8
okt
Seneste opdatering: 8/10-15 kl. 1605
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

HENRYK M. BRODER “Was Merkel treibt, grenzt an Untreue im Amt”. Merkel har ligesom svenskerne opgivet at beskytte det folk, der har valgt hende: “Nicht in unserer Macht, wie viele nach Deutschland kommen”. Merkel vil måske få Nobel’s Fredspris for sin uansvarlighed.

180.000 i år – ingen højere?

Innan veckan är över kommer antalet asylsökande att passera den hittills högsta noteringen från 1992. Håller trenden i sig kommer nästan 180 000 människor att söka asyl i Sverige under 2015.

Sverige kommer i år att slå alla tiders rekord för antalet asyl­sökande. Senast i dag passeras förra årets helårsnotering på 81 301 asylsökande och innan veckan är över har även rekordsiffrorna från 1992 överstigits. Då bidrog krigen i ex-Jugoslavien till att 84.018 människor sökte sig till Sverige. ”Vi måste ha en plan för 180 000 asylsökande”. Migrationsverket: 2000 flyktingar kommer till Sverige – varje dag.

Det er mærkeligt, der ikke er nogen i systemet eller statsledelsen, der løfter hovedet og perspektivet lidt og indser det åbenbare, alle andre ser. Et mikrosekund af klarhed ind i den syge sjæl: “Vi er blevet sindssyge. Nogen må redde os fra os selv.” – “De är ute på djupt vatten nu, dessa herrar. Mycket djupt vatten. Sverigedemokraterna är bara en ofrivillig plog för radikalare alternativ.” skriver Johan Westerholm.

Det svenske madammesamfund har i årtier været gearet til at “bekæmpe ekstremisme og racisme” i den naive tro, at statskampagner kan lave folk om i deres tænkning. Man kan med sikkerhed love dem, at de slet ikke har set nogen ekstremisme endnu. Den de selv skaber nu med deres egene rabiate handlinger, vil trumfe alt de nogensinde har forestillet sig. At gøre et folk hjemløst i dets eget land, er casus belli. De vil erfare det før eller senere, den relativt lille klike.

Der foregår nu et kapløb om, hvem der vil afskaffe  hvem først. Vil en forrykt nomenklatura afskaffe Sverige og svenskerne, eller vil svenskerne afskaffe nomanklaturaen. Vil de inden da, som Westerholm antyder, have grundlagt de mest militante og tungt bevæbnede nationalister i Europa?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
6 years ago

Tyskerne bør afsætte Merkel med magt! Se denne artikel, hvori det siges, at det reelle tal for indvandrere til Tyskland i år kan ende på over 7,3 millioner!! http://www.frontpagemag.com/fpm/260392/muslim-madness-merkel-daniel-greenfield – Jeg fatter ikke, at Europas ledere lader sig diktere af en plump og dum lille kone fra Østtyskland!! De er vist alle er ved at skide i bukserne af skræk over at gå imod den hitleriske frau Diktatoren. Sikke nogle tøsedrenge!!!

MollyM
MollyM
6 years ago

Nå, Merkel fik da gudskelov ikke Nobels fredspris! Var det sket, tror jeg, jeg havde fået en akut blodtryksstigning 😉

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  MollyM

Nei men Molly då…
Presis det jag kom inn her for å skriva…
Takk og lov at Merkel ikke fikk fredsprisen sier jeg også.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  sussebassa

He he – så er vi da i det mindste TO, der tænker det samme, så skønt!

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  MollyM

.. Ja skjønt, men vi er nog många flere som tycker at Merkel holder det Tyske folket nede.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, det har jeg set. Det går i den rigtige retning!

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  MollyM

Nå sier Bathra, D at siden KD gikk ut, eksisterar den inte lengre…
Betre og betre.
Dermed ingen sikkerhet for at sossernas budsjett går igjennom…eller deras øvriga politikk…

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  sussebassa

Positivt!

Anna Svensson
6 years ago

Jag lyssnade precis på ett anförande av Thilo Sarrazin, som jag bara kan rekommendera:

https://www.netzplanet.net/die-neue-voelkerwanderrung-rede-von-thilo-sarrazin/

Polka Charlie
Polka Charlie
6 years ago

http://www.bild.de/regional/leipzig/ehrenmord/syrerin-offenbar-von-familie-erstochen-42886948.bild.html

Det her bliver næppe sjældent forekommende med det nuværende importniveau…

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

For ti år siden var Sverige idiotisk. De sidste par år har det så været tragisk. Men lige nu overvejer jeg om ikke det i virkeligheden er komisk. For det der har så lidt kontakt med virkeligheden, så jeg ikke rigtig véd hvad man ellers skal kalde det…

HermannSchultz
HermannSchultz
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Vi svenskar som inte har önskat den politiken har svårt att se det komiska i situationen. Vi är väl 20-25% (kanske mer) i landet nu som inte förstår vad som är fel i huvudet på alltför många svenskar.
Hjernevaskede efter år av ideologisk invandringspropaganda?

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  HermannSchultz
HermannSchultz
HermannSchultz
6 years ago
Reply to  invernes

😀

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  invernes

Rakt åt skogen.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  invernes

hahaha!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  invernes

Det forklarer jo hvorfor de har “no balls” 😉

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  HermannSchultz

20-25 % er godt – men stadigt uforståeligt få! Hvorfor kan folk ikke se, hvad der er ved at ske med deres land?! Det er så usigeligt sørgeligt – og det samme gælder naturligvis også for Danmark. Vi er bare ikke helt så autoritetstro som vort broderfolk 😉

Snaphane
Snaphane
6 years ago
Reply to  HermannSchultz

Du har helt rätt. Allt för stor del av svenska folket har hjärntvättats av MSM i över 30 år.
Frågan är vad som krävs för att få de 73% att vakna(anm Sentio sept gav SD 27%).

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Tyvärr förmår vi inte skratta åt det komiska.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x