7
okt
Seneste opdatering: 7/10-15 kl. 1338
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige: 100 000 asylsøgere til i år

Migrationsverket planerar för att ta emot ytterligare 100 000 asylsökande de närmaste tre månaderna, kan Expressen i dag berätta. – Det är en planeringsförutsättning, bekräftar generaldirektören Anders Danielsson. Samtidigt erbjuder Försvarsmakten cirka 600 sängplatser vilket inte ens räcker för att täcka behovet under en dag.

För första gången nämner samtidigt Migrationsverkets högsta chef att det finns en gräns för vad Sverige klarar av. – Jag inser också att det någonstans tar stopp. Men ambitionen är att göra vårt yttersta för att klara uppgiften. Och ingen vet ju vad som kommer att ske om två eller tre månader. Det är så många variabler som spelar in att de nästan inte går att hålla i huvudet. Men jag måste tänka att vi måste ha en plan för att ta emot tusen asyl-sökande om dagen, kanske till och med fler. Det är det vi ska planera för och ha beredskap för. Räknar med 100 000 asylsökande till i år

Dette er så åbenlyst sprøjtegalt i en situation, hvor Sverige er løbet tør for asylpladser og hvor tilstrømningen vil gøre svenskerne til et mindretal i landet nogle årtier inden vi ellers troede. Der ikke er mange kommentarer, man mere kan hæfte ved det. “Patienten er uden virkelighedskontakt og sygdomsindsigt.” ”7621 asylsök de senaste 7 dagarna.” En migga: “Vi har tappat kontrollen fullständigt.” I realiteten er der tale om mere end 10 000 asylansøgninger om ugen.

Det er mentaliteten bag, som er den interessante. Når en hel nomenklarura mener, at vildtfremmede menneskers ønsker og behov er vigtigere end egen, national overlevelse, står vi overfor noget psykologisk virkeligt interessant, der bærer mindelser om religiøse masseselvmord som f.eks Jonestown i november 1978. Når asylretten er vigtigere end et land og et folk, har vi med en perversitet at gøre. En  psykologi, der hører hjemme under et mikroskop.

Vi kender psykologien og stemningen i Førerbunkeren i 1945 fra vidner, men om de psykologiske bevægelser i den svenske nomenklatura i oktober 2015, ved vi forbløffende lidt.  I betragtning af, at det er et land og et folks skæbne der besegles, burde nogen råde bod på det. Hvordan har dette været muligt, spørgsmålet skriger på et svar. Hvordan er det muligt, uden at et folk gør oprør, uden at et militær/politi besætter Riksdagen og sender landsforrædderne hjem? Nå ja, situationen er sådan nu at man ikke skal udelukke det, året er langtfra slut endnu.

I mellemtiden bør man berede sig på enhver tænkelig udvikling i Sverige inden jul. Intet er for langt ude, for at være en mulighed.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kirsten
Kirsten
6 years ago

Er der nogen, som kan bekræfte, at denne film ikke er fake. Når jeg leder efter en tv-kanal, der hedder CNTV kommer jeg frem til noget i Kina eller en koreansk tv-kanal. Det er ikke lykkedes mig at finde en tjekkisk tv-kanal med præcis det navn. De har noget, der hedder CN1, CN2 osv men CNTV kan jeg ikke finde…..

Lenn
Lenn
6 years ago

Det er så alvorligt, at man blot tager hundrede tusinder af illegale afrikanere og arabere ind i Europa, at folk nok slet ikke kan forestille sig det. Da jeg hørte om det voksende antal af tilfælde i DK med VRE og CPE den anden dag, begyndte jeg at søge på det, og jeg fandt en 4 år gammel rapport om det: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1708-8305.2011.00547.x/pdf Migration er altså med til at sprede sygdomme, siges det i denne rapport. Vi taler om bla. MRSA, men også om multiresistent TB! Det er sindssygt alvorligt, at vores myndigheder ikke sætter indvandrere i karantæne, så de kan… Read more »

Anna Svensson
6 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Hun er 32-år, politikommissær, sejere end de fleste – og hun taler lige ud af posen: ”Muslimer, især de unge mænd, giver store problemer” http://denkorteavis.dk/2015/hun-er-32-ar-politikommissaer-sejere-end-de-fleste-og-hun-taler-lige-ud-af-posen-muslimer-isaer-de-unge-maend-giver-store-problemer/ 06. Okt 2015 Ralf Pittelkow Tyskland er ved at drukne i et asylkaos, som svage og rådvilde politikere slet ikke er i stand til at dæmme op for. Midt i dette drama udkom mandag en bog af en forfatter, der allerede inden den massive asylbølge kom med skarpe advarsler. I bogen peger hun på de enorme problemer, som det tyske samfund har med ikke-vestlige indvandrere – specielt unge muslimske mænd. Og hun polemiserer mod, hvad… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Hun er ejendomsmægler og aftalte at mødes med en muslimsk flygtningefamilie – så fik hun sig noget af et chok http://denkorteavis.dk/2015/hun-er-ejendomsmaegler-og-aftalte-at-modes-med-en-muslimsk-flygtningefamilie-sa-fik-hun-sig-noget-af-et-chok/ 04. Okt 2015 Redaktionen 33-årige Aline Kern er ejendomsmægler i den tyske by Bad Kreuznach. Forleden fik hun en opringning om en 4-værelses lejlighed, som hun havde annonceret med på nettet. … Hun mødtes med familien og mellemmanden foran huset, og så skete der noget, som hun slet ikke havde forudset. Uønsket i ens eget land Stemningen var fra begyndelsen anspændt, og kunderne gav hende ikke hånden. Familien bestod af to mænd i 30’erne, en tilhyllet kvinde og tre… Read more »

HermannSchultz
HermannSchultz
6 years ago

“Når asylretten er vigtigere end et land og et folk, har vi med en perversitet at gøre. En psykologi, der hører hjemme under et mikroskop.” Mycket bra sammanfattning. Att ständigt gömma sig bakom asylrätten utan att ens pröva andra möjligheter som t ex signalpolitik, som man genom Danmark vet fungerar, är bara fegt och i avsaknad av konsekvenstänkande. Eftersom man nu börjar inse att vi inte ens har platser att ta emot den nuvarande strömmen av asylsökande och då är själva mottagandet det minsta problemet. Därefter ska man placeras ut på boenden och sedan ut i samhället till bostäder som… Read more »

Anna Svensson
6 years ago

Samma förhållanden överallt, samma reaktion, eller avsaknad av en sådan, likaså.

Pantherinae
Pantherinae
6 years ago

Virkelig en perle om situationen, vi venter i spænding på at det ser ud sådan i resten af Europa. Luk nu de grænser hermetisk.

Kverulantus
Kverulantus
6 years ago

Sverige satsar allt på ett kort. Anledningen är en önskan om en plats i FNs säkerhetsråd. Fem länder sitter där i dagsläget. USA,Kina,Ryssland,Frankrike och Storbritannien. Alla de politiska partierna i Sverige utom SD har fått hybris. Vilken skillnad skulle det göra om Sverige satt med vid bordet? Ingen alls. Så länge varje land har vetorätt så är förmågan att komma fram till ett gemensamt beslut nästan obefintlig. Demokrati bygger på en förmåga att kompromissa. Svenska politikers bild av sig själva är gigantiskt uppblåst i cinemascope. Lös problemen på hemmaplan innan ni ger er ut i världspolitikens hetluft. En oansvarig invandringspolitik… Read more »

Mike E
Mike E
6 years ago

Svenska journalister på Sveriges Radio är fullständigt extatiska av lycka över det fantastiska som äger rum i Sverige nu. Skulle gissa att 90% av nyheter och samhällsprogram i SR nu ägnas åt hur Sverige kan hjälpa “flyktingar” och få så många som möjligt till Sverige.

Landsmannen
Landsmannen
6 years ago

Anders Danielsson är en inavlad svensk myndighetsman som gått från att vara SÄPO-chef till Migrationsverkschef. Han saknar uppenbarligen intelligens nog att förutse vad som kommer hända när denna flodvåg av migranter behöver lämna asylboendena och placeras ut i städer där det varken finns jobb och ännu mindre bostäder. Jag vill inte höra svenska myndighetschefer säga att de inte vet vad de ska göra när de själva skapat denna situationen. Ursäkterna kommer nu som brev på posten men dessa förrädartyper ska inte komma undan. Deras oduglighet är dokumenterad.

Kverulantus
Kverulantus
6 years ago
Reply to  Landsmannen

Anders Danielsson.
Tänk hur vissa personer kan valsa runt inom statens förvaltningar utan att tillföra någonting.
Nytt jobb med högre lön utan att presterat ett skit.
Vem håller den clownen om ryggen och varför?

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
6 years ago

For Sveriges del er det allerede for sent med en ikke-voldelig løsning. Men hvem skal stå for volden? Sikkert er det iallefall at det ikke blir ‘oss mot muslimene’ som mange ser ut til å tro. På den andre siden vil det tvertimot være både kjentfolk og gode mennesker innimellom. Er det lenger noen som tviler på at de europeiske regjeringene vil ty til fengsling og drap for å stilne den stormen som nødvendigvis må komme? De venter bare på en anledning, riktignok uten å ane det selv.

Jakob T
Jakob T
6 years ago

Jeg tror, det stikker dybere end psykologi. Søren Kierkegaard beskæftiger sig med dette spørgsmål i bogen: Sygdommen til døden fra 1849. Det går kort sagt ud på, at mennesket er fortvivlet, og at det ikke vil være sig selv. Mennesket forsøger at helbrede sin fortvivlelse ved at forandre sig selv og verden. Kierkegaard-forskeren K. Olesen Larsen beskriver det sådan: Uendelighedens fortvivlelse helbredes ved, at mennesket faar sine i det fantastiske vildfarne behov tilfredsstillet i sin endelige verden – gennem tilpasning og forandring af omgivelserne, saa endeligheden byder det, hvad det tidligere ikke fandt tilfredsstillelse for og derfor søgte i uendeligheden,… Read more »

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago

Rapporten från sjukhuset i München sändes typiskt nog i den Tjeckiska statstelevisionen. Tjeckerna är liksom ungrarna ett sturskt folk som i århundraden fått kämpa för sitt land och språk. De har insikt och sätter snabbt diagnosen på politikernas vanföreställningar i Tyskland Österrike och Sverige. Ja var var alla “Gutmenschen”, som välkomnade horder av muslimska invaderare på stationerna i Wien Salzburg München och Malmö när sjukhusen behövde hjälp och förstärkt bevakning av vårdpersonalen från aggressiva och våldsamma “refugees”!
Klart är att svartafrikanerna är värst och att kombinationen muslim och neger är explosiv med en enorm aggressionspotential.

Kirsten
Kirsten
6 years ago
Reply to  Gabrovitcs

Kan nogen bekræfte, at filmen er fra tjekkisk tv? Jeg kan ikke finde det nogen steder… CNTV. De har noget, der CN1, CN2 osv men søger man under CNTV kommer der kinesisk tv eller koreansk tv frem… kunne filmen om forholdene på et tysk hospital evt. være fake?

Casper
Casper
6 years ago
Reply to  Kirsten

Det hedder tilsyneladende CNtv – Česká nezávislá televize ( nezávislá = uafhængig) og er en virtuel tv-kanal, dvs. sender via youtube.
http://ubunturadio.cz/
https://www.youtube.com/user/svobodnatv/

Om beretningen fra den tyske læge er sand, er svært at vide. Hvis det er sandt at situationen i Tyskland er blevet så alvorlig, så kommer der nok flere beretninger fra andre kilder.

Kirsten
Kirsten
6 years ago
Reply to  Casper

Hej Casper! Tak for dit svar. Indholdet af brevet lyder jo mildest talt usandsynligt… men vi må så afvente andre beretninger, der kan verificere situationen. Der er efterhånden så meget fake på de sociale medier, at man må være meget opmærksom….. Mange hilsener Kirsten

Rune Hansen
Rune Hansen
6 years ago

“noget psykologisk virkeligt interessant”

Det er vist det, resten af verden kender som Stockholmssyndromet.

Jarla
Jarla
6 years ago
Reply to  Rune Hansen

Sverigesyndromet…

Svend Andersen
Svend Andersen
6 years ago

Som Migrationsverkets chef siger: “ingen vet ju vad som kommer att ske om två eller tre månader” – der vil nok være adskillige variable, som den stakkels administrator af sammenbruddet ikke har fantasi til at forestille sig.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Svend Andersen

Fantasi har han nog, men han Vågar inte vara ærlig…feghet…han vil jo så gjerna beholda jobbet.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  sussebassa

Hvor mange penge behøver han så på den bankbog, før han tager bladet fra munden..?
Det eneste der er sket om tre måneder er, at det stadig vælter ind med “flygtninge”. Måske endda endnu flere end nu. Og det selvom krigen i Syrien er slut og folk begyndt at tage tilbage. For Sverige har spændt sig for en vogn, som kun de selv kan stoppe. Og det gør de tilsyneladende ikke – uanset hvad..?!

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

For pengegriske mennesker vil det aldri bli nok penger…alle er tilsalgs.
Vi snakker her om virkelige maktsyke mennesker, så Løfven vil ikke bli istand til å endre sin egen flyktningepolitikk..det må være andre som fjerner han ifra makta.
SD er de eneste som igjennom velgeroppslutning kan endre dette bildet.
Bare et kort tidsspørsmå før alt braker sammen i Sverige..totalkrise.

Jarla
Jarla
6 years ago
Reply to  sussebassa

Han är nog snarare en som håller i trådarna. Kommer från Säpo. Deklarerade på nya jobbet som GD för Mig.verket, att han minsann inte skulle läsa sina “miggors” vittnesmål. Deklarerade vidare att verket skulle ge “service”, sju dagar i veckan, för invandringen höll ju inte kontorstider…

latmask
latmask
6 years ago
Reply to  Jarla

Då får man hoppas att det inträffar något som öppnar öronen och ögonen på honom. Bäst vore dock om han byttes ut.

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x