15
sep
Seneste opdatering: 15/9-15 kl. 0658
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jan Myrdal forsvarer Sverigedemokraterna

Modtageren af Leninprisen der rejste til Teheran og faldt Salman Rushdie i ryggen og støttede Pol Pot og de Røde Khmerer. Tiden er sandelig af lave:

Man kan hävda att jag här inte formulerar lagom som anstår en demokratisk svensk författare. Men det jag skriver är vad folk vet inför den mot Europa och till Sverige invällande flyktingvågen. Varför skulle de vilja rösta för något av de ansvariga partierna?

Eller ta järnvägen. Alla upplever vi förseningar och svårigheter. Alla vet vad de beror på. Bristande underhåll. Varför? Falska och skeva beslut i riksdagen! Jag vet inte om Åkesson skulle ha gjort det bättre. Men han bär i vart fall inget ansvar för dagens elände.

Eller ta bostäderna. Inte heller där är det någon Gud eller några dolda allmänna ekonomiska krafter som skapat det elände där ungdomar tvingas vara mammisar upp i trettioårsåldern. Det är ingen svårighet att kartlägga vilka beslut de senaste decennierna som partier på Helgeandsholmen i samförstånd genomfört för att åstadkomma detta.För att inte tala om arbetslösheten.

En gång röstade 50 procent och mer på socialdemokraterna. Inte för att de var älskade (Betonghäckar och Görsossar, kallades de människor emellan minns jag) men de hade utfärdat löften 1932 och hållit dem, knaggligt men dock.

Detta svenska folk – också de hit sammanblåsta lite här och därifrån – är varken rasistiskt, homofobt eller främlingsfientligt men det tycks inte riktigt längre tro på en vänstersida som politiskt visat sig vara en vänger eller en högersida som visat sig vara hönster. Inte vet jag om de tror att en Åkesson vore så mycket bättre – jag gör det i vart fall inte – men han är dock inte ansvarig för allt detta! När luften pyser ur ballongen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Gunnar Edlund
Gunnar Edlund
6 years ago

Mycket skall man höra innan öronen trillar av. (Svenskt ordspråk)

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago

Myrdal har alltid svurit i kyrkan så att säga och han är ju konsekvent.

Louis B Knockel
Louis B Knockel
6 years ago

Da Fanden blev gammel, gik han i kloster. Myrdal, født 1927, er åbenbart på vej derhen.

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Myrdal kanske har fått nya spännande grannar inpå knuten?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x