9
okt
Seneste opdatering: 9/10-15 kl. 2106
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Samtalen med Jeppe Juhl om bogen begynder min. 2:45

Stor alvor og lethed bærer på samme tid Lars Hedegaards nye bog, »Attentatet«, der begynder 5. februar 2013 – den dag, da Basil Hassan forsøgte at skyde ham, da han åbnede sin hoveddør på Pelargonievej i Valby.  Den milde kriger. Af Kathrine Lilleør, Fra skarp til for høj penisføring: Lars Hedegaard-bog deler vandene og Jeppe Juhl: En kronhjort taler ud

Sverige sætter hæren ind

Kl.17 idag forlod Kristdemokraterna DØ. Parlamentarisk kaos skulle dermed være sikret. Den nuværende regerings dage er talte. Ved et nyvalg skal der samarbejdes med SD, eller vælges yderligere kaos. Moderaterna har ikke forberedt sig. SD har forberedt sig ved at sidde i passiv venteposition. Det svenske syvparti har to skarpe knive for struben, men der kan sagtens komme flere. De er alle selvskabte. “Nu börjar hela skiten spricka på allvar. Härligt!” skriver en ven.

Så nærmer vi os vejs ende, som Bergmans Smultronstället hedder på dansk. Westerholms historie er utvivlsom, men svensk MSM fortier den. De taler om teltlejre idag, svensk presse vil forsvare de politiske ulykkesfugle ind i det sidste, men hvem vil forsvare dem derefter?

Betegnende for de svenske fantaster er, at ingen spørger sig om asylbølgen vil fortsætte, øge eller aftage. Alt tyder jo på, den vil fortsætte mange år endnu, hvilket logisk gør, at deres politik vil føre til Sveriges udslettelse som svensk land. Ingen nævner det, ingen har måske tænkt på det. Hvad vi ser er, at den 3. verden nu overtager Sverige med rekordhast.

Inden det kommer så vidt, vil de dog være løbet tør for penge og sovepladser. Når de gør det, står Danmark og Norge med potentielt 200 000 liebhavere til Sverige, som vil kaste deres kærlighed på os. Nogen der har tænkt så langt, Inger Støjberg?

Set udefra er det netop i disse måneders slutspurt, at de sidste søm slås i Sveriges ligkiste, selvom resultatet først vil være rigtig synligt for alle om tyve år.  Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses,” siger Niccolo Machiavelli, og det har været for sent i Sverige i mindst femten år. Hvad vi ser svenske politikere foretage sig nu, er komatøse krampetrækninger for at opretholde en facade.

En Anders Ygeman, der i går forsikrede (min. 17), at alle disse mennesker er en investering i Sveriges fremtid. Han så ikke overbevist ud, skal det siges til hans ros. De mere indsatte ved det i dag, men om tyve år ved alle, at Sverige slet ikke har nogen fremtid takket været bla. Anders Ygemans fejghed. Hans vaklende tro lyser ud af tv-indslaget.

Man kunne også se en nærmest nervenedbrudt Karin Petterson fra Aftonbladet i samtale med Anna Dahlberg forsvare en bastion, hun ved er tabt. (min. 14) Hvor vil hun og Aftonbladet flygte hen efter at have ødelagt landet? Hun har lidt tid at tænke over det endnu, men ingen ved, hvornår den sidste helikopter afgår fra 08 Stockholm til et sikkert land. Finalen kan – som man så med Murens fald – blive meget hurtig og hektisk. Hav kufferten pakket!

Det er svært ikke at se, at der er en psykolgisk komponent i den svenske regerings komplet irrationelle handlemåde, nemlig: Det må for alt i verden ikke vise sig, at Sverigedemokraterne havde ret. Avpixlat, Julia Caesar og jeg, må ikke få ret. Tino Sanandaji, Jan Milld og Gunnar Sandelin, må ikke få ret efter at vi har lukket munden på dem i fyrre år.

Den svenske elite har tabt ynkeligt, men den vil ikke indrømme det, den fører den brændte jords politik. Det er svært at se anden grund til, at landet skal trækkes til afgrundens rand. Den svenske elite er Baghdad Bob nu. Hver  gang de viser sig på TV, gør de deres sag værre.

Under tisdagen den 6 oktober påbörjades nästa fas i upptrappningen av flyktingkrisen. Vid ett samverkansmöte mellan Migrationsverket och beslutades om vilka kompetensprofiler som skulle råda när nu Försvarsmakten skall avdela personal ur insatsförbanden till att sköta Migrationsverkets handläggning.Denna omfördelning av personal vittnar tydligt om att Sverige, och svenska myndigheter, befinner sig på kollapsens rand.

Allt tyder på att regeringen bakvägen inför ett undantagstillstånd. Ett undantagstillstånd som kommer att vara normalläget för minst ett, sannolikt två, år framöver. Sverige mobiliserar. (Se også Stefan Löfven på presskonferens: Inget slut på krisen – nu bygger vi tältläger, Sverige kollapser på lokalt nivå)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
hilde61
hilde61
6 years ago

Den brente jords politikk.. bedre kan det ikke sies.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Det er jo en farce af rang det her. Hvordan har 7-partiet tænkt sig, at blive ved at undgå et samarbejde med SD? Det kan jo ikke lade sig gøre i længden, så stop dog den børnehave! En ting er, at kommuner og andre nu ikke længere kan klare presset fra de enorme menneskemængder. Noget helt andet er hvad det er for mennesker de har lukket ind. Det er jo ikke sølle stakler, der bare skal ha’ et måltid mad og et sted at sove. De vil udløse et kaos, allerede på kort sigt. Og når staten ikke længere magter… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Alle har fra dag 1 (og før!) vidst, hvad der vil ske den dag, svenskerne lukker grænsen – og at det ville ske! Der er INGEN undskyldning for ikke at have etableret tilbagesendelse af migranter til Tyskland efter den ungarske model: “For at kunne søge asyl her, skal du kunne vise, at du har søgt asyl i det sidste sikre land, du har været i – og dér har fået afslag”. Det står i Løkke Rasmussens magt at handle rettidigt. Og gør han det ikke, er han 100 procent ansvarlig. Det er ikke sandt, at han er nødt til at… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Den svenske decemberaftale er død http://www.b.dk/globalt/den-svenske-decemberaftale-er-doed Af Søren Ploug Lilmoes, Berlingske Nyhedsbureau 9. oktober 2015, 20:29 Aftalen, der skulle holde Sverigedemokraterna uden for indflydelse, blev ophævet fredag aften af den borgerlige alliance efter et internt opgør i det ene parti. Regeringen er ikke foreløbig truet. SVERIGE: Den aftale, som de svenske partier gav hinanden håndslag på i december sidste år for holde Sverigedemokraterna uden for indflydelse, er fredag blevet ophævet. Det er de borgerlige partier, der erklærer decemberaftalen død efter en dramatisk dag i svensk politik. Det oplyser avisen Expressen. Først besluttede Kristdemokraterna på sit årsmøde, at man ville forlade… Read more »

Universalgeni
6 years ago

Undtagelsestilstand? Er det for at forhindre et nyvalg? Vi ser optakten til et statskup? Kan den svenske “elite” virkelig være så langt ude? De frygter både et muslimsk oprør i gaderne og et retsopgør, hvor de selv konfronteres med, hvad det er, de har gjort?

Jarla
Jarla
6 years ago

bra utfrågare av Ygeman!

Anna Svensson
6 years ago

Nu har DÖ även dött officiellt sedan även M har erkänt detta. Men kommer vi att se någon märkbar förändring snart? Vi har ingen tid att förlora. Kan Sverige överhuvudtaget räddas än? Skulle ett nyval kunna innebära en drastisk förändring till det bättre?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

I anledning af den radigale Sven Skovmands naive udtalelser om ytringsfrihed i relation til islam 😉

http://www.trykkefrihed.dk/uploads/images/Gallery/tegninger-2015/Profetskag-081015.jpg

Morten Dreyer
Morten Dreyer
6 years ago

Værd at læse

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
6 years ago

O.T.

DØ er DØD!
KD er trådt ud af DØ i dag, og M’s leder (Batra) udtaler at DØ er endegyldigt ophævet!

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
6 years ago

“UPPDATERING 2: Vid 19-tiden på fredagen kom besked från samtliga övriga Allianspartier som bekräftar att man i och med KD:s utträde ur DÖ-överenskommelsen betraktar denna som upphävd. Man säger sig dock inte vara beredda att stöjda ett misstroendevotum mot regeringen från SD utan kommer bara att rösta för sina egna respektive budgetmotioner. Att lägga fram någon gemensam alliansbudget som kan vinna majoritet i riksdagen över regeringens budgetproposition är inte aktuellt.”

http://avpixlat.info/2015/10/09/dodar-kristdemokraterna-do/

Landsmannen
Landsmannen
6 years ago

Ja, det behöver inte betyda så mycket fram till nästa val. Löfvén är ilsken och han kommer inte ge ifrån sig den minsta lilla gnutta makt. Den feministiska regeringen kommer klösas och bitas och ge hela högern en stor pungspark.

Snaphanen DK København
Reply to  Landsmannen

Jo, men hvornår er næste valg? Det bestemmer Løfven ikke

Lotta
Lotta
6 years ago

Ja DÖ är död!
Nu händer saker…

Anna Svensson
6 years ago

Äntligen en positiv nyhet.

HermannSchultz
HermannSchultz
6 years ago

Idag fick jag höra att man upptäckt en ny färg i regnbågen. Det mänskliga ögat kan inte uppfatta den, men den ligger i ljusvågornas fält som en blandning av svart och grönt. Blandar man grönt och rött får man svart, alltså mörker. De röda socialdemokraterna har blivit svarta med sitt totalitära styre av idag. Mörkret är skapat av de röda och de gröna. Man skulle hålla en presskonferens om flyktingmottagningen och vi var nog många som, efter den senaste tidens alla larm, hoppades att man skulle se förnuftigt och klokt på framtiden och inse att resurserna är uttömda. Vi måste… Read more »

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  HermannSchultz

Egentligen är väl asylrätten enbart avsedd för politiskt förföljda och inte alls för krigsflyktingar eller ekonomiska migranter.

HermannSchultz
HermannSchultz
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Dessutom prioriterar Sverige ekonomiska migranter om man betänker att de verkliga flyktingarna sitter i flyktingläger i grannländerna. Sverige ödslar sina resurser på människor som betalat tusentals kronor på vägen hit och som kräver bra boende, helst i storstäderna.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x