27
aug
Seneste opdatering: 28/8-15 kl. 0910
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den britiske-palæstinensiske imam Haitham al-Haddad var i fredags var gæsteprædikant hos Islamisk Trossamfund, jo dem nyttige idioter gik i “fredsring” for, fordi en sindlidende moldaver havde anlagt en mindre brand ude på Dortheavej. Den sindslidende har ingen tilknytning til islamdebatten og ingen kendte synspunkter på islam, men Islamisk Trossamfund presser alligevel hæmningsløst citronen på deres hjemmeside konfrontatoriske som altid. Islamisk Trossamfund er udtalte antisemitter, og deres støtte til morderen og terroristen Omar Abdel Hamid El-Hussein var alt andet end indirekte. Alligevel vil vi ikke se dem, som de er.

Islamisk Trossamfund er Det Muslimske Broderskab, alle terrororganisationers moder, og de er salafister. Deres mål er et verdenskalifat. De er ikke “ekstreme”, men mere præcist bogstavtro. Når man høre dem tale, hører man koranens egne ord, og det er både sundt og gavnligt, for vi har fået islam-light nok fra Politiken, P 1 og Jørgen Bæk Simonsen. Nu belønner Københavns Borgerrepræsentation disse religiøse fascister med en stormoske.

Alligevel tror Radio 24-Syv ikke deres egne øren. De kunne såmænd se det alene på Choudahry og al-Haddad’s påklædning, hvis de ville. Det hele ligger åbent for vores øjne, de opfører sig ikke just som hemmelige agenter. Deres åbenhed blotlægger vores problem.

Vi havde den samme situation med fundamentalister og målløse danskere, da Anjem Choudhary gav Martin Krasnik en koranlektion i Deadline. Jeg skrev i den anledning “Lad os nu tale om islam,” sagde Martin Krasnik, og senere samme år havde jeg den interessante oplevelse at møde Choudhary på Charlottenborg i et 24-Syv arrangement, der betegnende nok var humoristisk ment, for vi kan jo ikke tage ham alvorligt. For os hører Choudhary hjemme i underholdningsbranchen. Jeg skrev igen om fænomenet.

Vi har et problem med islam. Vores bedrevidende holdning er, at det der kan de umuligt selv tro på. Vi må hjælpe dem til at indse, synes vi, at det mener de i virkeligheden ikke. Intet sted kommer væres kulturelle begrænsning mere tragisk til udtryk, end i Theo van Gogh’s sidste ord: “Vi kan vel tale om det.”

Holdningen afskiller sig på ingen måde fra flertallet i min forældregenerations holdning til nazismen: “Den der skrigende og rablende østrigske korporal, kan man da umuligt tage alvorligt. Han kan ikke blive farlig for os.” Det mente også halvdelen af Tysklands jøder. Deres fejlskøn kostede dem livet.

Korporalen havde en lille bitte menighed, der stik imod al fornuft kuppede sig igennem til absolut herredømme. Koranens ord har opbakning fra 1.3 mia. mennesker. De er selvfølgelig ikke salafister allesammen, men salafisternes vurderinger har en klangbund, der når meget bredere ud. I må hellere tro jeres øjne og ører, Radio 24 Syv. (Programmets Facebook er her, og hele programmet kan høres her.)

2-Choudhary, KBH  02.08.2014, I 046

Polen: Ingen flygtninge fra Balkan eller Syrien

Interview med Polens nye præsident, 43-årige Andrzej Duda.

BILD: Lige nu truer flygtningebølgen fra fra Afrika, Syrien, Irak og Balkan med at splitte Europa. Tyskland vil i år formodentlig tage imod 800.000 flygtninge. Hvordan vil De forklare kansler Merkel, at Polen kun tager imod en brøkdel?

DUDA: Jeg kan godt forstå, at dette problem optager tyskerne meget. Også vi polakker bør ikke undgå dette tema: Nødhjælpsberedskab. Der var engang, hvor også mange polakker måtte forlade deres land og blive flygtninge. Og vi har ikke glemt den hjælp, som tyskerne sendte os i firserne. Men det er vigtigt, at EU bekæmper årsagerne til flugt og helst i de lande, hvorfra flygtningene kommer til os.

BILD: Dog, flygtningebølgen fortsætter…

DUDA: Og vi må være solidariske med dem, men vi skal i højere grad bekæmpe de organiserede smuglerbander, som tjener milliarder på disse menneskers elendighed. Menneskesmuglerne forlanger 1000 Euro for en tur fra den tyrkiske kyst til Grækenland. Færgen til Kos koster omkring 10 Euro.

BILD: Og Polens rolle?

DUDA: Polen vil som EU-medlem være solidarisk, men hvad flygtninge angår, har vi et særligt problem pga. konflikten i Ukraine: Så længe den krig varer, vil tusinder af ukrainere fortsat flygte, især til Ungarn og Polen. Vi er Ukraines nærmeste nabo, og de kan føle sig sikre her. Hvis konflikten atter eskalerer, vil mange flere komme til Og der er allerede nu tegn på, at hundredetusinder af ukrainere vil flygte til os. Andre stater i Europa bør tænke på det, når vi taler om et nødhjælpsberedskab. Warum Polen kaum Flüchtlinge vom Balkan oder aus Syrien aufnehmen will (Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper
Jesper
6 years ago

Så Sofie Carsten Nielsen på debat i News igår. Det der først og fremmest slår een er hendes nærmest grænseløse naivitet i troen på at alverdens mennesker kan komme hertil og bidrage til samfundet og få en uddannelse. Jeg ved ikke om denne naivitet, der overlapper til dissideret stupiditet, bunder i uvidenhed og ja ren og skær dumhed eller om den er et udslag af den fremtonende feminisme, hvorefter alt skal styres af de kvindelige følelses vold uagtet hvad al erfaring og sund fornuft tilsiger.

Jesper
Jesper
6 years ago

Du har fuldkommen ret om Islam. Parallellerne til Nazismen og 30erne er så tyk at man skære igennem den. Peace in our time som de radikale messer, imens de gør hvad de kan for holde grænserne piv åbne. Om føje år når med har orkestreret Islams indtog i Danmark, skal de nok også formå at komme ud på den anden side som de sande helte, der kæmpede imod. Som vi ved fra Matador var de jo også rygraden i modstandskampen dengang..

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
6 years ago

Enig i at det er lidt af en politisk genistreg. Polen sørger for at tage imod etnisk og kulturelt ligesindede ukrainere, men vel og mærke kun hvis konflikten i landet eskalerer. Kulturmarxisterne i vesteuropa står i stedet med armene åbne klar til at tage imod horder af arabere og afrikanere, som er rejst ud med det formål at opnå en økonomisk bedre tilværelse. Mens vesteuropa vil opleve en nedsat levefod og en masse vold og konflikt som følge af humanistisk sindelag, så vil Polen og mange andre østeuropæiske lande overleve rimeligt intakte, netop fordi de sørgede for at undgå den… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

Manden er et geni ! Supersmart bortforklaring !….. Hmmm…. måske må man i Danmark være parat med et ”nødhjælpsberedskab” når Klimaforandrinngen vil tvinge de stakkels Eskimoer til flygte fra Grønland ! Glem ikke at hver Eskimo er nødt til at ha’ mindst en kvadratkilometer at tumle sig på !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x