25
aug
Seneste opdatering: 25/8-15 kl. 1412
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 25-08-2015 124711

På Danmarks ambassades Facebook kundgøres det, at Danmark er verdens fjerde frieste land. Det er i kommentarerne RUC lektoren bemærker det ovenstående. Han har fået sin uddanelse i Sverige. Jeg havde ikke hørt ham, men ved søgning viser det sig, han er ganske berygtet f.eks. i anmeldelsen af “Er danskerne racister” af Erik Holstein. Heldigvis er han kun ekstern lektor, forhåbentlig meget ekstern. Netop idag kommer en heller ikke helt velforvaret artikel om “the 11 most racist countries in the world” – altså overfor racen muslimer. Danmark kommer ind på en flot 5 plads efter lande som Sverige, England, Spanien og Schweiz.

“Det skal ikke være muligt at få permanent ophold”

Læg mærke til, at der ikke er en politiker vi ser udtale, som røber nogen bevidsthed om, at Europa ikke befinder sig i en flygtningekrise, men ved begyndelsen af en flodbølge, der bare vil vokse  i hele næste generation. Det er meget bekymrende, at Lars Løkke vil læne sig op af EU og de store lande, hvis ledere heller ikke røber nogen indsigt i situationen. Når Merkel kan acceptere 800.000 på et år, er det ikke godt at vide, hvor hendes grænse går. Blandt frie skribenter er det nu almen viden, at politikerne er gået igang med at tømme Atlanterhavet med en teske. Folkevandring vil tvinge Europa til et opgør med konventionerne, skrev Karen Jespersen forleden og i dag skriver Rune Selsing Der er ingen europæisk løsning på flygtningeproblemet.

Flygtningestrømmen er et resultat af befolkningsvækst, fattigdom, den islamiske reformation, forbedret transport, moderne kommunikationsmidler og muligheden for et bedre liv i Vesten. … Et gigantisk og uoverskueligt antal mennesker, der fuldt forståeligt ønsker en bedre tilværelse. Det er ikke noget, man kan fordele sig ud af, uden de facto at acceptere en demografisk omkalfatring af Europa.

Men lige så lidt som en europæisk løsning er holdbar, lige så urealistisk er det at stoppe flygtningestrømmen med advarende annoncer, lavere ydelser, hurtigere sagsbehandlinger eller ringere forhold i asyllejrene. Naturligvis har det alt sammen en virkning, men at det i nogen væsentlig grad skulle stoppe flygtningestrømmen er naivt, så længe den fundamentale årsag til indvandringen består: Forskellene i civilisationsniveau.

Skal man stoppe tilstrømningen, er der kun én løsning. Det skal i praksis ikke være muligt at få permanent ophold i Danmark som asylansøger. Retten til asyl er den åbne port, og vi er tvunget af omstændighederne til at lukke den. … Intet samfund kan bære ubegrænset indvandring. Vi kan ikke se passivt til, mens strømmen bliver ved med at vokse. Det er i øvrigt ikke mine ord. Det er Bo Lidegaards.

At bremse indvandringen kan vi konkret gøre ved at tilbagerulle asylansøgeres retskrav på at få ophold i Danmark. Det skal ikke længere være en ret at få ophold i Danmark fordi man søger asyl… Og så skal vi stramme kravene til asyl til et niveau, der minder om Japans. Her var det i 2014 i alt 11, der fik ret til asyl ud af 5.000 ansøgere.

Vil en sådan politik være i modstrid med flygtningekonventionen? Tja. … Japan har i øvrigt også underskrevet, og de kan sagtens nøjes med at give 0.2% af ansøgerne asyl uden internationalt ramaskrig. Så hvorfor skulle vi ikke kunne? Årsagen er den enkle, at Justitsministeriet ikke ønsker det, og den snævert juridiske del af diskussionen kan vi nok ikke gøre så meget ved. Men det kan vi heldigvis hvad angår det politiske: det kræver ikke andet end et spinkelt flertal i folketinget at ændre reglerne. Spørgsmålet er alene, om regeringen ønsker at bremse tilstrømningen eller ej.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
queuecumber
queuecumber
6 years ago

Selvfølgelig kan EU ikke løse problemet, når det er EU der er årsagen til det.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Lars Løkke tror ikke, at EU kan løse problemerne. Det tror Søren Pind heller ikke. Det tror Inger Støjberg heller ikke. Det er ikke derfor, de anbefaler os at lægge beslutningerne over i EU’s hænder. De gør det, fordi betingelsen for at repræsentere deres parti er, at de ubetinget støtter EU. Sådan har det været i nu flere tiår – lige siden, partierne systematisk udrensede den tabende Nej-side internt i organisationen, ved at stille alle politikere et ultimatum: Omvend jer – eller opgiv jeres kandidatur. Det er ikke en konspirationsteori. Det er rigtigt nok, og forklaringen på, at Folketingets sammensætning… Read more »

ramonafransson
ramonafransson
6 years ago

Om jag hade velat möta dessa insvepta kvinnor i sina religiösa tygstycken i min värld hade jag bosatt mig i dessa islamistiska länder eller semestrat i dem. Jag sätter inte min fot i ett ENDA muslimskt land och det inbegriper Turkiet, så därför är jag helt knäckt av att se alla dessa insvepta kvinnor dagligen i Göteborg där jag bor. Jag mår psykiskt urdåligt varje dag när jag rör mig på stan. Går över till andra sidan gatan … allt för att slippa möta dem. Kliver jag ombord på spårvagnen och ser dem försöker jag sätta mig så långt bort… Read more »

Birthe2015
Birthe2015
6 years ago

Det er mig en gåde, hvorfor så mange muslimer vælger at slå sig ned i “det mest anti-muslimske land i verden.” Omvendt kunne jeg da aldrig drømme om at bosætte mig i et muslimsk land og forvente at alle skulle rette sig efter mine ønsker! Visse mennesker ER altså særprægede …

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  Birthe2015

Det er ingen gåte ! deres mål er å ta over verden.

Nilsv
Nilsv
6 years ago

Hverken Charles Manson Cult eller islam er racer, men hvis de havde været det, havde de været underlegne.

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Atter en udenlandsk danskhader; RUC Lektor Mustafa Hussein, sviner til de mennesker der forsørger ham!
Undskyld sproget, men hvad f*nden laver en pakistansk racist i Danmark overhovedet?
Se til at få den person sat på første, bedste flyver til Islamabad i Krapylistan og det hurtigst muligt, helst i går!

invernes
invernes
6 years ago

Europa må stenge sine grenser ! den fordømte Schengen avtalen må fjernes, heretter må alle vise pass ved hver enkelt grense, det er veien å gå.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago
Reply to  invernes

Vet “moderne” mennesker hvorfor vi hàr grenser, mon tro?
Da tidligere leder for norsk UDI skulle avgå, ble hun intervjuet av NRK. Hvorpå hun fikk liret av seg at “egentlig skulle det ikke vært grenser..”
Dette fra en akademiker med sosiologi som fagområde..

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Rune Selsing har som sædvanligt fat i den lange ende. Hvad det egentligt er politikerne venter så længe på, står som vanligt hen i det uvisse. Det er vel, trods alt, dem der skal lede og fordele. At de ikke evner det, véd vi godt. Men det ku’ jo være de snart prøvede at stramme sig lidt an, når de konstant opfordres til det. Der er ikke så meget at besinde sig på. Se så at få lukket de grænser og ophævet de åndssvage konventioner. Det er jo alligevel det det ender med..! Men I vil åbenbart bare lige ødelægge… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x