27
aug
Seneste opdatering: 27/8-15 kl. 1148
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Politik er at ville”, sagde Olof Palme. Cameron gjorde det til en prioritet at nedbringe indvandringen, og så eksploderede den. Politik er snarere at administrere alt det, som ikke kan lade sig gøre.

Net migration into Britain hit a record high last year, official figures revealed this morning. In the 12 months to March, 330,000 more people arrived in the UK than left – smashing the previous record of 320,000 at the height of the Eastern European immigration boom under Tony Blair in 2005.

The revelation is a huge blow to David Cameron who gave a ‘no ifs no buts’ guarantee that he would slash net migration to below 100,000 a year. Compared to the previous year, net migration has soared by 94,000, with 636,000 migrants moving to Britain and just 307,000 people leaving, the Office for National Statistics said.

Net immigration soars to record high of 330,000 as Cameron’s pledge to cap numbers arriving in UK is left in tatters

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
VEDERSO
VEDERSO
6 years ago

In GB people are not happy. Now more than 2000 comments.

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Det är lite som att vara med i den smått surrealistiska filmen Langoljärerna var passagerare på ett flyg (et land) försvinner och något diffust verkar ta över utan att någon egentligen förstår vad som händer.

Vi kommer bli uppslukade av Gud vet vad och ingen verkar fatta hur fort detta händer.
https://sv.wikipedia.org/wiki/The_Langoliers

ramonafransson
ramonafransson
6 years ago

Cameron är inte ensam i sitt politiska värv att bryta löften. Det gör Sveriges politiker mer eller mindre varje dag. Senast Margareta Andersson finansminister (S) genom att avisera en höjning av bensin och dieselskatt, som de lovade innan valet att inte höja. Detta kommer att sätta den sista spiken i kistan för Sveriges bönder.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x