24
jul
Seneste opdatering: 24/7-15 kl. 2026
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Dette er i ramme alvor den muslimske komiker, Yacine Hasnaoui, vi tidligere så vælte cafeborde, fordi pariserne tillod sig at indtage mad offentligt under ramadanen. Hans forkærlighed for at chikanere andre, er særdeles umorsom. Vi er langt fra mit Paris, der mere ligner kommissær Maigret’s og det i en sådan grad at jeg for nylig tillavede Mme Maigret’s Coq Au Vin.

Madame Maigret var en af de kvinder, jeg mødte inden jeg egentlig kendte dem, for jeg gik i en drengeskole til jeg var 16 år. En vis idé om ægteskabet fik jeg gennem hende, hvorved jeg også lettere forstod, hvorfor hr. kommissæren var nærmest alt-drikkende. Calva, Pernod, belgisk øl og fransk vin. Kendskabet til hende blev heldigvis senere revideret i mere kærlig retning siden hine puerile dage.

Drengeskoler skaber usunde myter om kvinder, men de gør en god til at forsvare sig rent fysisk og udholde smerte. Man fik tæsk, og man lærte ikke at græde, selvom der var grund til det. Et menneske og et samfunds smertetræskel er af betydning for dets overlevelse. Det er vigtigt at kunne tåle, ikke mindst hvis man skal ud i krig. Og hvem skal ikke ud i krig ?

Det er stadig muligt for mig, at drømme sig tilbage til svundne, mere civilliserede tider: Alcohol and Drinking in George Simenon’s Maigret Novels og Maigret and Food. Brasserie Dauphine lever endnu i mine drømme som det ideelle asyl for en aldrende mand, der er truet af kvinder, surhed og vinterens mørke. En mand, der helst vil have fred.

“Sluta sabotera mitt land!”

Med den seneste Sentio-måling, som svenske medier ikke vil gengive (bortset fra Gudmundsson i SvD), rinder tiden hastigt ud for Syvpartiet i noget, der ikke bliver en kontrolleret demolering. I 08 førerbunkeren flyttes der nu rundt med hele arméer, der ikke længere findes. Sidste øjebliks marionetterne Löfvén og Kinberg-Batra kommer nu til at tage skraldet for partiledere gennem 40 år’s dumheder og forsømmelser, der tangerer, hvad nogle i befolkningen helt klart opfatter som forbrydelser. Advarede jeg dem ikke for femten år siden? Nu er der ingen ende på, hvad dette kan føre til. De brede massers vrede mod disse personer, har ikke nær nået det niveau, som det vil nå.

Sverige er i en accelererende ud- og afvikling. Jeg har skrevet om det her i årvis, og af og til tænkt “ja, ja, den er god med dig, Steen” over mine egne dommedagsprofetier, for jeg er tvivler af natur, og tvivlen kan også omfatte det, jeg ser med egne øjne. Nu ser det ud til at indhente mig, det øjeblik jeg egentlig ville forebygge. Hos socialdemokraten Johan Westerholm møder man main-stream Sosse- og Moderatsverige, og jeg vil anbefale at læse kommentarerne til gæstekronikøren Jens Kittel også:

CKmSnVnWoAAssHc

”Vi fortsätter på Reinfeldts inslagna linje och får enligt Migrationsverket själva en totalt okontrollerad invandring från 2017-2018. SD sitter i regeringen from 2018 och är regeringsbildare 2022.”

Raderna ovan kommer från en av mina krönikor förra hösten och det finns starka skäl att resonera lite kring dessa rader. Migrationsverket själva gjorde bedömningen att kontrollen över invandringen går fullständigt förlorad 2017-2018.

Jag måste däremot be att få revidera förra årets uppfattning om att SD blir regeringsbildare 2022, det kommer ske redan 2018 med dagens politik, eller kanske ännu tidigare. Dagens mätning från Sentio visar att SD nu passerat M vilket var helt väntat och deras mål att bli Sveriges största parti ligger bara någon enstaka månad bort….Jag drar slutsatsen att kontrollförlusten över invandringen och starten på välfärdssamhällets totala systemkollaps ligger betydligt närmare än 2017-2018. Kapten Blåskägg: Sluta sabotera mitt land! + indtil nu 76 kommentarer, der næsten er det mest sigende.

En skriver:

Heja Jens nu är du uppe på Julia Ceasars nivå i analysen om vad som händer i landet. En eloge till Johan W som ger oss tillgång till dessa inlägg.

Se også Morten Uhrskov’s Ingen grænse for Sverigedemokraterne

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Her er det korrekte link til Gudmundssons artikel i SvD om den sensationelle Sentio-meningsmåling,
der sender SD afgørende foran M ( = Moderaterna – de svenske “konservative” 😉 ).

http://www.svd.se/sd-nast-storst-m-ner-pa-20-procent

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x