15
sep
Seneste opdatering: 16/9-15 kl. 0037
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det bliver ren idyl, hvis EU får sin vilje. Øst og Vesteuropa er to forskellige verdener, og Østeuropæerne har afgjort min sympati selvom jeg ikke ligefrem udtrykker mig som en fodboldfan (undtagen ifølge svensk journalistik, men hvem tager sig længere af dem?) Polakkerne husker Jan Sobieski.

I weekenden afholdtes i mange byer afholdes demonstrationer af tilhængere og modstandere til flygtningene i Polen. I weekenden gav mange luft for deres synspunkter ved fodboldkampe. Sådanne hændelser og lignende råb kunne høres i mange polske stadioner denne weekend. “Dette er vores land – vi ønsker ikke flygtninge i Polen” – lød et banner der blev hængt under kampen Lech Poznan- Podbeskidzie Bielsko-Biala. “Je**ć Araba” (fuck arabere) lød en slagsang. “Je**ć Araba”, “Islamskie świnie, nie chcemy was tu w Szczecinie” – polscy kibice nie chcą uchodźców. Danusha V. Goska WESTERN EUROPEAN VS. EASTERN EUROPEAN RESPONSES TO MASS, UNVETTED, MUSLIM IMMIGRATION

Sverige får världens högsta marginalskatt

Arabiseringen er dyr. Helt nøjagtigt 250 mia kroner om året eller 7 procent af BNP.

2015-09-15 Om budgetförslagen från regeringen blir verklighet kommer Sverige nästa år att gå om önationen Aruba och få världens högsta marginalskatt på 60 procent. Avtrappningen av jobbskatteavdraget gör att vissa löntagare endast kommer att få behålla 40 procent av sin nästa löneökning.

Regeringens förslag innebär också att den nya marginalskattekurvan får ett extra trappsteg för inkomster som ligger mellan 50 000 och 53 230, som väntas bli den övre brytpunkten nästa år. Vi kan också se att när avtrappningen är slut, vid inkomster över 123 300, så sjunker marginalskatten tillbaka till 57 procent. Om förslaget går igenom kommer vi alltså få världens högsta marginalskatt, men den kommer inte att gälla för de allra högsta inkomsterna. Ekonomifakta og Sverige får världens högsta marginalskatt när Löfven satsar på ökad invandring

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lille Høvding
Lille Høvding
6 years ago

Så befriende å se et folk synge det ut så uhemmet! Dette hadde ALDRI gått i Norge!

Jeg merker at jeg mer og mer får sansen for øst-europeere. Og jeg misunner dem friheten. Hvem skulle vel ha trodd…?

Henrik Petersen
Henrik Petersen
6 years ago

Jeg tilslutter mig det rasende brøl : Islamiske svin, vi vil ikke have jer her i den civiliserede verden !

ramonafransson
ramonafransson
6 years ago

Östeuropa har till skillnad från framförallt Sverige varit i krig och ockuperade. De vet hur en lögn låter. De har hört dussinet av lögner vid det här laget. Klart som korvspad att de inte vill ha moskéer och islamister i sina länder. De vill inte se gatorna och städerna översvämmas av kvinnor utklädda som djävulen och som i släptåg har mini- djävlar i samma gräsliga utstyrsel. De vill att kvinnor och barn ska se ut som kvinnor och barn, att håret får blåsa fritt i vinden, att när det är sol och varmt så går alla klädda i t-shirts och… Read more »

invernes
invernes
6 years ago

Jeg roper ut det samme ! “Islamiske svin, vi ikke vil have jer i Skandinavia”

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  invernes

Ikke jeg heller.

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  sussebassa

Bare Støre, fleske Grande og gråtefrøken Hareide som vil ha de i Norge 😉

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  invernes

Disse har nok sikret seg med et annet lands boende når oppgjørets time kommer…WW2
og de som forrådte land og folk da…quislinger.

Lille Høvding
Lille Høvding
6 years ago
Reply to  sussebassa

Sammenligningen er et hån mot Quisling. Han hold seg i det minste i gamlelandet, og ville beholde Norge for dets opprinnelige befolkning.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Lille Høvding

Det er alikevel et stort flertall i Norge som mener at Qusling var en forræder imot folk og land…

Lille Høvding
Lille Høvding
6 years ago
Reply to  sussebassa

Ja.

Og ingen av oss vet hele historien. Jeg vil endog påstå at den historien vi har fått presentert, er presentert og totalt farget av “vinnerne” – de samme folka som i ettertid har solgt oss ut. Knappest troverdige kilder, slik jeg ser det.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Lille Høvding

Det mener selvsagt ikke den generasjonen i Norge som opplevde konsekvensene av Hitler og Qusling på kroppen i over 5 år, og som senere har fortalt dette videre til neste generasjon.

Lille Høvding
Lille Høvding
6 years ago
Reply to  sussebassa

Og hva tror du skjedde med dem som uttalte seg annerledes enn det etablerte?

Man kan vel knappest klandre Quisling for invasjonen…?

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Lille Høvding

Qusling gjorde Sitt valg, og dermed måtte ta konsekvensene av det.
På lik linje som kulturmarxisterne nå gjør ved å fylle opp våre land med muslimer/terrorister, og dermed vår undergang.

Lille Høvding
Lille Høvding
6 years ago
Reply to  sussebassa

Vel, det kommer jo helt an på, også denne gangen. Taperne vil måtte betale og bli levnet liten ære for ettertiden. Foreløpig leder kulturmarxistene, og våre egne folk vil i etterkant bli omtalt som svikere på samme måte som Quisling ble, med mindre noe radikalt skjer som vil vekke harmen i folk. Valget sist mandag vitner om at vi har et laaaaaangt lerret å bleke. Dessverre vil vi ikke lære noen ting av historien hvis vi bare vet halvparten av den og knapt nok dét. Og ethvert ord som kommer ut av munnen til disse kulturmarxistene bør betraktes som løgn… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Lille Høvding

Valget sist mandag var knappast noe å rope hurra for, de røde fikk noe om ingen framgang, men klart når man eier media. Mere et skremmeskudd overfor oss om at de redan har vunnet stortingsvalet, så legg dere flate…taktikk. Du forsvarer Qusling, jeg gjør det ikke fordi jeg hadde flere i familj..motstandsfolk som ble sendt i konsentrasjonsleir, flykte til England, noen kom hjem…deres historier. “Dessverre vil vi ikke lære noen ting av historien hvis vi vet halvparten av den…”…for meg en frase, men med WW2 historien vet vi alikevel nok. For egen regning, og nok 99% av Norges befolkning mener… Read more »

Lille Høvding
Lille Høvding
6 years ago
Reply to  sussebassa

Mange ble drept i begge leire, dessverre. Og mange på begge sider ble sendt i konsentrasjonsleire, som folk har blitt i kriger gjennom historien – deres eksistens er dessverre ikke begrenset til nazi-Tyskland. Det er krigens natur. Jeg tror de færreste i Norge “vet nok” om WW2. De har blitt utsatt for ensidig, massiv, nydelig produsert Hollywood-/ kommunistpropaganda. I mange land er det i tillegg straffbart å stille spørsmål. I Norge er det fremdeles lov å stille spørsmål, men ingen med ambisjoner om en jobb og et aktivt sosialt liv gjør det. Jeg forsvarer ikke Quisling; jeg stiller bare spørsmål… Read more »

Psilly
Psilly
6 years ago
Reply to  Lille Høvding

Den som kontrollerer virkeligheten i dag kontrollerer fortiden. Den som kontrollerer fortiden kontrollerer fremtiden. Men, internett har gjort det vanskeligere å skape konsensus om både fortiden og det som skjer i dag.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Lille Høvding

“Ett spørsmål”….
Er du Norsk, og hvor gammel
Er du en av de som benekter konsentrasjonsleirene også ?

Lille Høvding
Lille Høvding
6 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg har ikke bare ett spørsmål; jeg har flere.

Jeg er norsk. Alder burde være irrelevant.

Jeg benekter ikke konsentrasjonsleire. Som jeg sa. Mange fra begge sider ble sendt i dem, og de popper opp i alle kriger. Det er vel knappest noen hemmelighet.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Lille Høvding

Takker for Alle svar.
Nå setter jeg stopp her.

Lille Høvding
Lille Høvding
6 years ago
Reply to  sussebassa

Selv takk:) Ha en fin kveld!

Psilly
Psilly
6 years ago
Reply to  Lille Høvding

Mer enn 2 millioner tyskere døde i horrible konsentrasjonsleire etter kapitulasjonen. Disse er ofte referert til som the Rheinland camps eller eisenhowers death camps. Forøvrig er første dokumenterte konsentrasjonsleire britenes internerimg av kvinner og barn under den første boerkrigen.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago
Reply to  Lille Høvding

Flott at du stiller spørsmål! Jeg lærte at jeg er født og oppvokst i en “sannhetskultur”, og syntes jeg kunne se det var slik det fungerte. Siste tiden har jeg forstått at noen har forandret mye, og forsøkt å erstatte sannhet med løgn, i favør av et prosjekt så å si ingen ville svart ja på, om de spurte oss først. Media blant de største å klandre; se bare hvordan de tegner totalt forvrengte bilder av hvilke som er migranter / flyktninger.. Mer enn 80% menn, hvorav et overveiende flertall mellom 18 og 34 år, blir til “gråtende barn” i… Read more »

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago
Reply to  invernes

Jag ropar :LEVE VIKTOR ORBÁN! Den mannen kommer att snart hyllas av alla folk i Europa när man kastat PK-oket av axlarna och jagat Merkel, Löfvén och Juncker från makten. Stora omvälvningar stundar i Europa. MERKEL MUSS WEG! MERKEL MUSS WEG! AVGÅ LÖFVEN! AVGÅ LÖFVEN!

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x