7
okt
Seneste opdatering: 7/10-15 kl. 1000
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Av Thomas Nydahl

Jag läser en intervju med Lars Förstell. Han är informatör på Polisregion Syd. Ärendet är ”åldringsbrotten”. De blir ”alltmer avancerade och den senaste trenden är att kartlägga offret innan man slår till.” Förstell säger:

”Jag förstår inte riktigt hur de här personerna kan leva med sig själva.”

Det handlar om förbrytelser särskilt riktade mot äldre människor i Malmö. Det hade förstås kunnat vara vilken stad som helst, såväl i Sverige som i övriga Europa. Denna fega och usla kriminalitet är nämligen en enkel match också för fähundar som varken kan uttrycka sig i skrift eller tal, kort sagt för människor som befinner sig på en kulturell nivå som ligger undan de flesta varianter vi känner på det vi kallar mänsklighet. Den som slår ner, rånar, misshandlar och bestjäl äldre människor som inte har kroppskrafter eller förmåga att försvara sig förtjänar inte att kallas människor. De är, kort uttryckt, fähundar.

Färhundarnas kartläggning går till så här: först går de i trappor och samlar namn från brevlådor, sedan kollar de vem som finns bakom namnet och huruvida det är en ensam människa. Sedan ringer de upp, säger att de ringer från till exempel hemtjänsten eller bostadsföretaget, och att de vill komma och göra en kontroll.

Äldre människor är ofta godtrogna, snälla och rara. De säger ja och öppnar dörren. Fähundarna har nu fritt tillträde till lägenheten. De agerar i par eller grupp. Medan någon distraherar den ensamme åldringen snor den andre ihop vad som finns att stjäla av värde i vardagsrum och sovrum.

Fähundarna är enligt Förstell både män och kvinnor. Männen agerar som män brukar. Kvinnorna utger sig för att vara från hemtjänsten och är ofta väldigt unga. De har fostrats i kriminalitet sedan barnsben. De utför vad de fått lära sig att göra. Som det brukar heta: ”Man ska ju ha in pengar till mat, detta är mitt sätt.” Fähundar har alltid rymligt samvete. Det finns ingen anledning att ge dem ens den yttersta biten av lillfingret. Vi vet i runda slängar vem de är. Det är väl bara att göra sin röst hörd, på alla sätt. Jag är inte själv ung. Men nog kan jag ta för mig om det skulle behövas. Jag fruktar dagen då också jag är beroende av hemhjälp och inte kan avgöra om den är sann eller falsk. Att bli gammal i fähundarnas Sverige är sannerligen ingen lätt sak.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Otto Sneider
Otto Sneider
6 years ago

Själv är jag i den ålder att jag är ett lämpligt objekt för ett åldrings brott. Varför inte publicera inte myndigheterna bilder på dessa slemma jävlar som begår brott mot oss pensionärer. SVT kunde före varje nyhetssändning visa bilder på förövarna som just nu härjar i landet. Det hade säkert fungerat som en varning för oss äldre och kunde kanske även hjälpa polisen med att få in tips.

Gugge2014
Gugge2014
6 years ago

Häng ut fähundarna med bild & i förekommande fall med namn så alla lär sig känna igen “typen”?

Vethut
Vethut
6 years ago

Helt rätt, Thomas. Fähundarna i Sverige verkar ha fritt spelrum. Ansvaret ligger hos “våra” politiker, tillhörande Sverigefientliga och Sverigeförstörande 7-klövern. Många gånger har man fått höra från 7-klövern att mångkulturen är berikande för Sverige. Det säger allt, varför samhället är som det är.
Med andra ord skulle man ärligt kunna säga att de riktiga fähundarna finns inom 7-klövern.

Expat
Expat
6 years ago

Mycket tråkig läsning i två avseenden. För det första att situationen ser ut som den gör och att det är självpåtaget, alltså inte som ett resultat av en yttre okontrollerbar händelse, utan förorsakat av egen inkompetens, ja ren idioti, av de som styr landet. Skam över dem alla! Vad som är ännu tråkigare, ja rent ut sagt skrämmande är att skribenten måste använda sig av orwellskt nyspråk i sann kommunistisk/fascistisk tradition när han omskriver förövarna i sin text. Vi vet alla vilka som menas; zigenare – ett gammalt europeiskt ord som plötsligt, ja varför egentligen, blev svartlistat? Varför egentligen? Alla… Read more »

Anna Svensson
6 years ago

Vår s k regering tar “ansvar” för hela världens befolkning, dock inte för svenska åldringar som far illa!

Max Power
Max Power
6 years ago

Vågen av åldringsrån;

https://www.flashback.org/t1263488

trackback

[…] Thomas Nydahls krönika rekommenderas och kan läsas HÄR. […]

Gunnar Edlund
Gunnar Edlund
6 years ago

Dags att införa stupstocken där fähundarna kan sitta och ta emot folkets avsky efter avkunnad dom.

Jean Valjean
Jean Valjean
6 years ago

De största fähundarna är 24 ministrar och en chef som heter Löfvén.
De har faktiskt för tillfället ansvarvad det gäller den svenska brottligheten.
Då att tillse att olika myndigheter skoter sina respektive områden.
Men de är handlingsförlamade och har en oförmåga att fatta riktiga beslut.

Marcus_T
Marcus_T
6 years ago
Reply to  Jean Valjean

En helt riktig observasjon !

Landsmannen
Landsmannen
6 years ago

Det var pga brott som dessa Skånepolisen hade registret över resande eller romer eller zigenare (kärt barn har många namn). Det var ett spaningsregister som användes även av andra regioner. När detta genom en pk-journalist blev känt fick pk-Sverige panik och polisen blev fälld. Nu ökar dessa brott även med den hitresta gruppen av ligor från (hör och häpna!) Bulgarien och Rumänien. Detta vågade man t o m säga på statsradion tidigare i veckan. Zigenarbrott kort och gott. Eller, som i artikeln, Fähundar!

Sven Stjernquist
Sven Stjernquist
6 years ago

Det finns väl andra namn på fähundarna?

Johanssonon
Johanssonon
6 years ago

Det är mycket enklare än så. Gå in på Upplysning eller Ratsit. Skriva in en adress eller hel gata så får man samtliga boende sorterade efter ålder. Välj ut de äldsta, kolla om det finns någon annan skriven på samma adress eller lägenhetsnummer. Om inte, offer valt! Ett öppet samhälle är ett sårbart samhälle.

Lotta
Lotta
6 years ago

Jag engagerade mig i åldringsbrotten på nittiotalet. Det såg illa ut redan då. Hur det utvecklats sen dess vågar jag knappt tänka på. Knepen för att lura sig in är många och gamla människors godtrogenhet utnyttjas. Det var blommor som skulle tas om hand, barn som behövde vatten, tv reparatören som kom, elementen som skulle kollas, lappar som skulle skrivas, här fanns det sannerligen ingen brist på “kreativa idéer”. Ni som har äldre anhöriga lär dem att kräva legitimation via brevlådan om någon påstår sig vara reparatör eller liknande. Hemtjänsten kan säkert vara ett stort problem som kräver någon form… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x