21
aug
Seneste opdatering: 21/8-15 kl. 1528
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BBC. Der tales om boliger og arbejde. Gennemsnitsindvandreren kommer i  arbejde efter ti år, mange aldrig. Boligkøen i Sverige er kilometerlang. Der er ikke meget at komme efter, men det forstyrrer ikke den svenske politiske godhed.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Landsmannen
Landsmannen
6 years ago

Kom inte till Sverige! Islam och muslimer har över huvud taget inte i Europa att göra.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

Jeg ser det nu også som en reklamefilm, trods titlen. Og ja de bliver aldrig sendt tilbage. De naive svenskere, som gerne vil betale alle deres penge i skat, har nok alligevel en grænse. Nu har 25 % fået nok, men omvendt det har de 75 % ikke – endnu. Når det store flertal har fået nok, er det for sent.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Mere muslimsk “kulturberigelse” i Frankrig? Gerningmanden skulle ifølge andre forlydender være marokkaner … Skyderi i tog mellem Amsterdam og Paris sårer tre http://ekstrabladet.dk/112/skyderi-i-tog-mellem-amsterdam-og-paris-saarer-tre/5696766 En mand er anholdt for fredag at have affyret skud og såret tre personer i et tog mellem Holland og Frankrig. Opdateret 21. aug. 2015 – kl. 21:30 Af: David Attardo En mand er fredag aften blevet anholdt for at have affyret skud og såret tre personer i et tog mellem Paris og Amsterdam. Det bekræfter Præsident Francois Hollande i en erklæring, hvor han samtidig oplyser, at to af de sårede er i kritisk tilstand. Det voldsomme… Read more »

chainmail
chainmail
6 years ago

Syrians, africans, arabs, gypsies, kurds, turks, assyrians etc are not welcome in Sweden They will be shipped back to where ever they came from as soon as possible.

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
6 years ago

Og hvornår forstår europæiske politikere at disse “flygtninge” aldrig vender tilbage til deres egne lande?

Som den ene syrier selv sagde: “80 procent af syrere kommer ALDRIG til at returnere til Syrien(!)”, iøvrigt et tal jeg personligt tror er alt for lavt…

Marit
Marit
6 years ago

Og hvem betaler ?

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Klart att han inte vill ha flera migranter att dela kakan med…

Raketten Flyver
Raketten Flyver
6 years ago

I overensstemmelse med koranen, så accepterer den unge kristne mand “selvfølgeligt”, at betale skat til muslimerne. Syg reklamefilm.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x