21
aug
Seneste opdatering: 21/8-15 kl. 1330
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 21-08-2015 092429

‘Islamist’: – Vi er salafister. Muslimske brødre.

Sifaoui (speak): Salafister, muslimske brødre. Denne mand bekræfter over for os, at Abu Labans trossamfund hører til de mest radikale islamiske bevægelser. Da vores undersøgelser er slut, er vi kun sikker på en enkelt ting: Denne gruppe imamer har brugt disse tegninger med det ene formål, at at forsøge at påtvinge de europæiske samfund deres love, regler og doktriner.”

Samtalen udspiller sig i Islamisk Trossamfunds lokaler på Dortheavej under Muhammedkrisen mellem undercoverjournalisten Mohamed Sifaoui og et menigt medlem af trossamfundet. Den er  gengivet i Sifaoui’s France 2-dokumentar (Caricatures : les dessous de la colère / Vredens tegninger), der blev sendt på TV 2 samme år.  Sifaoui er blevet forsøgt myrdet tre gange af radikale muslimer, så det var ret modigt af ham at møde op der og satse på ikke at blive genkendt.

Jeg fotograferede ham senere samme år med Irshad Manji og Wafa Sultan. Jeg husker Jakob Holdt var til stede, og Sultan og Sifaoui var naturligvis ikke hans kop the. Hans kop the er løgnerne og de revolutionære.

Nu tillader røde københavnske politikere så en stormoské for disse religiøse fascister. Hvis man tror det nytter at protestere, kan man skrive under her: Stop Islamisk Trossamfunds mega-moské

Caricatures : les dessous de la colère / Vredens tegninger

Dette er det eneste, der findes online af dokumentaren

France 2-dokumentar (Caricatures : les dessous de la colère / Vredens tegninger), from Snaphanen.dk on Vimeo.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nilsv
Nilsv
6 years ago

Vi kan jo kalde den nye terroristhøjskole for Omarmoskeen.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x