19
aug
Seneste opdatering: 19/8-15 kl. 0725
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Geert Wilders’ Speech in The Conservative Forum of Silicon Valley

Alternative svenske medier lige så store som SR og SVT

I SVT Aktuellt d. 17.8 (min 12:40) diskuterede Peer Gudmundsson og Peter Wolodarski (DN) IKEA mordene og medierne. Wolodarski løj seerne lige op i ansigtet og påstod at svenske medier havde skyhøj tillid i befolkningen. Deres oplag styrtdykker, tilliden til journalister styrtdykker, og deres oplag styrtdykker. Martin Borg har set på statistikken over nyhedsstrømmen i ugen efter mordene.

Med hjälp av analysverktyget BuzzSumo gjorde jag en enkel körning på antalet delade artiklar från några större medier under den senaste veckan, för att jämföra dem med några så kallade alternativa medier.Ja, Expressen och Aftonbladet är överlägset störst. Men sedan har det blivit väldigt jämnt.Särskilt intressant var det att jämföra Public Service med några alternativa medier. För att få jämförbarhet studerade jag de tio mest delade artiklarna.

Under 10–17 augusti spreds de tio mest delade artiklarna från Sveriges Television 77 461 gånger. Motsvarande siffra för Fria Tider var 74 808 gånger.Under samma period spreds de tio mest delade artiklarna från Sveriges Radio 21 407 gånger. Motsvarande siffra för Avpixlat var 20 088 gånger, och för Nyheter Idag 35 224 gånger. Alternativa medier vs Public Service

Endnu en løgn om endnu en gruppevoldtægt

Selvom helsvenske mænd stort set aldrig gruppevoldtager, nævner svenske medier ikke etniciteten med et ord, at de er eritranere. De kalder det ‘presseetik’ og ‘feminisme’ at lade svenske kvinder – navnlig de uge og uerfarne – være sitting ducks for de rovdyr, de slipper ind i landet. At de lader kvinder sejle i deres egen sø, handler ikke så meget om at beskytte etniske forbrydere, som det handler om at beskytte dem selv. Hvad de er skyld i, skulle  nødigt komme til alles kendskab. Svensk feminisme og 6.700 voldtægter (2014). Tak for tilbuddet.

Indspilning i fuld skærm 19-08-2015 053139

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Armadillo
Armadillo
6 years ago

Nu er du der dit ‘racesnak’ igen!
Kan du ikke se forskel på race og kultur?

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Armadillo

Har i racister ikke nogle egne blogge, vandhul hvor i kan dele jeres ideologi?
Snaphanen er næppe ret forum for folk med tradition for krampe i højre arm!

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Armadillo

Jeg har mødt en del racister under mit snart 66 år gamle liv og mærkeligt nok er det samme vise omkring race der afspilles som på et selvspillende klaver.
Det er ikke just i dine kredse man ser lyset i tunnelen, i har bare en vej frem og det er tilbage.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Armadillo

Det var ikke så svært at få dig til at ‘visa flaget’…

Pantherinae
Pantherinae
6 years ago
Reply to  Armadillo

Luk dog med dit crap

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Pantherinae

Helt naturlig udvikling, jeg har selv været aktiv SD-politiker i flere år.

Pantherinae
Pantherinae
6 years ago
Reply to  Armadillo

Men det er du så ikke mere?

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Pantherinae

Alderen og helbreddet tager ud sin ret, men jeg står stadigvæk bagom det meste af SD’s politik, vad er alternativet egentlig i Sveriges nuværende leje?
Forøvrigt viste jo en YouGov undersøgelse at SD idag er Sveriges største parti!
Der er nok massiv PK-panik i både medie og bland DÖ-politikere…

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Armadillo

“Race” og “idéer” er tydeligvis underordnet kultur. Det ses af selve det udviklingsmønster, hvori civilisationer afløser hinanden som lokomotiver i den globale civilisations udvikling. Kan “racen” forklare, at nordboerne var civilisatorisk længere tilbage end de store, sydlige civilisationer i jernalderen (og før)? Dengang de andre civilisationer skiftedes til at være dynamiske, var vi statiske. Nu er det omvendt. Vi er verdens dynamiske civilisation. Det har vi været igennem tusind år. Og er det indtil vi ikke er det mere. De andre er i mellemtiden gået i frø. Stafetten går på skift. Og hver civilisations tidligere indvundne indsigter inkluderes i den… Read more »

Solvind Danmark/ Snaphanen
Solvind Danmark/ Snaphanen
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg vil ikke bede dig om at udtrykke dig civilliseret. Jeg ber dig om at oprette din egen blog.

Pantherinae
Pantherinae
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Race og kultur er begge helt abstrakte containere som ikke har en klar grænse. Begge begreber forsøger at indfange fællestræk ved forskellige befolkningsgrupper. Man kan også bruge mere veldefinerede størrelser som nationalitet. Dybest set er både race og kultur-abstraktionen tom, da ingen kultur eller race er upåvirket/ublandet af de andre kulturer eller racer. Alt i alt er det også meningsløst at sætte det ene begreb over det andet. De bruges i forskellig sammenhænge og i forskellige forklaringer, som selvfølgelig altid vil være pseudo-videnskabelige, da der ikke findes klare definitioner af hvor en kultur/race befinder sig. Men at påstå at begrebet… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Pantherinae

Deri kan du da har ret, ‘krage søger mage’ er jo et gammel ordsprog, men man skal nok ikke trække for store veksler på racespørgsmålet, da de fleste modsætninger folk imellem enten er politisk, kulturelt eller religiøst betinget.
Et tydeligt eksempel på dette er jo den måde Afrikas grænser stregedes op med lineal af kolonimagterne, noget der på mange steder skabte enorme religiøse og kulturelle spændinger med blodige konflikter i sporet.

Søren Ferling
Søren Ferling
6 years ago
Reply to  Armadillo

Et tydeligt eksempel på dette er jo den måde Afrikas grænser stregedes op med lineal af kolonimagterne, noget der på mange steder skabte enorme religiøse og kulturelle spændinger med blodige konflikter i sporet. Det er næppe et godt eksempel, da Afrikas befolkning er meget genetisk divers og der altså dermed er mere end kultur og religion til forskel. Det gælder generelt og især for san-folkene, der er ved at blive udryddet af bantu-folkeslagene – de er fjernere beslægtet med alle andre nulevende menneskertyper end nogen andre grupper – også australske aboriginals. Iøvrigt mener jeg at ‘Pantherinae’ har ret i at… Read more »

albertnielsen
albertnielsen
5 years ago
Reply to  Søren Ferling

“Et tydeligt eksempel på dette er jo den måde Afrikas grænser stregedes op med lineal af kolonimagterne, noget der på mange steder skabte enorme religiøse og kulturelle spændinger med blodige konflikter i sporet.” Det var klogt af “Guest” at slette det indlæg. Hvis man vil vide, hvem der skabte de enorme religiøse og kulturelle spændinger med blodige konflikter til følge, behøver man blot læse de tidlige europæiske opdagelsesrejsendes beskrivelser af krige, massemord, grusomhed, slaveri, osv. pga. stammeforskelle. I modsætning til, hvad de racistiske venstreorienterede “mindretalsbeskyttere” inderst inde mener, er afrikanere ikke dummere end hvide mennesker, de er mennesker som os… Read more »

Søren Ferling
Søren Ferling
5 years ago
Reply to  albertnielsen

Enig – det er et genkommende mønster at venstrefløjen foregiver at forestille sig at alle steder på denne klode var et rent paradis lige indtil ‘den hvide mand’ dukkede op og ødelagde det hele med al sin ondskab – en ondskab andre mennesker ikke indeholder.

Sagen er jo at alle mulige mennesker har været til ulempe for nogle andre i et uendeligt langt mønster bagud.

Forskellige landes forskellige udvikling mener jeg viser at langt det vigtigste er, hvem der bor i landet.

albertnielsen
albertnielsen
5 years ago
Reply to  Søren Ferling

De ligger under for en ældgammel ide, nemlig Romerrigets historikeres naive forestillinger om “Ædle Vilde”.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Armadillo

Du må jo være klar over hvordan du fremstår efter denne lille ‘seance’.
Jeg siger bare; godt jeg ikke er dig nu 🙂

Epleguy
Epleguy
6 years ago
Reply to  Armadillo

Les “A troublesome inheritance” av Nicolas Wade. Rase eksisterer og gir utslag i virkeligheten.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Epleguy

Som jeg påviser ovenfor er det vrøvl. Menneskehedens forskellige kulturer er udstyret med en ret ens hardware som udgangspunkt, men indlæsningen af softwaren i den foregår i forskellige tempi. Som enhver, der beskæftiger sig med hjernen ved, er hjernen yderst plastisk, og den måde vi tænker på, påvirker dens form. Derfor vil en dynamisk tankegang også påvirke hjernen anderledes end en statisk.

Den omvendte slutning kan helt åbenlyst ikke stemme. Den opretholdes i vor tid kun af chauvinistiske grunde, eller – måske især – fordi nogle vil kompensere for deres følelse af afmagt.

– – –

Pantherinae
Pantherinae
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Du har ikke påvist spor. Enhver kan tydeligt se, at i visse sammenhænge anvender mennesker deres oplevede racetilhørsforhold til at definere deres tilhørsforhold til andre. Dermed opstår der en kultur omkring denne gruppering. Det er ligeså meget en påvirkning af en person, som deres oplevede kulturelle tilhørsforhold. Det er stadig bare abstraktioner der afhænger helt af hvordan du definerer og oplever “kulturen” eller “racen”, og i en forstand er et 100 subjektivt oplevet forhold, for ethvert individ. Race er vel bare udtryk for et genetisk tilhørsforhold til klassificering af en gruppering, og vel ligeså god en kategorisering som en kultur,… Read more »

Epleguy
Epleguy
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Men dette er altså tilbakevist av genetisk forskning 🙂

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x