoner i Danmark. Det vil vi gerne høre lidt mere om .. Der hersker også sharia på information, hvor jeg prøvede at deltage i deres “debat” i 4 timer i eftermiddags. Da jeg åbenbart ikke havde de rette dhimmi holdninger, blev jeg øjeblikkeligt banned og fik slettet alle mine indlæg, en pæn bunke faktisk 🙂 Information driver censur og tankekontrol, en skamplet på begrebet journalisme og nyhedsformidling.

machiavelli
machiavelli
6 years ago
Reply to  Pantherinae

Det meste af pressen med Politiken og Information i spidsen driver censur. Så leder man efter årsagen til, at Danmark er unde nedbrydning kan man kigge her. Debat redaktører i alle aviser undtagen Fyens Stiftstidende begår censur for at holde virkeligheden fra døren. Alle mine kritiske artikler og kronikker aviser er i tidens løb blevet afvist af alle, undtagen Fyens Stiftstidende.

Pantherinae
Pantherinae
6 years ago
Reply to  machiavelli

Seriøst, det er ikke i orden, og det er demokratisk problem. Der må da godt være moderatorer, men man kan da ikke tillade pressen af udøve censur, samtidig med at de får mediestøtte eller er direkte skattebetalte. Netop i medierne som skal agere borgernes vågne øje, må debatten da også være fri, åben og ærlig. Alt det manipulation der finder sted, ved valg af hvad der må kommenteres, og hvilke meninger man må have bør der gøres noget ved, og det sker heldigvis ved at mange er begyndt at lave deres egne medier, hvor de selv vælger hvad de vil… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x