6
aug
Seneste opdatering: 6/8-15 kl. 2003
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

ryesgade 6.8.2015 006ryesgade 6.8.2015 004

Jeg vidste ikke hvad der foregik før jeg kom hjem og slog det op. Den store gruppe var så ophidset, så man skulle tro at nogen var blevet myrdet. Det må være voldsomt generende for dem, der bor der. Forhåbentlig også for de juridiske sidegadevekselerere, der bor på hvert hjørne. Bortgivelsen af vores land foregår stadig i industriel skala. Indtil maj havde en lillle klike på Christiansborg og i asylobby’en givet 10.019 permanente opholdstilladelser fraregnet studier og arbejdstilladelser. Hvad det er pr. 6.8, kan man kun gisne om, men da det er cirka 2000 om måneden, er vi oppe på 14.000 t.o.m. juli. Forlænget til hele 2015 bliver det i nærheden af 25.000 opholdstilladelser til asylsøgere og familiesammenførte. Tallet bør være nul.

I fire dage har en gruppe syrere lavet et såkaldt sit-in ved Udlændingestyrelsens Borgerservice i Ryesgade i København. Aktionen er en protest over, at behandlingen af deres sager om familiesammenføring er for lang. Hvor ventetiden normalt er omkring fem måneder, har mange af syrerne ventet i mellem seks og ti måneder på at få status over deres sag. DF vil have syrere i protest væk fra Udlændingestyrelsen (Foto © Snaphanen.dk. klik for  helskærm.) DF: Flygtningene skal samles i statslige centre, hvor de skal opholde sig, indtil de kan sendes tilbage til deres hjemlande.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

Tak for en fantastisk blog med så meget klarsyn, sjæl og kultur/dannelse på én gang, og med en skribent som har en sublim evne til at skære tingene til, så de fremstår i al deres nøgne men uhyggelige sandhed. Når der f.eks. står, at “Bortgivelsen af vores land foregår stadig i industriel skala” tænker jeg, at flertallet af danskere vil nikke til dette udsagn, så min næste tanker er måske lidt naiv: få det ud!, få budskabet ud! for der er altså en stor del af befolkningen, som ikke i dagens stress, jag og trivielle Facebook opdateringer samt de politisk… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x