3
okt
Seneste opdatering: 4/10-15 kl. 0821
77 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra Rushys Roulette – uge 40, 2015 1 og 2. I programmet diskuteres Politiken interviewet med Jalving fra den 25 »Det er muslimerne mod danskerne … Det er potentiel borgerkrig«

Frygten for kaos: “Alla flyr ansvaret för flyktingsituationen” 

Nu er de tider indtruffet i Sverige, jeg har forudset i mange år: De skal vælge, om de vil leve eller dø, om deres eget liv er vigtigere end en hvilken anden på planetens. Situationen eskalerer til ‘kaos’, selvom der er mange skyldige, vil Stefan Löfven sidde som ejermanden til sidst. Det forudså jeg også, da han trådte til.

Det är dags att erkänna det uppenbara – dagens nivå på flyktingmottagandet är ohållbar.

Redan nu har utvecklingen sprungit ifrån prognoserna för helåret. Hur det ser ut framåt är förstås omöjligt att veta. Enligt Migrationsverket finns det dock inget som talar för att dagens historiskt höga nivåer skulle minska i närtid. Det är därför denna verklighet vi har att förhålla oss till.

Det visar att denna flyktingvåg inte kommer att sluta med Syrienkriget. Så frågan vi måste ställa oss är denna: Klarar Sverige detta? Har vi kapacitet att uthålligt ta emot så här många människor?

Socialdemokraterna och Moderaterna måste nu gemensamt inse att vi befinner oss i en krissituation som kräver ett ledarskap utöver det vanliga. Jag har tidigare listat en rad förslag på hur Sverige kan anpassa sin migrationspolitik till övriga Europa, såsom tillfälliga uppehållstillstånd. Regeringen behöver också aktivt signalera till omvärlden att vi har nått gränsen för vår kapacitet att ta emot i nuläget. Alla flyr ansvaret för flyktingsituationen, Det är nu det blir allvar på riktigt, Akut katastrofläge på asylområdet i Sverige – det kommer upp till 1500 asylsökande per dag. Varje dag.

Tino Sanandaji skriver bla på Facebook om den endgame, Sverige nu går ind i

Landets makthavare har bestämt sig för ett radikalt, irreversibelt och aldrig prövat samhällsexperiment. Det enda som kan stoppa krisen är att återgå till en mer restriktiv flyktingpolitik, stänga gränserna och erbjuda skydd åt flyktingarna med en massiv biståndssatsning. Detta är omöjligt så länge debatten domineras av flykt från en jobbig verklighet.

Der er mange faktorer i et kaosscenarie. Vil f.eks. antidemokratiske kræfter – muslimske – benytte sig af situationen, når demokratiet  spiller fallit? Danmark og Norge bør have skærpet opmærkmsomhed på Sverige den kommende tid. Bloggeren har det noget bedre, men lider ikke af nogen trang til at udtrykke mig overhovedet. At lufte hunden er mere nyttigt og overkommeligt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
77 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
achantus
achantus
6 years ago

Sjekk “The Endgame – Full White Genocide documentary” på Youtube. Det er det endelige mål: en Marxist-Leninistisk verden – uten oss hvite, for vi er “the devils of this world”, som en afro-amerikansk, feministisk aktivist engang skrev til meg i en noe opphetet debatt online.

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
6 years ago

Jeg er overhovedet ikke enig med Jalving når han påstår at “danskere” alene er en kulturel betegnelse og ikke en etnisk betegnelse. Uden etniske danskere er der ikke nogen dansk kultur. Det er ufatteligt at selv nationalt højreorienterede debattører er blevet så politisk korrekte at de ikke engang kan anerkende at der findes et etnisk dansk folk. Kultur er udskifteligt over tid. Etnicitet er derimod en langt mere fast størrelse, med rod i biologi. Ja jeg er ked af at sige det, hvis der skulle være nogen nazi forskrækkede læsere på sitet. Danskere består af en stor indavlet familie af… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Det er allerede ‘borgerkrig’, den foregår bare endnu på et lav – intensivt plan.
Det er bare at gå udenfor i byerne for at konstatere hvordan det ser ud.
Hvis der er nogen her der tror noget andet, så skriv gerne noget der modbeviser virkeligheden og ikke bare en dansk eller svensk virkelighed, men noget det i øjeblikket sker dagligt i hele Vesteuropa.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Armadillo

Nivån är ganska hög med den invasion som vi har dag för dag.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Tja Anna, jag har upplevd massiv militärnärvaro i gatorna i Marrakech 74/75 efter ett attentat på Kungen då, det var nära borgarkrig/krig med Algeriet och inte alls tryggt. Men vist händer det sakar här i landet med, dock fortfarande på låg nivå. Jag har svårt att tro att vår tillsyns lugna Sverige i fortsättningen kan hålla ordning inom riket. När bidragen sinar, då kommer kanske öknens söner att ta till sina traditionella sedvanor och då räcker det inte att bo i varken Vellinge eller på Södermalm för att vara säker. Det finns varken polis eller arme att säkra den inre… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Armadillo

Erick Stakelbek er vist også ret enig med dig, Armadillo. Jeg kan godt lide versene fra Salmernes Bog, som han afslutter denne korte, men meget gode artikel med: http://www.erickstakelbeck.com/first-the-saturday-people-then-the-sunday-people/

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Tackar för denna artikel och vist är jag på samma tråd som Erick Stakelbeck överlag.
Det där idag föregår mot båda judar och kristna världen över och inte uppmärksammas i västen, är en katastrof, men Obama är väl med någon sorts muslim, kanske därför han låter dessa hemskheter fortgå?

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Armadillo

Ditt scenario är ingalunda defaitistisk, det är realistisk. Jag är född mitt under krigsslutet, så jag minns efterkrigstiden ganska väl, eller åtminstone delar av den.
Det ser illa ut för Sverige, vi kommer inte att ha något skydd alls när helvetet brakar loss, och bidragen antingen försämras markant, eller inte betalas alls ut längre. Men våra politiker verkar inte kapabla att inse detta.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Jag bor i en trerummare ensam, bottenvåningen och jag har monterat fönsterlås på mina tre vädringsfönster, ifall ifall…
Här blir det inte serverat Gevaliakaffe vid oväntad besök 🙂

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Armadillo

Bottenvåningen är inte längre att rekommenderas, nej, det blir varken Gevaliakaffe eller en Trisslott när det plötsligt händer 😉

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Til den tid må i kalde på jeres europæiske brødre, lade Rolands horn gjalde, og unge europæere der ser hvor det bærer hen i deres lande vil kunne komme jer til undsætning, og opbygge en ny europæisk elite. Kun igennem en skæbnes-kamp vil et nyt Sverige rejse sig, – det gamle er tabt og borte allerede. Og kun igennem denne overlevelses-kamp vil den nye europæer kunne rejse sig, som når urenhederne renses fra jern-malmen gennem ild. Men ikke kun europæere vil val-farte til den kommende svenske slag-mark; også muslimer vil komme deres brødre til undsætning fra hele Europa, ja, fra… Read more »

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lawrence

Men Merkel lär kunna dra sig tillbaka till Paraguay, där hon ska ha köpt sig egendom.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Hun skal ikke føle sig for sikker dér heller. Hun kan hurtig ende som Klaus Barbie eller Eichmann…

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lawrence

Israel har ju inga problem med henne, så hon går nog inte samma öde till mötes.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Jeg mener bare at Syd-Amerika ikke er et specielt sikkert sted at gemme sig for folk som nogen gerne vil klynge op. Og når musikken først spiller, i den Europa-fest hun har lagt op til, ja så stopper festen ikke ved Europas grænser.. Men den tid den glæde. Nu har vi først og fremmest et ufatteligt blodbad i vores egen forhave at se frem til 🙁

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lawrence

Tyvärr blir det så. Men det finns en del behagliga platser i Sydamerika som säkert är att föredra framför ett sönderfallet Europa, i stort sett är det muslimfritt. Man kan bara hoppas att Merkel och gelikar får sitt straff, oavsett var de gömmer sig.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Ja, det er jo ikke første gang i historien, at detroniserede og fejlslagne politikere har måttet flygte til Sydamerika …

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  MollyM

Nej, där finns det gott om sådana lite varstans.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Wow, Anna Svensson – 28.000 comments, 222404 Upvotes..? Impressive.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lawrence

På vilket sätt? Mina flesta kommentarer är väldigt korta – actually not so impressive.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Jeg er bare ikke stødt på det før.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lawrence

Menar du jag är unik, eller att du aldrig har haft det tvivelaktiga nöjet att läsa en av mina kommentarer?

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
6 years ago
Reply to  Lawrence

Hentyder du til bevidstheden om eskimoernes adfærd? 🙂

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Armadillo

Godt skrevet, Armadillo 🙂 Det er en trøst at tænke på, når man lægger sig om aftenen og ikke kan falde i søvn, fordi man har en brændende lyst til at lammetæve Merkel til plukfisk, at der faktisk findes en del intelligente, forudseende og frontkæmpende mennesker derude. Man finder dem steder som her. Hvis ikke man havde sider som denne, Uriasposten, jihadwatch, frontpagemag, pamelageller, Israeltoday.co.il, ja, hvordan skulle man så kunne følge verdens reelle, forkvaklede gang?? …på vej mod afgrunden, mod Dommedag… Lügenpressen er jeg ved at lægge helt på hylden, for man bliver så rasende, når man ser de… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Merkel har kvajet sig monumentalt og hun må ses som vad man kalder en ‘Lame Duck’, uden at under resten af sin karriere, have virkelig magt. Jeg har været med en del år efterhånden og jeg anser det er en falliterklæring at man lige skal huske at have noget i lommen når man går aftenturen med hunden. Jeg bor i en lille by med cirka 3000 hoveder, plus en forlægning med 500 muslimer, oven i det er nok omkring 500 i byen muslimer! Trygt? I helvede heller! Sådan ser det ud på mange pladser i Sverige i dag og NU… Read more »

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Armadillo

4 – 6 år! Hvornår begynder i at oprette træningslejre?!

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lawrence

Hela jävla Sverige är redan ett stort ‘träningsläger’ var ursprungsbefolkningen dagligen tränas i att foga sig inför de nya herrar.
Nu tilhører jeg ikke de indfødte og behøver derfor ikke at træne i hverken knæbøjninger eller lignende.
+35 år som tømrer og et par gode arme, klarer garanteret de fleste problemer.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Armadillo

Det er fortvivlende, Armadillo! Din seneste kalkulation er nok mere korrekt. Man bliver så vred over, at den selvudnævnte dikatator over EU, Merkel, kan få lov til at ødelægge hele Europa – endda uden kamp til stregen! Hvor er der noget testosteron i mandslinge- og betonlebbeklubben EU?? Jeg føler med dig, og jeg kan sige, at hvor jeg bor, der vil man heller ikke kunne bo om 8-12 år, om udviklingen fortsætter; det vrimler med hættemåger, og de er så velnærede og hærdebrede, at fortovene ikke længere er brede nok. De kommer med barnevogne og 1-2 stk i de store… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago

Rushy! Du ER ikke dansker, og du bliver det aldrig! Man er pr. definition ikke dansker, demokrat eller europæer hvis man bekender sig til en ideologi, som i ét og alt betyder og står for “UNDERKASTELSE”, nemlig islam! Så bekender man sig til en ideologi, som deler folk op i ‘rettroende’ og ‘vantro’; ‘onde’ og ‘gode’. I den ideologi, Rushy, der indgår det som en PLIGT, at man ihjelslår alle de vantro, for islam går på, at alle er født muslimer, men nogle er ligesom bare kommet væk fra ‘allah’.. (goddaw då!). Og I muslimer deler ikke danskernes flertusindårige historie,… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Godt skrevet Lenn.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Armadillo

Tak, Armadillo – det kom bare væltende ud gennem fingrene, klaskende ned på tasterne… i en lind strøm, og den kunne være blevet ved, men jeg besluttede at begrænse mig.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Ha ha, jeg kender det udmærket og glemmer sgu faktisk att korrekturlæse ‘verket’, så der ryger nogle finker af fadet en gang i mellem 😉

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Armadillo

Se lige denne, Armadillo – og alle I andre! Har netop modtaget den på mail. En fantastisk artikel – skrevet af en dansk præst!! Man bliver næsten helt glad igen (selvom det er for sent, og WWIII venter runnt hörnet…). http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8078598/Næstekærlighed-og-ondskab/ – her et uddrag. “Men det er så sandelig også ondt og ukristeligt, når man forærer de europæiske folks førstefødselsret bort til fremmede. Det er ondt og ukristeligt at skære ned på behandlingen af syge og gamle i Danmark og så samtidig bruge snesevis af milliarder på sunde og raske fremmede, som illegalt trænger ind i landet….Permanent opholdstilladelse og… Read more »

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Lenn

Fantastisk præst. Jeg kunne genfødes..

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lawrence

Havde bare folkekirken flere præster af den kaliber, havde det nok ikke været så tomt i kirkerne.
Min lokale præst er en en god mand, nærmest ‘tossegod’ og ligesom flertallet indenfor de klerikale; en muslimkrammer…

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Lenn

Det var virkelig rene ord for pengene, Claus Thomas Nielsen viser helt kontant hvad det indebærer at være kristen.
I Sverige har vi en ærkebiskop, Antje Jackelén der har som valgsprog; Allahu Akbar og en åben lesbisk biskop i Stockholm, Eva Brunne, der vil fjerne de kristne symboler fra Stockholms gamle sømandskirke og montere en pil i gulvet der peger mod Mecka!
Må de brænde i helvede!

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Armadillo

Ja, jeg har ventet længe på, at en dansk præst skulle begynde at råbe op om situationen. Mange præster er slet ikke troende, og jeg er faktisk enig med dig i, at de kommer til at brænde i Helvede, de præster og homo-biskoppen, som du nævner. Når Gud kalder homosex for en vederstyggelighed og ‘overlader dem til sig selv og deres lyster’, hvad bilder mennesker sig så ind at tro, at de kan tvinge Gud til at give dem en slags velsignelse i kirken, nemlig et vielsesritual?! Stygt! Gud findes ikke i sådanne kirker længere, det er helt sikkert, og… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lenn

Rushy er Danmarks fornuftigste muslimske stemme. Det er ikke noget tilfaelde, at Jalving er stamgaest i hendes program.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Hun er dum. Men du har måske ret.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence

Hun er overhovedet ikke dum. Hun stiller intelligente spoergsmaal, hun hoerer efter hvad folk svarer (hvilket naermest er unikt i journalistkredse) og hun er udogmatisk. Hun er saa meget dansker, som det nok er muligt for en muslim at vaere.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Hun arbejder bevidst eller ubevidst (ubevidst er mit bud) for hendes gruppes etniske interesser, ligesom Özlem Cekic, på bekostning af Danmarks urbefolknings. Hun opfatter sit hjemland Pakistan som et land som tilhører en etnisk og kulturelt betinget gruppe – hendes folk, mens vores land, ja det er bare et territorialt område destineret af hende til at være et udviklingsområde, for de der har en økonomisk interesse i at konkurrere om at opbruge alle de økonomiske og sociale ressourcer, som det har taget tusind år at skabe igennem homogenisering af kultur og folk. Det danske folk er en så særegen type… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence

Hun arbejder bevidst eller ubevidst (ubevidst er mit bud) for hendes gruppes etniske interesser.

Well, hvis det er ubevidst, kan man daarligt klandre hende. Og hvis det er bevidst kan man heller ikke klandre hende. Jeg ville oensker der var flere danskere, der arbejdede for etniske danskeres interesser.

Men hun er blind overfor hendes egen bias og intolerance, og jager konstant efter folk der ikke har en respektfuld nok “tone” når de omtaler den pågående befolkningsudskiftning, som hun har spændt sig selv i selen for.

Jeg antager at dette mere er din mavefornemmelse, end noget, du kan give eksempler paa.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Jeg kan ikke bevise at hun er blind over for det. Det er derfor jeg er åben overfor muligheden at hun er dum, for det er da påfaldende at hun ikke ser det modstridende i at hun ikke under det danske folk den samme ret til et hjemland som hun gør til ikke europæere generelt..

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence

Du glemte eksemplerne.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Årh hop i havet

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence

Meget overbevisende.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Kom selv med eksempler. Det er klassisk trollefis at prøve at spilde andres tid med at afkræve dem meningsløse eksempler. Og hvis de ikke danser efter ens pibe er det på en eller anden magisk måde et tegn på at den der afkræver andre eksempler har ret. Pwah. Se her, jeg kan også: “Hun er overhovedet ikke dum.” Kom med eksempler, tak. “Hun stiller intelligente spoergsmaal,” Kom med eksempler, tak. “hun hoerer efter hvad folk svarer” Kom med eksempler, tak. “(hvilket naermest er unikt i journalistkredse)” Kom med eksempler, tak. “og hun er udogmatisk.” Kom med eksempler, tak. “Hun er… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence

Nu har jeg langt fra hoert alle hendes programmer, men jeg har ikke hoert hende sige noget om, at ikke-pakistanere ikke har ret til at bo i Pakistan. Hendes argument bygger meget rimeligt paa, at nu ER muslimerne her jo, de ER de facto danskere, og der er intet lovkrav om at danskere ikke maa vaere muslimer.

Det er jo ikke muslimernes skyld at skiftende landssviger-regeringer har lukket dem ind.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Og heller ikke danskernes. Og ligesom da pakistans befolkning blev udsat for forræderi af deres eliter, som faciliterede fremmede folks udnyttelse af dem og deres ressourcer, er den eneste retfærdige løsning den samme som det var for det pakistanske folk: at kolonisatorerne blev sendt hjem, alle til hobe. Husk på at mange af de hvide folk der var kommet for at berige sig selv på Pakistan (dengang Indien) ikke var hverken bedre eller dårligere end de pakistanere der nu kommer til os for at vinde fordele for sig selv. Men pakistanere havde kun det land, og de hvide folk havde… Read more »

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Der er eksempler i bare dette korte indslag. Hun spiller fornærmet, og anklager Jalving indirekte for at hetze fremmede. Det er ren manipulation hun er ude i.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Jannik Thorsen

Hun siger, at hun ‘foeler sig revet midt over,’ fordi Jalving mener at islam ikke hoerer hjemme i Danmark. Det er ikke mere manipulation end hvad der ellers bliver sagt og skrevet i danske medier om muslimer, det er hendes personlige oplevelse. Hun havde inviteret Flemming Rose i studiet, men JP ville ikke lade ham deltage. Hun inviterer ofte Jalving, hun lader ham tale ud og hun fordrejer eller misforstaar ikke med vilje hans argumenter, og hun lyver ikke om islam – dette goer hende naermest hoejrerabiat i en dansk statsmedie-kontekst. Du kan sige, at hun jo ogsaa giver storlyvende… Read more »

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
6 years ago
Reply to  Lawrence

Konge kommentar. Det er sjældent så meget fornuft bliver formuleret på dansk, hvad angår dette emne.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Jannik Thorsen

Konge kommentar. Det er sjældent så meget fornuft bliver formuleret på dansk, hvad angår dette emne.

Tak.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Lawrence

Vel talt!

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Så er hun ikke muslim, for man kan ikke være dansker og muslim. Ligeså vel, som man ikke kan blande olie og vand.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lenn

Hvordan har du det med joeder?

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Sku du spørge fra nogen?

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence

Hvem har ringet dig op?

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Felix… Krull.

Krull…

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence
FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence

Hvis man siger man ikke kan være dansker og muslim, hvad har det så med jøder at gøre?.. Kan du ikke se det? Lad mig vende det om: hvis man kan vaere joede og dansker, hvorfor kan man saa ikke vaere muslim og dansker? Grundtvig mente jo f.eks. ikke, at man kunne vaere joede og dansker, og skifter man ‘joede’ ud med ‘muslim’, er hans argumenter herfor ganske sammenfaldende med, hvad Snaphanen og andre counter-jihadier skriver om islam og Danmark: Grundtvig mener, at man legemligt som åndeligt fødes ind i et folk, som man tvangsmæssigt er en del af. Man… Read more »

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Du har måske ret. At arbejde for ens etniske og kulturelle interesser er nok noget der ikke er forbeholdt muslimer, noget hverken jøder eller danskere eller grønlændere eller..- Osv, – vil kunne undslå sig fra at være motiveret af på et dybt plan, selv hvis det periodisk er ubevidst, eller undertrykt af politiske og sociale trends. Det er en grundlæggende overlevelses mekanisme nedlagt i enhver overlevelsesdygtig etnisk og kulturel gruppe. Og guderne skal vide at særligt jøder har historisk signifikante årsager til at arbejde for deres etniske gruppe interesser, så det kan de vel næppe bebrejdes. Tak for linket til… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Lawrence

Godt sagt! Og tak! Jeg gider næsten ikke besvare Krulls mærkværdige spørgsmål, men nu gør jeg det alligevel: Jeg elsker Israel (hvilket vist også tydeligt fremgår af tidligere kommentarer), jeg taler Israel og jødernes sag, når der gives en lejlighed (fx ved demoer, hvor det efterhånden er livsfarligt at deltage!), jeg har jødiske venner, jeg har haft jødiske kærester, jeg laver frivilligt arbejde, når det kan hjælpe Israel, og jeg bidrager med frivilligt arbejde imod boykot Israel-bevægelsen! Jeg har også kendt mange muslimer her i DK og i Paris og har arbejdet sammen med dem, studeret sammen med dem osv,… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Lawrence

Nej! Han har ikke ret, men Rushy er jo ikke decideret grim…

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Lenn

Måske det er derfor Jalving gæster hende. Så han kan se på noget ikke-grimt når han kigger afgrunden i øjnene..

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lawrence

Spoergsmaalet er ikke, hvorfor Jalving gaester hende, spoergsmaalet er, hvorfor hun inviterer ham til sit program, og, ikke mindst, lader ham tale ud og engagerer hans argumenter paa redelig vis, noget man ikke ser tilsvarende paa DR eller TV2.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Det kan man måske nok mene – men, har du ikke bemærket, at hun altid kommer med sarkastiske sidebemærkninger, der lader en i tvivl om, hvad hun rent faktisk mener? Jeg er bestemt ikke tryg ved hende

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  MollyM

Har du ikke bemærket, at hun altid kommer med sarkastiske sidebemærkninger, der lader en i tvivl om, hvad hun rent faktisk mener?

Jo – meget dansk. Hun er sikkert selv i tvivl om, hvad hun mener.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Meget dansk?! Tak skal du have … 🙁

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  MollyM

Okay, saa meget koebenhavnsk, da…

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
6 years ago
Reply to  Lawrence

Hun er ikke ligefrem en skønhed, men smag og behag.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Jannik Thorsen

Nemlig. Deraf “ikke-grimt”.. 😉

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Kun en frafalden muslim fortjener benævnelsen ‘fornuftig’. Rushy er en giftig snog, og fortalere for verdens dødskult No. 1 har intet at gøre nord for Ækvator!

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Lenn

Kun en frafalden muslim fortjener benævnelsen ‘fornuftig’.

Du argumenterer som en muhammedaner.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Den var ny! “Fornuftig” er pludselig blevet ensbetydende med dødsstraf og sværdet?! Det er jo det, som muslimer siger, at frafaldne muslimer fortjener… Din sætning er rent faktisk en ‘ikke-sætning’.

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  Lenn

Helt enig islam må knuses og jages ut av Europa.

77
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x