24
jul
Seneste opdatering: 25/7-15 kl. 0922
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Norske forlag vil ikke ha den – «Fjordman» gir ut omstridt bok på dansk forlag. Utkommer så snart den er trykka.

– Jeg kritiserer ganske mange offentlige personer i Norge ved navn. Det inkluderer personer i mediene, dessuten en del sentrale politikere og visse akademikere. Det er sjelden at noen kritisk tar for seg så store deler av landets maktelite samtidig. Min bok har over 900 kildehenvisninger, noe som er uvanlig mye, skriver Nøstevold Jensen.Han forteller at han måtte til Danmark for å få boka gitt ut, etter at flere norske forlag takket nei til muligheten.

– Norske forlag takket nei til et tidligere manuskript, som ikke er helt identisk med den teksten som kommer på trykk. Blant de som ga avslag var Juritzen, Cappelen Damm, Kagge, Spartacus og Dreyers Forlag, skriver han og fortsetter: Dette er kommersielle foretak som selvsagt har full rett til å si nei. Det er likevel litt påfallende at ingen norske forlag ønsker å gi ut ei bok som har fått så ekstremt mye forhåndsomtale.

»Folkevandring kan ødelægge det Europa, vi kender«

Karen Jespersens artikler i Berlingske er blandt de vigtigste, der bliver skrevet i danske presse for tiden bortset fra Mikael Jalving, Morten Uhrskov og lejlighedsvise andre som Asger Aamund, Kasper Støvring, Kai Sørlander og Lone Nørgaard og masser af andre kronikører, som er sjældnere, men trækker deres læs. I Danmark har de i modsætning til i Sverige ikke behøvet frygte ekskommunikation. Vi har en fri debat, men gør den andet end at flytte et fåtal stemmer? Betyder den noget egentligt på Borgen? I EU?

Jeg holdt med at stemme efter 40 år op med at stemme ved dette valg, fordi jeg mærkede at jeg ikke på nogen måde var i samtale med de siddende politikere. De repræsenterer ikke mig eller ‘folk’.De mente, “masseindvandringen ikke egnede sig til en folkeafstemning.” Vi har stemt 6 gange om komplicerede EU-spørgsmål, men vi betro’s ikke at stemme om noget så enkelt som, hvem der skal være statsborgere i vores land. Dette er ikke mine repræsentanter.

Når de flæber over terror-døde, flæber de over en sag, der ikke er min. De kan stå sammen med sig selv, som jeg skrev. Syng en kvalmende pop-sang, jeg er borte. De døde er deres, ikke mine. Vi er ikke på nogen måde fælles om en skyld.

Europa oplever en folkevandring som øger presset for en islamisering. Hvis den udvikling skal bekæmpes, er to grundlæggende ting nødvendige [..]

For det første skal man ikke alene bekæmpe terrorismen. Man skal imødegå hele det tankesæt, der lægger op til et religiøst styret samfund, som følger Koranens anvisninger. For det andet er man nødt til at reagere langt mere konsekvent for at forhindre en folkevandring til Europa af helt uoverskuelige dimensioner. Sætter man ikke ind på disse to afgørende punkter, vil resultatet blive en ødelæggelse af det Europa, vi kender. »Folkevandring kan ødelægge det Europa, vi kender«

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Många är dem som önskat se kristendomen förtäras i eld och rök. Visst var det roligare när det så skedde i Mellanöstern. Men så kom den “historiska dräparen” hit till denna kontinent med ett enda syfte. Att dräpa kristna!

Inbjuden av dem som hatade kristendomen så innerligt att de i sitt hat aldrig riktigt vet när islam “kom som en tjuv om natten”.

Men nu så är islam här och kommer att ta för sig som en ockupant gör. De kommer inte göra skillnad på om de ar troende eller ateister.

Iq
Iq
6 years ago

Vi skal tænke på vores børn og børnebørn, siger de gode, når debatten handler om klimaforandringer. Det er åbenbart ikke nødvendigt, når det drejer sig om den uhæmmede muslimske indvandring, der ændrer vores land og øvrige Europa for altid. Jeg er opvokset i et yderst kulturelt hjem, ja nærmest kulturradikalt, da ordet havde en positiv betydning. Alle slags mennesker med forskellige nationaliteter, høj og lav, kan man sige, færdedes i mit hjem, og gav mig et tolerant og nysgerrigt livssyn. Alt dette har de skiftende regeringer taget fra mig, så jeg nærmest er blevet en intolerant racist. Jeg er desværre… Read more »

machiavelli
machiavelli
6 years ago
Reply to  Iq

Ja også enig med dig.q.

John Hansen
John Hansen
6 years ago

Det er utvilsom nok av landssvikere å ta av når både mediene, politikerne og rettsystemet havarerer på samme tid. Hadde Riksadvokaten f.eks tiltalt et par politikere for landssvik i tide ville Breivik vært et ukjent navn i dag.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

Ukraine forbløder rent økonomisk. De er næsten vores naboer, hvem taler om dem? Ingen! Men folk fra Mellemøsten og Afrika, dem skal vi bare lukke ind eller forsørge i hoved og røv ellers er vi racister.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Helt ærligt. Er der nogensinde nogen af jer herinde der har prøvet at diskuterer med en muslim?.
Det er ekstremt fordummende og ender altid med, at man trækker på skuldrene og går sin vej.
Det er ikke bare den store indvandring der er problemet. Problemet er, at vi allerede har taget en ordentlig røvfuld af disse totalt fordummende individer ind. Og det kommer naturligvis til at hævne sig.
Husk nu det der “hvad sagde vi!” – your gonna need it..!

machiavelli
machiavelli
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Peter Zichau har fuldstændig ret. Og med mindre der hurtigt sker en hurtig omfattende erkendelse hos politikerne er det for sent. Moskeer og Sharia love hvor muslimerne slår sig ned vil vinde frem, Og nationalstaten og danskernes opfattelse af at være et folk vil være endelig forbi. Samtidig vil de unge muslimer begynde at terrorisere i gaderne, samtidig med at den politiske terrorisme vil brede sig som benzin på et bål. Og det er tilmed så indlysende, at det er chokerende, at politikerne og pressen i et demokratisk samfund bliver ved med at overser disse fænomener, som overalt for tiden… Read more »

machiavelli
machiavelli
6 years ago
Reply to  machiavelli

De vise ord fra Salman Rushdie forsvandt vist.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Jeg har gjort nogle hæderlige forsøg, både med nogle fra MENA og fra Bosnien.
Det var helt udsigtsløst at overhovedet nå noget der kan ligne en slags konsensus.
Vi snakker om mennesker, familier, hvor der bare findes EN bog i hjemmet.
Gæt hvilken bog der er 🙂

machiavelli
machiavelli
6 years ago
Reply to  Armadillo

Bibelen eller Koranen

Per Pedersen
Per Pedersen
6 years ago
Reply to  machiavelli

Hvorfor siger du Bibelen?

machiavelli
machiavelli
6 years ago
Reply to  Per Pedersen

Det var en joke!!!!!

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  machiavelli

Eneste bogen i flertallet muslimske hjem plejede at være Koranen og jeg kan love at det ofte var virkelig pragteksemplarer i A4 format med smukt tryk, liggende i kabinet af rosentræ eller lignende.
Jeg havde den store fornøjelse at arbejde nogle år som ejendomsfunktionær i Sverige og har været i flere hundrede boliger hvor der bare fandtes en bog og faktisk heller ikke et eneste ‘kunstværk’ på nogen væg.
Det er sgu lidt anderledes Machiavelli.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x