28
jul
Seneste opdatering: 28/7-15 kl. 2055
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

In one of the worst security breaches in the history of the undersea link, huge gangs broke through security fencing in Calais in the early hours. It comes as Home Secretary Theresa May announced that Britain had agreed to provide an extra £7million towards efforts to tackle the Calais migrant crisis. A French police source described the scenes as ‘absolute pandemonium’ today. ‘They were pouring in through holes in the fencing and clinging on to Eurotunnel trains,’ he said. TWO-THOUSAND migrants storm the Channel Tunnel in one night as riot police battle for six hours in a desperate attempt to keep them out

Tak, Alice!

Ingen der kender svensk presse minutiøst gennem mange, undgår at lægge mærke til, at der foregår en forsigtig, journalistisk nyorientering. Nu er den nået til SR.

Alene at juristen og journalisten Alice Teodorescu overhovedet får lov at optræde som sommarpratare, er et tydeligt tegn for enhver indviet. De vil ikke sættes helt af. Efter at internettet kom out of nowhere og overhalede dem indenom, vil de nu ikke lades alene tilbage med multikulturen, feminismen og genuspædagogikken. De vil ikke rigtig eje tolkningsforetrædet længere, de fumler med det som en skoldhed bagekartoffel.

”Sejren har mange fædre – nederlaget er forældreløst”, og nogle af dem er ikke dummere end du og jeg. Nysverige vil blive forældreløst inden alt for mange år, bare de de allernærmeste bliver dramatiske. Se på Malmø, Gøteborg,Södertälje.

Teodorescu har på få måneder hentet Gøteborgs Posten ind i virkeligheden. Hun er født og var barn i Ceaucescus Rumænien, kom til Sverige og voksede op i Lund. Hun kom til en anden totalitarisme, et land hvor selv de blå er røde, landet der opfandt ordet “åsiktskorridoren.” Hvor censur af samfundsdebatten var effektiv, indtil internettet skabte et eget Glasnost, som hun er i den forreste række af. Hun er modig, begavet, belæst, musikalsk, hun har det hele.

Om hun som en anden begavet indvandrer, Nasrin Sjøgren, vil være fristet til at flygte videre fra Sverige, kan man ikke vide. Hun får nok at kæmpe imod hele livet, hvis hun bliver. Hendes kritik af Sverige er mildere her, end i hendes ledere, men hun vil forståeligt nok gerne vise sin taknemmelighed over for Sverige, der har gjort alt for hende og hendes familie.

Alice Teodorescu dränks i beröm efter “Sommar”. På den afskyelige Aftonbladet er rønnebærerne sure, men det er skønt at vide, de bliver meget surere. Et slapt, dårligt skrevet lavpunkt. GP:s politiske redaktör gör ett genomideologiskt sommarprat.  Også sk. borgerlige aviser problematiserer, at hun er “dygtig” – her og her. Alle tre nedladende artikler er skrevet af kvinder. Ægte svenske feminister. Det er den mentalitet, hun skal kæmpe imod i al fremtid.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
snuffid
snuffid
6 years ago

Låt tåget gå, spola av med högtryck efter varje tur.

Iq
Iq
6 years ago

Åh, hvor vi dog glæder os til Femern Bælt Tunnelen.
Vi har jo lov at håbe, at Schengenaftalen er gået i opløsning, når den står færdig. Der går jo heldigvis nogle år, så mon ikke Europa har fået sin sunde fornuft tilbage til den tid.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

Er der i oevrigt nogen der kan forklare mig, hvorfor kulturkonservative chicks altid er hedere?

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

Tak, Steen!

Fremragende link.

Nilsv
Nilsv
6 years ago

Herunder tak for “En vänlig grönskas rika dräkt” i ypperlig udgave, svensk melankoli så det sortner for øjnene, så skærende smukt…

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Det er bare at se på denne lille debat fra Svenske Almedalen her i sommer med Alice, for at forstå vilken lysende debattør denne kvinde er.

https://www.youtube.com/watch?v=4fIyOHDj6j8

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x